Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ni menstruacije, ne zanositve 2.11.2012 21:15:41
|
|
|
|
littlestar5
|
PROSIM ZA POMOČ! Kontracepcijske tabletke sem jemala približno 6-7 let, stara sem 24 let. Z njimi sem prenehala konec septembra, saj želim zanositi. Konec zadnje menstruacije je bil 4.10. Se že počasi pripravljam na zanositev, jemljem Tifol in zaradi težav s ščitnico tudi tablete, da si uredim hormon ščitnice. Menstruacije za zdaj še ni bilo. Kakšen teden nazaj so se mi pojavile boleče prsi, napihovanje, pogosto uriniranje,... Vse to so lahko vzorki nosečnosti oziroma prihoda menstruacije. Ker ni menstruacije, sem menila, da je nosečnost. Tri dni nazaj sem naredila test, ki pa je bil negativen. Prej omenjene težave še kar trajajo, sedaj se mi je še pojavilo nekakšno špikanje v spodnjem delu trebuha. Mi lahko kako pomagate, se je katera srečala s temi težavami? Sicer sem brala, da lahko menstruacija po dolgem jemanju KT zamuja tudi do 6 mesecev, ali naj zato še počakam ali obvestim ginekologa?
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 2.11.2012 21:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po prenehanju jemanja KT se ponavadi ciklus kar nekaj časa ureja. Mogoče bi šla na krvni test, da boš pomirjena, če misliš, da navaden nosečniški test ne kaže 100% pravilno?
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 9.11.2012 10:46:36
|
|
|
|
pepa6
|
Pri meni je nekaj podobnega. Zadnjo kt sem vzela 8.10 menzo sem dobila 9.10 ki je bila blaga in trajala 3 dni. Plodne dni sem imela od 19-26.10. Spolni odnos je bil 21. in potem 26.10, za ovulacijo sem ziher da je bila 23.10. Menstruacije še vedno nimam, 7.11 sem zjutraj na papirju opazila tako prozorno sluz z rdečo nitko krvi, pol pa nič več. 8.11 sem naredila test nosečnosti first sign duo, bil je negativen. Danes zjutraj sem opazila tak rozasti madež na wc papirju, dojke me ne bolijo, jajčniki tudi ne, edino v križu me malo štiha, pa glavobole imam ob jutrih. Nimam nobenih znakov nosečnosti. Bom počakala do ponedeljka, pol pa si bom dala v službi delaz krvni betahcg, pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 9.11.2012 10:47:38
|
|
|
|
pepa6
|
Aja napihnjena sem že vse od ovulacije, pa nekje na 45 min do 1 uro hodim na wc. Nočem preveč upat.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 9.11.2012 12:33:16
|
|
|
|
Nessika18
|
Hej, no moja zgodba je bila tak, februarja sem vzela zadnjo KT, nato takoj dobila menstruacijo, pol pa je 63 dni ni bilo, je pol spet prišla trajala 6 dni in je nato ni blo 61 dni, spet prišla in je ni blo 33 dni prišla in nato če preračunam je to pol leta - tako pravi G je normalna doba da se ciklus uravnava - se mi je ciklus uredil na 29 dni, vsak mesec boleče prsi, špikanje v spodnjem delu, da o pogostem uriniranju ne govorim ampak testi pa so bli negativni..torej vse je možno, glede na to kolko sem tu na RR brala se je vsaj 80% ženskam podobno dogajalo..ampak držim ti pa pesti da kaže na , najboljše je it na krvnega tako si boš vsaj sigurna. Lp
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 12.11.2012 16:01:26
|
|
|
|
Just mee
|
Mene pa zanima ali je kakšna možnost za zanositev tik pred menstruacijo? Mislim da te možnosti ni ali pač? Z fantom sma imela spolni odnos nazadnje v soboto, seveda je svoje darove delil z menoj no danes pa sem dobila menstruacijo.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 12.11.2012 22:00:34
|
|
|
|
poli*
|
Moja izkušnja je tokrat ne najbolj vzpodbudna: Zadnjo kt sem vzela sredi junija, potem sem dobila običajno krvavitev...... in potem nič več. V začetku septembra mi je gin. sprožila menstruacijo, sedaj je spet nimam že skoraj 70 dni. Če je ne dobim do konca novembra, mi bo spet sprožila. Naj povem, da sem pred prvo nosečnostjo jedla kt 4 leta (m se mi je uredila po 6 mesecih), tokrat pa sem jih samo 2,5 leta in mi je vse skupaj zaspalo notri . Je že hudič, ko človek nekaj načrtuje in si želi. Srečno
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije, ne zanositve 13.11.2012 21:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Just me: zanosiš vedno pred menstruacijo, in sicer 9-16 dni prej, takrat je namreč ovulacija Malo te hecam - če si dobila M, ki od prejšnjih po moči, dolžini ipd ne odstopa preveč, sta očitno O zamudila in nisi noseča. Po ovulaciji je jajčece sposobno oploditve samo 12-24 ur... Lahko bi bila noseča, če bi se prvi del cikla podaljšal in bi bila O pozneje, kot si je navajena, ampak očitno se to ni zgodilo. Nosečnost in menstruacija ne gresta skupaj; lahko gre sicer za krvavitve v zgodnji nosečnosti, ampak te so drugačne kot siceršnje M. Konec koncev pa greš lahko v dm, daš par evrov in dobiš čudivit listek, na katerega se polulaš in veš, pri čem si...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?