|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni fer...
22.12.2004 16:52:41   
kimi
da so v Nemčiji plenice le po 5.50€ pa tako visoke plače imajo. Saj razumem, da so proizvajalci pa kljub temu. In potem se slovenci čudijo zakaj nimamo toliko otrok in da bomo propadli čez par let. Jaz se nebi čudila ko pa je vse za:duda: tako drago vsaj osnovne stvari bi morale biti poceni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ni fer...
22.12.2004 16:56:14   
Anonimen
Ja Kimi, naša draga Slovenija nas molze kjer nas le lahko!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ni fer...
22.12.2004 16:56:25   
Pinja
Kimi, glih na osnovnih stvareh nas najlažje molzejo :grrr:! Stvari, ki jih ne potrebuješ nujno, so v primerjavi z nujnimi cenejši. Taka ti je naša politika, žal.

lp :sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ni fer...
22.12.2004 17:07:31   
Anonimen
KiMi a veš da naša preljuba domovina ni edina ki molze tam kjer ne bi bilo potrebno na otroških proizvodih in hrani:(Pri naših sosedih v italiji so se prav te dni uprli ceni mleka v prahu,kar 28 evrov na kilogram so mamice dajale (točne cene se ne spomnim vem da je bila zajetna).Tisti ki je lahko šel v avstrijo je dobil isto mleko za trikrat manj..no kje je tu pravica:zmeden:Celo organizirali so si fanta,ki je s kombijem hodil v avstrijo po mleko in plenice.Sedaj so ceno znižali ampak samo za malo.

Počakte da uvedejo euro tudi pri nas še tenko bomo piskali:(

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ni fer...
22.12.2004 17:16:31   
sa
Ja Neva6,bomo morale mi tudi organizirat nekoga(nabavnega)da bo sel v shooping:),ni pa res fer da vse cene otroskih stvari tako zasolijo:(
lp:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ni fer...
22.12.2004 17:34:58   
india
Ja,saj,poglejte,za nakup za svojo družino, za hrano in plenice odštejem mesečno v Avstriji cca..150 evrov, potem pa pri nas kupujem samo mleko in jogurte.
Zdaj pa mi povejte,kje pri nas za 8 ljudi dobite vso hrano za slabih 40 jurjev mesečno?
No, pa da ne bo pomote, za meso potem še tu odštejem cca. 20000 sit, a vse ostalo,tudi sladkor in moko kupujem preko meje!:miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ni fer...
22.12.2004 18:00:24   
lan
Jaz iz prve roke povem,da so res plenice cenejše in igrače,obleke,kozmetika,v glavnem skoraj vse za otroke je ceneje.Je pa hrana in pijača tako dražja.Midva,ko greva v trgovino,ne prideva pod 40 EUR in to skoraj vsak dan.

Tako,da res,da so določene stvari cenejše,ampak tista osnovna je pa dvakrat,trikrat dražja.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ni fer...
22.12.2004 20:40:38   
Anonimen
Lan, ti živiš v Nemčiji, a ne? Jaz sem bila na obisku pri moji prijateljici, ki živi v Kölnu, pred kakšnimi 10 leti ali pa še malo več. Takrat hrana ni bila dražja kot pri nas. Bile pa so velike razlike med posameznimi izdelki. Na primer žemlje I. kvalitete so bile bistveno dražje kot pri nas, tiste, kako slabše kvalitete, pa še vedno odlične, so bile pa cenejše. Pa pijačo sta kupovala po diskontnih trgovinah, kjer je bila veliko cenejša ipd. Tako da je ona zelo dobro skozi prišla. Ceneje kot pri nas. Mogoče se je tudi tam sedaj to spremenilo.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ni fer...
23.12.2004 10:10:14   
kimi
Slišni ni se nič spremenilo. Moj fant ima strica gor pa pravi, da so osnovne stvari cenejše kot pri nas...ko so šli naši gor so full kupili. Samo je pa luksus gor drag da je neverjetno je pa le ta pri nas relativno cenejši

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?