|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nižji DDV na plenice
12.1.2010 14:20:57   
Fleka
Pravkar sem izvedela od prijateljice,da je na plenice znižan DDV(iz 20% na 8,5%)zato naj bi bile po moji logiki cenejše.user posted image Sedaj bom pri vsakem nakupu plenic pozorna na ta davek,saj ga marsikje NE upoštevajo(kar je NEZAKONITO!).user posted image Je katera pozorna na to(preveri na blagajni račun)??user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nižji DDV na plenice
12.1.2010 14:24:36   
zmajaz
Jaz sem zadnjič kupovala v DM-u, pa me je prodajalka sama opozorila, da je DDV nižji, oni pa še nimajo popravljenih cen v sistemu, zato mora posebej odšteti tisto razliko v davku, kar je tudi storila (so bila cca. 1,3 evra cenejše zato plenice) in se mi še na račun podpisala - kao kot dokaz, da mi je razložila zadevo.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2010 14:33:16   
liliana
Vidim, da so plenice naknadno dodali.....v decembru, ko sem gledala Pravilnik o spremembah DDV, plenic še ni bilo na tem seznamu z znižano stopnjo DDV......

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2010 15:08:46   
Nea_teja_
jest jih grem ravno danes kupit v hofer bom vidla kaj bo

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2010 15:26:03   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo na plenice za enkratno uporabo so to DS znižali, na pralne pa neeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.iskreni.net/iskreninet-novice/501-iskreni-net-predlaga-nizjo-stopnjo-davka-za-vse-otroske-plenice.html

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2010 15:27:15   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

So znižane?

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2010 15:55:29   
travica
davek so znižali ja, ampak cene plenic pa so ostale enake user posted image
in razliko so pokasirali trgovci, tako kot pri frzerskih storitvah
in kaj jim moremo????

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2010 16:28:32   
zmajaz
V DM-u je cena plenic nižja - samo ti na blagajni odštejejo razliko v davku, ker še nimajo v sistemu popravljeno. Morda je tudi drugje tako.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2010 16:56:15   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

So znižane?

Včeraj sem jih kupila in začuda še imam račun, tako da sem ravno ugotovila, da so barabe znižale DDV, ampak cena je pa enaka user posted image user posted image user posted image In vem da sem včeraj v Mullerju preverjala kolk so, ker jih tam že nekaj časa nisem kupila, pa je bil paket pampersk št 4 14,95, kar je enako kot lani user posted image Ne vem pa, če je na blagajni kaj podobnega kot v DMju, verjetno ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2010 17:02:51   
zmajaz
Če bi ti na blagajni odšteli, bi to bilo na računu napisano - v DM-u je na računu zabeleženo kar kot popust.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2010 18:06:16   
ledenaa
Da nižajo zdaj ko se odvajamo od plenicuser posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2010 18:37:53   
zmajaz
Mi smo tudi pravkar odvajali tavečjo - no za ponoči ji še raje dam, ker mi ni za preoblačit cele postelje sredi noči, čez dan je pa že čisto brez. Imamo pa še enega manjšega, tako da nam bo vseeno prišlo prav.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2010 18:41:07   
Nea_teja_
nič ne nuca če je davek nižji cena ostaja enaka v hoferju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2010 19:26:22   
CatJa
Na Muellerjevem racunu je upostevana znizana stopnja, bruto cena je seveda enaka kot pred 1.1. Torej so na boljsem le trgovci.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2010 19:59:22   
zmajaz
Pol pa ne morem rečti drugo kot to, da so svi*je - davek se zagotov ni znižal zato, da bi di prodajalci še bolj polnili žepe, ampak da bi se staršem malo olajšale zadeve finančno. user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2010 20:15:11   
dolenjka
Jaz v mullerju nisem kupovala, samo pošpegala sem ceno user posted image

Te barabe bi blo pametno prijavit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2010 20:28:08   
Nea_teja_
se strinjam banda pokvarjenauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj nam nuca nižji davek če se nam nič ne pozna če bi bil pa višji bi šle pa cene hitr goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
12.1.2010 20:28:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2010 20:53:02   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kaj pa BC?

bi blo za preverit, sam pomojem še v DM ne bo dolgo nižja cena, ker so vsi po vrsti pokvarjeni in najbolj na otrocih oz starših najmanjših otrok služijo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2010 21:02:08   
poli*
Jaz sem plenice kupovala 9.1 v DM in je bil davek že popravljen, tko da ni blo treba nobenmu nč razlagat.
Ej, sam če se da, bi res morali prjavt tele goljufe. Mamicam se vsak evro pozna zarad teh plenic, trgovci pa služjo! Banda user posted image
Goljufi so pa vsi, od trgovcev, frizerjev in tako naprej...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2010 21:17:49   
barika
ja, je treba malo maržo dvignat, da ne bo izgube user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.1.2010 9:40:29   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz v mullerju nisem kupovala, samo pošpegala sem ceno user posted image

Te barabe bi blo pametno prijavit user posted image

Kam pa bi jih ti prijavila.....?

Če se stopnja DDV zniža, to ne pomeni, da mora biti izdelek cenejši.....trgovec je pač trgovec....in ceno si formira sam, oz. trg....in ker predvideva, da velika večina ljudi ni seznanja s spremembami DDV in da zaradi 1,5 EUR ljudje ne bodo hodili drugam bo pač neto ceno povečal....ko bo pa ugotovil, da je prodaja plenic tako upadla, da se mu to pozna pri zaslužku, jih bo pa prodajal po nižji ceni.....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?