Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:05:56
|
|
|
|
Nasy
|
ČESTITKE! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:06:32
|
|
|
|
Andy13
|
Draga mamica Maja, čestitam za rojstvo Kaje, naj ji bo vse z rožicami postlano. Čimveč smeha, užitkov in veselja vam želim! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:07:04
|
|
|
|
Tricia
|
Čestitam MajaZ :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica: Si pa ti imela na isti dan rok kot jaz. Sam pri meni se pa še nič ne dogaja...
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:14:13
|
|
|
|
Spicy Black
|
Čestitamo mamici :rozica: za Kajo :bravo:... Majčice (kar nas je ostalo) gremo za teboj :)- Lp Nina99 - še 2 dni do PDP :bravo:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:24:05
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Čestitam za vašo punčko!:bravo::bravo::bravo: Jaz pa na svojo:duda: še čakam in komaj čakam da jo vidim!:angel: Anja,pdp 21.5.05:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke!!:bravo:9nebesa:sloncek: Majčice še čakamo in še čakamo!:)
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 15:53:49
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitkeee :rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 21:52:10
|
|
|
|
Želvica
|
Iskrene čestitke. Mamici in hčerkici pa veliko zdravja in sreče.:bravo::bravo::rozica::rozica::duda::duda: Mi tudi že nestrpno čakamo na našo :duda:. lp
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 22:01:28
|
|
|
|
cmokec
|
Čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za malo Kajo. Mimogrede, zelo lepo ime :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?