Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 19:59:11
|
|
|
|
tjaga
|
??????
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:00:20
|
|
|
|
ZARA
|
...spet je besna...pa tko se je trudla...:hudicek:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:00:39
|
|
|
|
dory
|
ja keri pa spet ni blo prou:hudicek:...matr babe:(
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:01:30
|
|
|
|
srnica
|
Zakaj pa to puncica ?:( Meni pa se to zdi tako lepa gesta, ko se nekdo spomni na RD in vsi se pridružijo, kot ena lepa, složna družina. Daj premisli še enkrat, zakaj tako razmišljanje ? :((
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:02:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
dans pa res polna luna seka:zmeden: uf, sej bo jutr boljš:rozica: Tinka
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:04:33
|
|
|
|
Pupica
|
No puncica zdej se pa jaz s tabo ne strinjam:hudicek: he he...ne tko vsega za res vzet noooo;) sicer sem pa nisem na jasnem, grem hitr prebrat zakva je spet do tega pršlo:zmeden::ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:04:33
|
|
|
|
vesnaRR
|
Ne vem, tale luna je pa res huda... Kaj ko bi mi RR za kakšen dan zaprli da mine.....
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:05:02
|
|
|
|
puncica
|
Tudi meni se je zdela ta gesta ful lepa, da se nekdo spom ni nate, pa še pozna te ne. Vem kako fajn občutek je:bravo: Sam vidla sem da nekaterim ni všeč da so potem posti polni ploskajočih rumenih pik pa rožic pa darilčkov, pa slončkov, zato sem se odločila da pač ne bom več javno dajala to na forum. Čestitke pa sigurno dobi VSAKA (PRIVAT) ki je na seznamu v temi: Rojstni dnevni na NV Jaz ne pozabim na nobeno.:bravo: LP
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:07:38
|
|
|
|
pravljica
|
eh puncica, zdaj ga pa ti malo sračkaš...saj se pa že po naslovu vidi, za kako objavo gre...če so neke čestitke, je pa ja za pričakovat ploskavčke, pa darilca, pa slončke, pa rožice...ne se sekirat no, alo!
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:09:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tko pač je, da nikol ni vse vsem všeč, ampak sej to pa ni tako hudo... Enkrat en mal pojamra, drugič pa kdo drug:)- Tinka
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekarim ni všeč, nekaterim pa je. Povsod v življenju je tako, ne vem zakaj naj bi bilo na RR drugače? Nič takega, da bi se človek pa zdaj sekiral zaradi tega. Ti kar vošči, punčica, če te to veseli. Gotovo še veliko drugih. Moje mnenje.
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:11:01
|
|
|
|
srnica
|
Puncica ti le ostani taka kot si in dajaj javno na forum čestitke, da se druge z veseljem predružimo.Kateri pa se to zdi bedarija, pa naj naslova ne odpira. Daj res, to je čudovita gesta in ne odnehaj le zaradi "nekaterih" in še to MANJŠINE. Kaj pravite ve punce, naj postane to le strogo resen forum, na katerem se menimo le strogo resne teme, ali pa naj ostane forum na katerem se včasih nasmejimo do solz. Mnenja prosim!
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:11:52
|
|
|
|
JASNA D
|
Vidiš Punčica, zato pa sem jaz predlagala, da bi se v ta namen (raznorazne čestitke za raznorazne priložnosti) postavil na primer nov forum. Pa sem to predlagala že dvakrat, zaenkrat samo obljubljajo, ampak po moje bodo obljubo izpolnili. Mene načeloma ne motijo vsi ti smajliji, moti pa me to, da se vse to sedaj dogaja na Naš vsak dan, pa na dojenček in otrok in morda še kje. Se pa strinjam, da je lepo, kadar se kdorkoli spomni na nas ali na naše bejbije. LP, Jasna
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:11:55
|
|
|
|
ZARA
|
ni slaba ideja,vesna...
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:15:00
|
|
|
|
india
|
Punčica, mislim, pa ne me narobe razumet, da je bilo mišljeno, da se pač nekatere ne udeležujejo teh čestitk, ker jih moti to ploskanje,....na moj post, da pa je nekaterim to edina pot za razne objave, pa ni bilo nič negativnega. Daj premisli malo, če se boš res pustila vplivat na tak način! Saj pa izražaš svojo lastno voljo in mnenje! :rozica::miska:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:20:57
|
|
|
|
Nogavička
|
Hej puncica, če koga motijo, naj jih ne gleda. Meni so pa zelo všeč. Z vsemi smajliji vred. Zato prosim še pošiljaj. Evo rožice zate: :rozica::rozica::rozica::rozica: Tea
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:21:33
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:)-:)-:)-ja sej je res včasih mal smešno tud men ko nabijam slončke pa:torta:pa:darilo:......ampak kr paše bom še A ma kera za čestitat:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:27:15
|
|
|
|
tjaga
|
Tara kr men čestitej, mam decembra rd :)-:)-:)-:)-:)- :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:37:31
|
|
|
|
Pupica
|
tara9 jaz tut decembra:torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::darilo::darilo: ne resno puncica, ne se sekirat, je pa res, da bi bilo fino iemti poseben forum za to, pa se lahko druge temu izognejo. čeprav po drugi strani je pa tako, da ima forum D&O tudi non stop hrano, pa pripomočke in opremo na svojem forumu, pa noben ne teži, da sta še forum prehrana in oprema:zmeden::zmeden::zmeden: Tako da tako kot so ti že rekle punce vedno bo eden težil, drugi hvalil. Men je Pa RR všeč ravno zaradi te raznobarvnih:torta::darilo::):bravo:in za to ker si lahko čestitamo in spomnemo na naše obletnice. Pa pika.:kuza:
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:37:51
|
|
|
|
kalimero
|
Joj, v jok pa na drevo, pa vse igrače s sabo. Ja, jaz sem rekla, da me znervirajo posti, kjer vse miga. In jih zato pač ne odpiram in ne komentiram. Nisem pa rekla, da jih ne sme biti. Pa ok, a smo otroci, al kaj??? Pa kaj zdaj, smeškoti so pač na voljo in jih vsak uporablja po mili volji. Ali pa ne. Saj ne morem verjet.
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:39:02
|
|
|
|
ZARA
|
uuuuuuuuuuu ja,s temu 'Pa pika' si nas full ustrasla,ze laufam...
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:39:54
|
|
|
|
Pupica
|
kugaje ZARA a ti mene mal slediš dons;):)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:42:46
|
|
|
|
ZARA
|
skoz...watch your back!!!
|
|
|
|
Nič več čestitk z moje strani 10.3.2005 20:46:26
|
|
|
|
Pupica
|
in ti men pol o srečanjih matr..tle pa kamor pogledam..evo tebe8)8)8)8)
|
|
|
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!