|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič odprta
5.5.2008 17:04:50   
xerox
Danes imam rok in sem bla na pregledu pri G in na ctg-ju nič ne kaže,nobenih popadkov, ko pa je pogledala,če sem kaj odprta pa tudi čisto nič. Trebuh se mi ni nič spustil,otekam ne, user posted image  je ful živahen.

A je mela kakšna podobno situacijo in kako se je izteklo??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič odprta
5.5.2008 17:58:20   
soncek28
Ja jaz sem imela isto,ko sem imela rok ni nič kazao da bi rodila ,in se je vse skupaj vleklo 14 dni,potem so mi sami sprožili porod,na koncu rodila z carskim rezom,in se je izteklo vse ok.user posted image
Mučno je zdej to čakanje,in hodit vsak drug dan na ctg,ampak tolaži se z tem da si vsak dan bližje svojemu zakladku.

srečno,želim ti da bi bil porod čim hitrejši,in brez hudih bolečin.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 20:39:04   
Netopirčy81
Pri meni je bilo isto, z razliko, da sem bla odprta samo 1 cm. Ko sem prišla 2. dan po PDP na pregled je blo stanje isto, G se je odločila, da naj naslednje jutro pridem, da mi bojo dali svečko za mehčanje MV...No sem prišla, so mi dali tisto stvar in potem sem dobila popadke, rodila sem user posted image  po mučnih 9ih urah. Nočem te kaj strašiti, mogoče te bo doletelo isto. Upam da ne. Skratka čimhitrejši porod in da boš kmalu cartala svojga dojenčka.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 20:48:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu xerox)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2008 21:08:00   
Anonimen
Ojla!
Tudi jaz imam danes rok pa se nč ne dogaja,ko sem bila en teden nazaj na pregledu je rekla da sm zaprta kot da bi bla v 35 tednu ne pa ze na konc.Jutr mam pregled pa bomo vidl kaksno je stanje.Upam pa da se ze danes ponoč začne kaj dogajat.

Želim ti čim lazji porod mogoče se se kje srečamo!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2008 21:53:09   
Mišni
Ja, pri meni je bilo isto. Mi je rekla zdravnica, da imam fajn spravljenega.user posted image

Jah nič, en tedne čez rok mi je potem čisto malo zgoraj počil mehur, tako da sem morala v 48 urah potem rodit. In ker je še vedno bilo vse zaprto, maternični vrat dolg in trd, svečke za odpiranje niso pomagale, tudi umetni popadki ne. Zato so mi potem naredili CR. Nekako ga že dobijo ven, nič bat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 7:13:49   
srki
Še 10 dni čez rok nisem bila odprta. Zadržali so me v porodnišnici,  mi dali neko svečko al kaj že, baje da za mehčanje materničnega vratu. Pol mi je pa itak voda odtekla, tako da po mojem je bilo to tisto, ki je bolj  sprožilo porod, kot kaj drugega. Verjetno bi se še kar odpirala in odpirala, če mi ne bi voda odtekla.

Mišni, mene je pa G vprašal, zakaj noče it venuser posted image .

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 8:26:24   
benika
Jaz na rok nisem bila ne odprta, ne s popadki, skratka niti najmanjšega znaka o porodu ni bilo. No 14 dni kasneje je bilo stanje nespremenjeno, zato sem šla direkt na porodno mizo (neodprta). Rodila sem pa vseenouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 8:44:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: xerox

Danes imam rok in sem bla na pregledu pri G in na ctg-ju nič ne kaže,nobenih popadkov, ko pa je pogledala,če sem kaj odprta pa tudi čisto nič. Trebuh se mi ni nič spustil,otekam ne, user posted image  je ful živahen.

A je mela kakšna podobno situacijo in kako se je izteklo??

Kakšno situacijo? Pa saj ti nisi v nobeni "situaciji". A ti si pa mislila da boš rodila točno na rok, ki ga je G 7 mesecev prej postavil? Pa saj ta cifra je samo za orientacijo.

(odgovor članu xerox)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 9:23:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2008 10:32:57   
carmelita
isto tako. 5 dan čez rok še vedno zaprta, brez vseh popadkov. otrok se je mal spustil. me je kr v porodno poslala. so mi dali umetne. rodila v 1,5 h. za prvega je bilo isto. rodila še hitreje. v 1 h.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2008 11:30:30   
Neni13
Na PDP čisto zaprta, tamali full norel v trebuhu. 4 dni čez rok ponoven pregled, G. je dejala, da sem še vedno čisto zaprta, a je MV že zelo tanek in se bo verjetno kmalu začelo. 5 dni čez rok sem imela zjutraj ob 4. mal krvav izcedek. Čez dan me je nekaj špikalo.. Zvečer ob 10-ih šla v P. V porodno sobo stopila ob 11.40,rodila z naravnimi popadki v roku 1 ure,6 dni čez rok.

(odgovor članu carmelita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?