|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič ne daje v usta!?
15.3.2006 12:59:22   
Kety
Pozdravljene!

Ne vem ali bi morala kej ukrepat ali kaj,...namreč moj 7 mesečni fantek ne da prav ničesar v usta. Z rokami preprijema igrače, in vse sorte, ampak v usta ne roma nič!

Zadnjič sem mu dala piškot, pa tudi ni bil nič kaj zainteresiran, da bi ga valjal po ustih. Kaj to pomeni??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič ne daje v usta!?
15.3.2006 14:38:49   
blazka
Sploh ne vem, če sem prav zastopila tole tvoje vprašanje. A tebe skrbi, ker tvoj ne daje v usta igrač, pa rokic,...? Meni se to ne zdi problem, sploh pa ne tak, da bi morala zaradi tega kaj ukrepati. Otroci so si pač različni, eni dajo vse v usta, eni se slinijo, da jim v potokih slina iz ust teče, drugi pa ne dajejo nič v usta, se ne slinijo,...

Mislim, da se brez veze obremenjuješ. Vsaj ne bo kake umazanije jedel, ali pa kakih majhnih koščkov.

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nič ne daje v usta!?
15.3.2006 16:11:34   
kati*
po mojem je to prej prednost - mi že dajemo vse kar pride pod roke v usta - najraje ima reklamne časopise user posted image

_____________________________

lp, K

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nič ne daje v usta!?
15.3.2006 16:42:25   
Vrtnica1
Naš Žiga je star 9,5 meseca in je šele sedaj začel opazno dajati stvari v usta. Res, da je nedonošen, ampak sploh nič, razen rok, ni dajal v usta. Roke si pa non stop tlači v usta že od samega začetka. Ko mu dam v roke skorjo kruha, jo vrže na tla. Karkoli mu približam k ustom, noče. Še žlice si sam ne nosi k ustom. Pa se pediatrinja nič ni zato zamislila user posted image . Ne vem, pa sem se tudi jaz zelo sekirala zaradi tega, zgleda da bo res pozen user posted image . Bo že. Nič preveč sekirat. Eni prej, drugi kasneje.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nič ne daje v usta!?
15.3.2006 16:56:20   
Marogica
Je možno, da tvoj fantek sesa prstek? Naš ta večji je bil takšen, ker je sesal prste, ni dajal v usta skoraj nič, tako, da se nikoli ni sem bala, da bi kaj takšenga pojedel. Ta drugi ima dudo-pri njem imam občutek, da bi lahko kar sesalec nadomeščal, kadar nima dude v ustih. Mogoče je pa to vzrok.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nič ne daje v usta!?
16.3.2006 10:02:26   
cuma
Ne vem, kaj naj ti rečem, ker imam prvega otroka in ima 3,5 mesece pa že vse tlači v usta...slini se tudi...ne vem pa kako je pri drugih.
Zdi se mi, da je dajanje vsega v usta v tem obdobju normalno, saj tako otrok spoznava predmete, površine, okuse...možno pa je, da se kaže pri vsakem drugače..Če te skrbi, vprašaj pediatra! On točno ve, kako poteka razvoj dojenčka in kakšna so (v praksi) odstopanja glede na tisto kar piše v knjigah.

Lp cuma

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nič ne daje v usta!?
16.3.2006 10:40:29   
Kety
Hvala za odgovore,...smo imeli posvetoalnico in sem vprašala,...me ne skrbi, samo čudno mi je, ker vsi to počnejo, samo naš ne! No, v glavnem vs eje uredu, to da ne daje nič v usta nič ne pomeni, važno je to, da rokice uporablja. Slini se ful,  pa tudi rokice daje v usta, pač ga drugi predmeti ne mikajo da bi jih grickal!user posted image  Še dobr!

LP vsem

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nič ne daje v usta!?
16.3.2006 16:55:14   
Grascakinja
Naša je bila ista, dokler ni dobila zobkov. In še zdaj da v usta samo in izključno hrano. Točno ve, kaj je za jest. Ostale zadeve pa v usta ne gredo.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)


Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!