|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič mi ne paše
3.9.2005 21:27:28   
KMALU
Skoraj vsak dan se mi zgodi, da si nekaj ful zelim jest, potem pa si to pripravim in, ko je gotovo, mi gre kar na bruhanje..
Danes sem imela nezaustavljivo zeljo za pomfrijem ( drugace ga sploh ne jem ) in komaj sem pocakala, da se je spekel. Ko sem dala prvega v usta, je bilo se ok, po polovici pa se mi je zelodec obrnil..
Se vam tudi to dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nič mi ne paše
3.9.2005 21:36:31   
urška
sej ne da te hočem strašit, ampak to je bla moja zgodba do enga 6 meseca, s to razliko, da mi do 4. ni pasalo nč (razen sladoled) slabo pa kr naprej

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nič mi ne paše
3.9.2005 21:47:44   
teta beta
Nisem imela teh problemov, niti glede nezaustavljive želje niti glede bruhanja. Gotovo bo minilo, če ne, se pa tudi splača potrpet, a ne ?!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nič mi ne paše
3.9.2005 23:49:12   
KMALU
ne sej bruham ne - vedno se takoj ko mi ni ustavim in pojem prepecenec, da slabost mine.. Prehranjujem se zelo zdravo, ampak je pa res, da je malo nadlezno tole moje zmisljevanje...
Teta Beta - vsekakor! Potrpela bi cisto vse, samo da se moj mali rodi zdrav.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nič mi ne paše
4.9.2005 0:31:50   
Jančika_
Jaz sem enkrat šla v trgovini mimo cvetače in se mi je je tako zluštalo, da se mi je kar mešalo. Kupim, prinsem domov, jo še enkrat pogledam - bljaaaaaaaaak . Od tega je leto pa pol, še več menda, pa še vedno ne morem videt cvetače. Prej sem jo imela kar rada.

Isto s prebrancem, samo da tega zdaj, ko je mali star eno leto, spet z užitkom jem. V tem primeru se mi ga je zluštalo, nakar ga je mož pripravil in ko sem ga videla jest, sem bruhala. Samo od pogleda na žlico v prebrancu...

Prej ko slej mine, je pa hudo nadležno.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nič mi ne paše
4.9.2005 7:21:52   
ZARA
Ja men se je isto zgodilo pri meloni...prej sem jih oboževala, odkar sem pa zanosila mi pa smrdijo in še zdaj mi smrdijo...

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nič mi ne paše
4.9.2005 9:06:08   
soncicaT
Jap, poznam, ampak se sedaj to umirja...se mi apetit obdrži, le še večji je.

Lp

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nič mi ne paše
4.9.2005 9:20:52   
arielca
Ta zgodba je poznana tut meni, ampak je po približno treh mesecih nosečnosti minila. In zdej nimam nobenih težav.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nič mi ne paše
4.9.2005 18:03:37   
šnucika
jaz sem imela iste težave...minile so po 10 tednu.
zdaj pa spet slabosti.....pa sem že v 26. tednu...kar pojavile so se in nič ne pomaga,ne lahka hrana,ne čajčki...nič.....
pa sem se kar navadila na te pozne slabosti....vsaj bruham ne

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nič mi ne paše
5.9.2005 8:10:51   
Anonimen
men pa ne v prvo nč slabo. tut do zdej v drugo ne. upam da pri tem tudi ostane. včasih mam edino le filing da mi nč ne paše jest k sem zmatrana k cuna. ampak k začnem jest pa lahko normalno jem! škoda! bi blo čist vseen če bi mal hujšala :P

lp, lara

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nič mi ne paše
5.9.2005 15:28:38   
ribica.
Tud jaz sem nekje 6 tednov noseča, pa imam podobne težave. Ful je bedno, sploh zato, ker v prvi nosečnosti nisem imela res nobenih problemov in nobenih napadov lakote. Zdaj pa me vsake tolko napade želja po čem. Se mi zdi da sem se že v prvih tednih zredila, ker sem ful basala vase. Nonstop lakota. Drugač pa tud jaz zmatrana non stop. Že vstanem čist ožeta.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nič mi ne paše
6.9.2005 9:44:34   
Ada
V večini primerov take slabosti minejo po tretjem mesecu, pri nekaterih pa tudi dlje časa... Jaz sem imela hude težave do četrtega meseca, potem so slabosti počasi izzvenevale, pravi apetit pa se mi je vrnil šele kakšna dva tedna nazaj (sedaj sem v 26. tednu).
Pa potem takoj pozabiš, da ti je bilo kdaj slabo.
Želim ti, da bi slabosit hitro minile, in da bi čim bolj uživala v pričakovanju otročička!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nič mi ne paše
6.9.2005 11:07:33   
PBJ
Meni prvih pet mesecev nobena hrana ni dišala. Sem jedla, ker sem morala nekaj jest.Nisem imela nobenih posebnih želja. Potem pa je minilo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?