Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:05:56
|
|
|
|
Nasy
|
ČESTITKE! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:06:32
|
|
|
|
Andy13
|
Draga mamica Maja, čestitam za rojstvo Kaje, naj ji bo vse z rožicami postlano. Čimveč smeha, užitkov in veselja vam želim! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:07:04
|
|
|
|
Tricia
|
Čestitam MajaZ :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica: Si pa ti imela na isti dan rok kot jaz. Sam pri meni se pa še nič ne dogaja...
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:14:13
|
|
|
|
Spicy Black
|
Čestitamo mamici :rozica: za Kajo :bravo:... Majčice (kar nas je ostalo) gremo za teboj :)- Lp Nina99 - še 2 dni do PDP :bravo:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:24:05
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Čestitam za vašo punčko!:bravo::bravo::bravo: Jaz pa na svojo:duda: še čakam in komaj čakam da jo vidim!:angel: Anja,pdp 21.5.05:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 14:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Iskrene čestitke!!:bravo:9nebesa:sloncek: Majčice še čakamo in še čakamo!:)
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 15:53:49
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitkeee :rozica:
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 21:52:10
|
|
|
|
Želvica
|
Iskrene čestitke. Mamici in hčerkici pa veliko zdravja in sreče.:bravo::bravo::rozica::rozica::duda::duda: Mi tudi že nestrpno čakamo na našo :duda:. lp
|
|
|
|
Nič več majčica, rodila aprila!!! 3.5.2005 22:01:28
|
|
|
|
cmokec
|
Čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za malo Kajo. Mimogrede, zelo lepo ime :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?