|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič ne spimo
3.10.2005 9:53:00   
mišek
Pozdravljene!

Zdaj pa nič več ne vem in se sprašujem ali sem se jaz razvadla ali mu je pa res to prvo cepljenje čist obrnalo življenje na glavouser posted image . V torek smo imeli prvo cepljenjeuser posted image in do torka se je moj otroček zbudil enkrat na noč, da sem ga podojila (ga polno dojim in mleka imam več kot dovolj) in je spal do jutra. Od cepljenja-od torka pa se mi zbuja od ene ure zjutraj naprej vsako uro pa ne enkrat na uro ampak tudi do dvakrat in bi kar naprej jedel in jaz se trudim in vstajam in mu dam jesti samo da se ne bi zbudil, ker če bi ga pustila bi se zbudil in bi imeli veselico do jutra. Tudi podnevi bi bil kar naprej jedel-sem že pomislila da imam premalo mleko, vendar kot sem že napisala mleka je več kot dovolj. Res pa je da se je v torek  po cepljenju kar cartal in bil kar na prsih in isto ponoči-pa sem to pripisala cepljenju. Sva pa včeraj mojega otročka stehtala in se je od torka zredil za 300gr, mogoče kakšen gramček manj. Pa me to ,da bi čez dan kar naprej jedel sploh ne moti, pač ima obdobje ko rabi več hrane, to da ponoči že cel teden ne spi to me pa utrujauser posted image . Prosim povejte ali je katera imela (to z nočjo) podobno izkušnjo in kako jo je reševala. Še to krči niso.


Hvala za odgovore in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 11:44:32   
Naja31
Ne vem če ti bom kaj zelo pomagala.
Moj skoraj 6 mesečni fantek se je en mesec nazaj ponoči začel zbujati na eno, dve uri. Pa tudi prej ni nikoli prespal noči, ampak je spal 4, 5 ur v kosu. Zdaj bi bila vesela, če bi bilo spet tako.
Jaz to tako rešujem, da spi pri nama, ko se zbudi mu takoj dojko v usta potisnem, on trikrat povleče in nazaj zaspi. Jaz pa tudi.
Vem, da ni lačen in da to kar počenm ni najbolj pametna rešitev problema, ampak po pravici povedano mi dol visi za vse pametne nasvete kako naj ga pustim jokati in da pri tej starosti nočno dojenje ni več potrebno in bla, bla,... Že 6 mesecev nisem spala več kot 3 ure v enem kosu in edino kar si želim je malo spanja. Tako ga vsaj nekaj dobim.


(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 12:25:21   
rainbow
Ja, jaz sem se tudi nehala hvaliti, kako spimo v kosu 5 ur, po četrtem mesecu in še zdaj pri šestih se kar pogosto znuja naša user posted image , čez vikend pa je imela še vročino user posted image , tak da sem čisto neprespana. Ampak tak pač je, recepta oz rešitve še nisem odkrila.

Jaz sem vesela, če spi tri ure skupajuser posted image

lp, upam,da si malo potolaženauser posted image , sicer pa se spalni ritem dojenčkov kar spreminja, tudi pod tvojega se bo še.Je še mali.

pa lupčkauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 13:36:24   
Anonimen
Meni se dogaja enako.Prej se je od 21.-7. zbudila 2x pa še to je samo pojedla in zaspala nazaj.Od cepljenja dalje pa vsako uro.In potem bi še klepetala,ob 5. pa je konec spanja zanjo.mleka imam dovolj,čez dan se hraniva na 3 ure in vsakokrat še malček spi,prib. pol ure.
In prav tako ne vem,kaj naj naredim...Še malo,pa se mi bo od nespanja kar utrgalo...user posted image

(odgovor članu mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 14:00:21   
corfu
Vse enkrat mine.....

To so obdobja,  ti bo  dva tedna spaluser posted image  pa bo kar naenkrat spet norišnica in boste nekaj dni ponoči pač imeli fešte. Pa boš že mislila, da zdaj pa  otrok že celo noč prespi...hmmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 14:02:52   
nita
Tut mi ne spimo velik. Sicer več ponoči ne je, se pa obvezno zbudi vsaj dvakrat na noč in sicer malo pojoka, glih tolk, da se moranm vstat in jo it mal pobožat in zaspi nazaj. Tako je v večini. So pa tut noči, ko se zbudi in ne zaspi nazaj po eno uro al pa še več. In to se nam dogaja nekje od 5-tega meseca naprej. Tko da user posted image  Bog pomagaj... Enkrat bo že boljš (vsaj mene tak tolažjo user posted image ).

Čim več prespanih noči vama želim.

L.P. Anita

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nič ne spimo
3.10.2005 15:22:37   
eva1
Pri nas je včasih spal celo noč(oh zlati stari časiuser posted image ), potem ceplejnje, pa 6. otroška...potem spet eno obdobje spanja ponoči, potem zobek, pa drugi zobek, pa spet nespanje...pa tako en začaran krog-trenutno spimo tko, tko(včasih se dojimo 1x na noč, drugič 3x, včasih spimo k topi 10 ur), je pa prehlajen, pa ma noska čist zabitga, pa kašlja, da se sam sebe zbudi...tako da sem jst trenutno tut bolj tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! bo že boljš enkrat-če ne prej, k bojo v disko hodl-sam pol bomo pa še manj spale...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?