Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 11:09:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
Še ne vem, od vsega gradiva, ki ga dobimo, bi tudi jaz rada kkšno instant info. kje je pametno zavarovat...
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 11:14:41
|
|
|
|
Tutan
|
Ma jaz sem v tem nova , zato rabim info, katera zavarovalnica mi garantira, da mu ne bo nič
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2012 11:19:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 14:03:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jaz rada kkšno instant info. kje je pametno zavarovat... ni instant pravila. ZPS je objavila nekaj nasvetov. Vse pa je odvisno od tega, ali ti je pomembna (finančna) zaščita samo v primeru najhujše nesreče (trajna invalidnost) ali ti je pomembna odškodnina za vsako prebito brado in vrezan prst. Nadalje je pomembno, če se nekdo ukvarja z različnimi športi, velja za starejše šolarje, ker je pametno prebrati droben tisk. Eno dobro kombinacijo za trajno invalidnost (in brez dnevnih odškodnin) ima ZM. Sama sem do sedaj imela oba otroka zavarovana pri AS (preko spleta dajo dodaten 10% popust), tukaj ni bilo nikoli problemov z izplačilom odškodnin. AS ima tudi ugodnejše pogoje za predšolske otroke, ostale zavarovalnice kar vse enačijo. Letos še razmišljam.... in bo verjetno prevladala ZM - kombinacija H.
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 20:11:09
|
|
|
|
urška
|
Ze nekaj let zavarujem pri zavarovalnici mb, kombinacijo, ki sicer nima dnevme odskodnine ima pa visok znesek za primer invalidnosti. Vse se da uredit preko spleta kar je tudi plus.
|
|
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 20:16:22
|
|
|
|
jar
|
ZM itak odpade (že zaradi porekla), Vzajemni ne dam niti €€, Triglav pa za isti denar nudi manj kot AdriaticSlovenica. Torej pri AS. Če zavarujem avto bom otroke tudi, ane?
|
|
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 20:20:15
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: jar Če zavarujem avto bom otroke tudi, ane? Ja... imaš prav. Samo, da razumeš, da je osnovno zavarovanje avta za druge udeležence, da drugemu kriješ škodo. Nezgodno pa za osebo, ki jo sklene. Če imaš pa AO+ si pa ti zavarovana. Samo tolko...
|
|
|
|
RE: Nezgodno zavarovanje osnovnošolcev 4.9.2012 20:20:38
|
|
|
|
nanka
|
AS, če uhuhu let, ker nudijo 30% popusta na 3 otroke. Moram potrkati, v zadnjih 15 letih še nisem oddala zahtevka za odškodnino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?