Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nezgodnje zavarovanje predšolskih otrok 2.10.2006 17:31:11
Aja32
Me zanima, koliko vas je sklenilo nezgodno zavarovanje in pri katerih zavarovalnicah... Študiram in sploh ne vem, kje in kako začeti... Namreč čimprej bi rada tamalega še dodatno nezgodno zavarovala...
LP A
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 18:15:35 >
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE PREDŠOLSKIH OTROK 2.10.2006 20:37:03
KIKI****
Naša dva sončka sta zavarovana pri triglavu-šolsko letno-za 4.890 sit na leto vsak pri zavarovalnici maribor pa nezgodno življensko zavarovana za 18 let-pol dobita pa izplačilo-se pravi rentno varčevanje in nezgodno zavarovanje ob enem za vsakega po 6965 sit na mesec.
RE: NEZGODNO ZAVAROVANJE PREDŠOLSKIH OTROK 2.10.2006 22:32:19
m jana
Jaz sem vedno zavarovala otroka preko teh nezgodnih zavarovanj in ko se mi je lani hcera hudo poskodovala sem dobila le 12.500 sit! Halo, pa to sem vplacala za oba? NIKOLI VEC! Od mene ne dobijo vec denarja!