Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 22.2.2011 19:20:55
|
|
|
|
Felicita
|
ni ne v avstriji, ne v italiji. tule maš seznam: http://www.next.co.uk/stores/#LID=01_01_04 (pod 'shop worldwide)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 22.2.2011 20:40:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jaz sem že vsaj 10krat naročila pa ni še nikoli bilo nič narobe
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 9:51:05
|
|
|
|
zez76
|
Sej ne da bi bilo kej narobe sam glede št. pa mu je preveliko pa premajhno itd. Vseen hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 12:54:30
|
|
|
|
mini86
|
no js sm glih dons dobila stvari in je šilt od kape natrgan..se očitno opazi..sam kaj nej..kapa je bla 8€, nam zdej nazaj pošiljala..pa tud prejšnič ko sem naročala so mi poslali napačno majčko..sam se sprjaznem nimam kej..številke so pa res zez76 katero št. pa mu kupuje-da vidim če maš kej zame
< Sporočilo je popravil mini86 -- 23.2.2011 12:55:11 >
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 15:17:19
|
|
|
|
zez76
|
Mini86 mi mu kupujemo 2 do 3 leta! Je pa prijateljica na Cipru pa pravi,da so kr zasoljene cene . Mini če bom kaj imela ti javim.
|
|
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 16:28:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Sej se navadiš - hlače kupuješ pravo cifro, zgornji del pa 1 številko večjo, ker imajo malo krajše rokave . Ja, fališ pa res lahko vseeno . Sploh, ker otroci niso po JUS-u.
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 17:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanimivo, ker jaz moram pa tamali vzet hlace eno stevilko vecje kot majce.
|
|
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 23.2.2011 18:02:08
|
|
|
|
mini86
|
majice se men zdijo zlo dolge, pa rokavi tud.. smešno mi je da nimajo obutve št.22 ampak imajo 21,5, 23, 24..
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 21.3.2011 10:56:24
|
|
|
|
cowgirl
|
lahko bi nas več naročilo in si potem lahko delimo poštnino... jaz sem iz okolice LJ...
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 21.3.2011 13:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl lahko bi nas več naročilo in si potem lahko delimo poštnino... jaz sem iz okolice LJ... Se ne splaca, saj je postnina za velik ali za majhen paket samo 5€.
|
|
|
|
RE: Next trgovina v Italiji ali Avstriji? 21.3.2011 13:30:51
|
|
|
|
mini86
|
bistvo bližine trgovine bi bilo v tem da se stvar proba ali pa vsaj pribljižno pomeri ker imajo res čudne velikosti..poštnina je pa tako kot je napisala otika
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?