Barči78
|
Tins, jaz se strinjam s tabo. Meni niti na Pediatrični kliniki sestre niso pokazale kako moram Nejo nosit, dvigovat, spuščat,.. Potem pa je le do mene prišla fizioterapevtka in mi pokazala par prijemov. Samo sestra je ni nikoli pravilno vzignila, tudi če si jo opozoril, da je ne smemo tako nositi. In to mi gre res na živce. Ti in vsi okoli tebe se trudiš s pravilnim nošenjem, pol ga pa sestra na Pediatrični, ki bi to mogla znat, prime, ko prazen žakelj. Drugače pa tako, midve tudi hodiva na fizioterapijo približno 4 mesece. Neja vztrajno joka. Sploh kadar ji ne pustimo, da tišči nazaj glavo, takrat se dere. Pa ne zato ker bi jo karkoli bolelo, ampak zato, ker ji ne pustiš, da dela po svoje. Pač se je navadila enih vzorcev, ki niso ravno kvalitetni in sedaj ji je treba ta sistem podreti. In to ji gre strašno na živce. Moram rečt, da FT zelo pomaga moji punčki, saj na začetku res ni nič kaj dobro kazalo, sedaj pri sedmih mesecih, se pa že sama vzigne na nogice, .. Mi hodimo na FT 1x na teden po 45 minut, kar je pa sigurno premalo, da bi otroku pomagalo. Vsak dan tudi sama delam z njo, če pa kakšen dan slučajno iz kakšnega vzroka ne delava, pa sigurno vsako minuto pazimo, kako jo nosimo in jo med igro pravilno usmerjamo.