|
Nevem,kako naprej 23.10.2006 12:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Več kot leto in pol sem imela fanta,potem pa sma šla zaradi njegove nagle odločitve narazen januarja letos.Zelo težko sem prebolela ta odnos,ker sem ga imela zelo rada.Več mesecev se nisma slišala.Vmes sem spoznala kar nekaj simpatičnih fantov,vendar sem bila tako čustveno zlomljena,da se v nov odnos nisem mogla spustiti.Potem sem spet nekajkrat srečala njega.Julija sem preživela noč z njim,in izvedela,da je zaljubljen v drugo,ampak vseeno želi,da se videvama midva.Tega nisem dopustila,in sem prekinila vse stike z njim.V moji glavi pa je še vedno obstajal. V petek,13.10,sem ga spet srečala.Iskrica.Šla sma na čaj,in potem še k njemu domov,kjer sma gledla film.In zgodilo se je še marsikaj.Potem se mu nisem več oglasila,nakar sem ugotovila,da sem pozabila album s slikami pri njemu doma,in po te sem morala iti.Šla sem šele čez nekaj dni.K njemu v službo,kot sma se dogovorila.Povabil me je na kosilo in sem ponudbo sprejela.Potem sma se dolgo pogovarjala.Preživela sem ves popoldne z njim,bil je zelo pozoren do mene.Lepo je bilo,a sem se odločila,da se ne bom preveč čustveno zapletala.Potem bi morala v soboto na koncert,pa sma se slišala v petek,in je rekel,če grema kam ven,pa sem rekla,da ja,kot prijatelja.Sm ga poiskala v enem klubu,kamor sma,ko sma še bila par,zelo pogosto zahajala.Mi je prinesel bonbone,ki sem jih imela nekoč,ko sma bila še skupaj,zelo rada.Sma se odločila,da grema še drugam na kavo.Tam sma imela bolj tihe trenutke in pogledi so nama povedali vse.Potem sma se vrnila spet v najin klub.Privoščila sma si kozarec rdečega vina in uživala on glasbi.Potem je vstopil skozi vrata On,ki me je v trenutku začaral.Gledala sem ga,in zares me je zadelo.Zraven mojega bivšega.In On je gledal mene.Potem je prišla natakar'ca do mene,in rekla,da On sprašuje,kaj bom pila.Naročila sem sok in na daleč sma nazdravila.Smejal se je.Moj nekdanji fant ni spregledal te igre.Potem je moral domov po neke stvari za kolega,ki sma ga srečala v klubu.In On je prisedel.nazdravila sma še enkrat.Imela sma zanimiv pogovor.O naju.In ugotovila sem,da ima punco že osem let.Rekel je,da čuti posebno energijo do mene.In jaz sem čutila enako.Poljubil me je.Tako na skrivaj,kajti zelo blizu naju so bili njegovi prijatelji in najboljša prijateljica od njegove punce.jaz se nisem hotela mešati v tako dolg odnos,ampak se je dogajalo tud iz njegove strani in je bil kriv tudi sam.Ni bil pod vplivom alkohola.Je pa bila absolutno kemija med nama.Potem sem rekla,da bom raje šla,preden se vrne moj nekdanji.Poljubil me je v slovo,pred vsemi,in me gledal,kot že dolgo nihče.Srce mi je čisto ponorelo.In zmedena sem bila,kot še nikoli.Ker se bivši še ni vrnil,sem šla do njegovega doma.Kemija iz kluba me je tako napolnila,da k sem prišla k njemu,in ko me je poljubil(halooo,to prijatelji ne počnejo!),je počilo in se je zgodilo,kar se je pač zgodilo.Ostala sem pri njem vso noč.Šepetal mi je,da me ima rad in zjutraj sem se prebudila v njegovem objemu.Kot nekoč.A v mislih sem bila fantu iz kluba.Vstala sma.Brez besed.Naredil nama je zajtrk.Pojedla sma in odšla v mesto,po darilo za njegovo mami.Potem je šel na vlak,in za vikend domov.Preden sma se poslovila,me je poljubil.Pred vsemi.Odšla sem,in On je bil še vedno v mojih mislih.Popoldne sma se pogovarjala po smsih.odločila sma se za prijateljstvo,ker ne želim škodit nekomu,ki je že tako dolgo v zvezi.Osem let lepih in slabih trenutkov.Vse sta preživela skupaj.Res čutim nekaj do njega,ampak ne upam dalje.Sma se zmenila,da se slišima po sredi,ko bom imela sama več časa. Včeraj se je vrnil moj bivši.Šla sma na čaj,spet v ta klub.Imela sma dolg pogovor in smejala sma se,kot že dolgo ne.Rekel je,da ga zanima,kaj je bilo v petek,ko je šel domov.In ker sem iskrena,sem mu tudi povedala.Kot prijatelju,kar trenutno tudi je.Čutila sem,da ga boli,ampak ni želel tega pokazati.Smejal se je,mi govoril šale.Vendar se je spremenil.To sem čutila.Mislim,da je spet začutil čustva do mene.Preden sma se poslovila,mi je dal poljub na lička,pri naslednjem sem se mu umaknila.In odšla domov.celo noč sem imela čudne sanje.Zjutraj sem mu poslala mail in mu razložila,kaj čutim in kaj si želi.Ni še odpisal. Tako sem zmedena.Sedim na dveh stolih in nobeden izmed njiju ni stabilen.Bojim se,kako se bo vse to končalo.Imam čustva do obeh.Bivšega imam zelo rada.Od januarja sem sanjala in si želela,da bi bila spet skupaj.Dokler ni vstopil On.In mi zmešal glavo.Nočem narediti napake. Zdaj nevem,kako naprej.Imela sem odprt pogovor,z obema.Pa še vedno nimam razjasnjenih pojmov.Ne želim biti egoist in zaradi tega nekomu škodovati.želim pa biti srečna. Moja čustva so podivjala.:S Kaj naj storim?
|
|
|