|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nevem,kako naprej
23.10.2006 12:13:44   
Anonimen
Več kot leto in pol sem imela fanta,potem pa sma šla zaradi njegove nagle odločitve narazen januarja letos.Zelo težko sem prebolela ta odnos,ker sem ga imela zelo rada.Več mesecev se nisma slišala.Vmes sem spoznala kar nekaj simpatičnih fantov,vendar sem bila tako čustveno zlomljena,da se v nov odnos nisem mogla spustiti.Potem sem spet nekajkrat srečala njega.Julija sem preživela noč z njim,in izvedela,da je zaljubljen v drugo,ampak vseeno želi,da se videvama midva.Tega nisem dopustila,in sem prekinila vse stike z njim.V moji glavi pa je še vedno obstajal.
V petek,13.10,sem ga spet srečala.Iskrica.Šla sma na čaj,in potem še k njemu domov,kjer sma gledla film.In zgodilo se je še marsikaj.Potem se mu nisem več oglasila,nakar sem ugotovila,da sem pozabila album s slikami pri njemu doma,in po te sem morala iti.Šla sem šele čez nekaj dni.K njemu v službo,kot sma se dogovorila.Povabil me je na kosilo in sem ponudbo sprejela.Potem sma se dolgo pogovarjala.Preživela sem ves popoldne z njim,bil je zelo pozoren do mene.Lepo je bilo,a sem se odločila,da se ne bom preveč čustveno zapletala.Potem bi morala v soboto na koncert,pa sma se slišala v petek,in je rekel,če grema kam ven,pa sem rekla,da ja,kot prijatelja.Sm ga poiskala v enem klubu,kamor sma,ko sma še bila par,zelo pogosto zahajala.Mi je prinesel bonbone,ki sem jih imela nekoč,ko sma bila še skupaj,zelo rada.Sma se odločila,da grema še drugam na kavo.Tam sma imela bolj tihe trenutke in pogledi so nama povedali vse.Potem sma se vrnila spet v najin klub.Privoščila sma si kozarec rdečega vina in uživala on glasbi.Potem je vstopil skozi vrata On,ki me je v trenutku začaral.Gledala sem ga,in zares me je zadelo.Zraven mojega bivšega.In On je gledal mene.Potem je prišla natakar'ca do mene,in rekla,da On sprašuje,kaj bom pila.Naročila sem sok in na daleč sma nazdravila.Smejal se je.Moj nekdanji fant ni spregledal te igre.Potem je moral domov po neke stvari za kolega,ki sma ga srečala v klubu.In On je prisedel.nazdravila sma še enkrat.Imela sma zanimiv pogovor.O naju.In ugotovila sem,da ima punco že osem let.Rekel je,da čuti posebno energijo do mene.In jaz sem čutila enako.Poljubil me je.Tako na skrivaj,kajti zelo blizu naju so bili njegovi prijatelji in najboljša prijateljica od njegove punce.jaz se nisem hotela mešati v tako dolg odnos,ampak se je dogajalo tud iz njegove strani in je bil kriv tudi sam.Ni bil pod vplivom alkohola.Je pa bila absolutno kemija med nama.Potem sem rekla,da bom raje šla,preden se vrne moj nekdanji.Poljubil me je v slovo,pred vsemi,in me gledal,kot že dolgo nihče.Srce mi je čisto ponorelo.In zmedena sem bila,kot še nikoli.Ker se bivši še ni vrnil,sem šla do njegovega doma.Kemija iz kluba me je tako napolnila,da k sem prišla k njemu,in ko me je poljubil(halooo,to prijatelji ne počnejo!),je počilo in se je zgodilo,kar se je pač zgodilo.Ostala sem pri njem vso noč.Šepetal mi je,da me ima rad in zjutraj sem se prebudila v njegovem objemu.Kot nekoč.A v mislih sem bila fantu iz kluba.Vstala sma.Brez besed.Naredil nama je zajtrk.Pojedla sma in odšla v mesto,po darilo za njegovo mami.Potem je šel na vlak,in za vikend domov.Preden sma se poslovila,me je poljubil.Pred vsemi.Odšla sem,in On je bil še vedno v mojih mislih.Popoldne sma se pogovarjala po smsih.odločila sma se za prijateljstvo,ker ne želim škodit nekomu,ki je že tako dolgo v zvezi.Osem let lepih in slabih trenutkov.Vse sta preživela skupaj.Res čutim nekaj do njega,ampak ne upam dalje.Sma se zmenila,da se slišima po sredi,ko bom imela sama več časa.
Včeraj se je vrnil moj bivši.Šla sma na čaj,spet v ta klub.Imela sma dolg pogovor in smejala sma se,kot že dolgo ne.Rekel je,da ga zanima,kaj je bilo v petek,ko je šel domov.In ker sem iskrena,sem mu tudi povedala.Kot prijatelju,kar trenutno tudi je.Čutila sem,da ga boli,ampak ni želel tega pokazati.Smejal se je,mi govoril šale.Vendar se je spremenil.To sem čutila.Mislim,da je spet začutil čustva do mene.Preden sma se poslovila,mi je dal poljub na lička,pri naslednjem sem se mu umaknila.In odšla domov.celo noč sem imela čudne sanje.Zjutraj sem mu poslala mail in mu razložila,kaj čutim in kaj si želi.Ni še odpisal.

Tako sem zmedena.Sedim na dveh stolih in nobeden izmed njiju ni stabilen.Bojim se,kako se bo vse to končalo.Imam čustva do obeh.Bivšega imam zelo rada.Od januarja sem sanjala in si želela,da bi bila spet skupaj.Dokler ni vstopil On.In mi zmešal glavo.Nočem narediti napake.

Zdaj nevem,kako naprej.Imela sem odprt pogovor,z obema.Pa še vedno nimam razjasnjenih pojmov.Ne želim biti egoist in zaradi tega nekomu škodovati.želim pa biti srečna.

Moja čustva so podivjala.:S

Kaj naj storim?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nevem,kako naprej
23.10.2006 12:31:09   
srki
Joj, elonor, to je pa prava Esmeraldauser posted image .

No, malo heca mora bit.

Zgodba je dolga, vendar sem vso prebrala. Če sem prav razumela, sta oba fanta v vezi, zato bom rekla samo, da prekini stike z obema, glede na to, kako se vse konča-v postelji. Bolj boš drezala, zdaj v enega zdaj v drugega, ali pa obratno, bolj boš zmedena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 12:31:15   
Zahi
Koliko si ti stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 12:38:39   
soncece24
Tvoj bivši te ima žal samo za eno... potrudi se, da pri ta drugem sploh ne bo prišlo do tega. Punca z zlomljenim srcem je pač žal lahek plen...

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 12:43:32   
Anonimen
Tud moj bivši je sedaj samski.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 12:53:15   
Zahi
Želiš enega.. sanjaš o drugem.. spiš z enim medtem ko misliš na drugega.. ipd..

groza.. pejt na dopust.. za pol leta.. razmisli kaj bi rada..

sicer pa.. koliko si stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 12:55:47   
nuala
Ko boš enkrat spoznala enega, zaradi katerega ne boš mislila na druge, se ga pa drži.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 13:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Koliko si ti stara?

Pošlji e-pošto elanor

Rojstni datum:
31.7.1985  

Kraj:
MaRiBoR

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 13:03:51   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Koliko si ti stara?

Pošlji e-pošto elanor

Rojstni datum:
31.7.1985  

Kraj:
MaRiBoR

haha.. no.. vse jasno.. pač neka "najstniška" zaljubljenost in zmedenost.. naj se punca znori.. šele čez par let bo komaj vedela kaj dejansko hoče.. in s kom..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 13:04:04   
Nixxon
Študentka?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 13:04:34   
CUKRČEK
elanor...ne ponižuj se s takimi dejanji.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 13:05:56   
srki
No ja, ne vem, če tle kaj starost igra vlogo. Kaj pa tisti ali tiste, ki pri 50 letih mislijo na skoke čez plot in podobne zadeve?

Elonor, če je tvoj bivši sedaj samski, to še ne pomeni, da se je pa zresnil. Po mojem se samo igra s tabo in v tebi pač nekaj išče-ali je to ljubezen ali pa samo sex, to boš pa ti najbolje vedela. Pa tudi sam prav dobro ne ve, kaj bi rad.

Pustita času čas, predvsem pa probajta res bit samo prijatelja, pustita zaenkrat tiste posteljne radosti ob strani, če pa želiš nadaljevati to igro, jo pač nadaljuj, upam samo, da ne boš še bolj razočarana in zmedena....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2006 13:08:07   
Zahi
pri tej starosti je moškim SAMO do sexa, eksperimentiranja, menjavanja in zabavanja..

na njenem mestu se nebi sekiral.. to je del odraščanja..

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2006 13:21:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elanor

Kaj naj storim?

Nc posebnega.. cakaj in uzivaj.. in ko bo treba izbirati.. izberi pametno.. kaksnega tretjega recimo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2006 13:29:06   
Anonimen
sma sma sma______________prosim, piše se SVA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2006 13:41:44   
Anonimen
jah pa kva se zdej ti usajas...stajerci po svoje, lublancani po svoje...vsak po svoje...sej nismo na kaksnem slavisticnem forumu matr

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2006 13:41:57   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sma sma sma______________prosim, piše se SVA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2006 13:55:24   
Anonimen
STAROST pri tem ne igra nobene vloge. potem sem tud jaz "najstniško" zaljubljena v mojga user posted image  in pol je kao vse to "pravlica", da živiva skupaj in si želiva user posted image ??

folk, nekaj se je treba zavedati.. ene so pri 20 res še najstnice, ki samo razmišljajo kaj bojo delale čez vikend, kje ga bojo žurale, s kom bojo bile.. druge pa smo drugačne- že pri 20 si želimo družino, nekoga s katerim bomo celo življenje..

sama sem ravno 2 oseba.. že pri 17 sem imela resnega fanta.. nikoli kar tko nekaj.. tko da prosim, ne govort v smislu-saj je šele 20 let stara in itak ne ve kaj je ljubezen..

elanor, tebi pa tole: razmisli koga imaš rada, kako se vidiš z njim... če je bilo z bivšim vse ok, brez zajebavanja, potem lahko premisliš, da bi bila z njim.. če je pa karkoli bilo narobe, potem pa pozabi.. ker vem, vedno je potem tisti bivši dobra družba in malo razmišljaš ali bi ali ne bi.. ampak mislim, da bo po nekem času isto kot prej..

veliko sreče!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2006 14:25:48   
Tejči
Uf, sem bila skoraj v podobnem položaju kot ti, pred dolgimiiii letiuser posted image  In kaj sem naredila? Se znorela, oba pustila, potem jih še nekaj skozi dala (samo skozi, dol se nismo dajaliuser posted image ) in čisto nepričakovano spoznala mojega lubija, kjer ni boli vpršanja, BI ali NE BI. Torej: po uporabi zavržiuser posted image  Tapravi še čaka, nekje za vogalom, vso srečo, da ga čimprej najdešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2006 14:30:49   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Torej: po uporabi zavržiuser posted image  

user posted image user posted image user posted image Ah, kje so ti časi user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.10.2006 15:41:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Ste me nasmejali.Itak vem,kaj čutim in kaj bom storila-užila bom življenje,kolikor se ga v tem trenutku da užiti.:)In to tako,da ne bom škodila sebi,niti drugim.Za začetek pa bom iskrena.In ne bom komplicirala stvari še bolj,kot so že.Na koncu posledice itak nosim sama.

biba12 Pred časom sem tudi sama mislila,da sem že dovolj zrela za resno zvezo in otroka,pa sm zdaj spregledala,da nisem.Tebi pa vse čestitke za pogumno odločitev.Ljudje smo si različni.še sreča,da je tako.

Anonimen Če se toliko ukvarjaš z slovenščino,pol vrjetno veš tudi,da obstaja sleng.Jaz tega uporabljam pač na ringaraji,ker lahko bolj sproščeno napišem,kaj si mislim.Ne jezi se-to sm pač virtualna jaz.V realnosti je drugače.In če ti ni do branja mojih čudnih besed,pol me pač ne beri.:)

Neposredna povezava do sporočila: 21
23.10.2006 15:41:06   
smrka
Kot nadaljevanka v Beverli hilsu... ah punca moja mlada.. znori se znori se! Pa nasvet: neskaci v pojstlo nekomu ki ga "prvic srecas" pa nekoga ki prvic vidis, da se ze oreng polublas.. nevem... to je prehitro... Velik je mladih danes ki gledajo samo na prvi pogled in potem osvojit osebo in z njo po moznosti se isti vecer v posteljo.

Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2006 15:58:49   
Anonimen
Elanor.... po moje ti še sama ne veš kaj hočeš.

Praviš, da nočeš biti egoist, pa vendar si. Delaš po trenutnem navdihu. Delaš to kar tebi tisti trenutek paše. In s tem najbolj škodiš sama sebi.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
23.10.2006 16:01:01   
Anonimen
Hm,matovilcica,si mi dala za mislit...morda pa je res tako...bom premislila o teh stvareh...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
23.10.2006 18:36:31   
jazz
Če bi njegova punca vedela za tisti poljub,bi ji strlo srce. Odločitev je tvoja!!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......