|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nevednica
16.3.2006 12:09:01   
AnjaLu
Najprej prijeten pozdrav prav vsem user posted image   Moram reči, da me je vaše pisanje resnično pritegnilo in potolažilo.

Namreč tudi sama ne vem pri čem sem. M bi morala dobiti 8.3.06, pa je od nikoder ni. Pred 8. sem imela občutek prihoda M, torej topo bolečino itd., pa vendar ni pritekla niti kapljica!?

Seveda sem se posvetovala s fantom, ki je mimogrede popolnoma navdušen nad idejo morebitne nosečnosti in rekla sva, da ne bova paničarila in lepo počakala do malce daljše zamude...

Prsi so mi zrasle za eno številko, vendar me ne bolijo. Opazila sem tudi na novo vidno žilo na prsih user posted image  
Podnevi sem zaspana in utrujena, kar je popolnoma kontradiktorno moji prejšnji podobi - vedno naspidirana in polna energije... V službi se nikakor ne moram zbrati in najraje bi kar zadremala...česar pri moji poziciji ne morem vleči v nedogled!?

Danes sem naredila test CB in je bil negativen... V ponedeljek imam redni G pregled in upam da mi tam povejo kaj več.

Je imela katera podobne izkušnje?

V upanju na prompten odgovor, dobre želje, Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nevednica
16.3.2006 12:17:55   
Špelka
Če si naredila test in je negativen, in to po enem tednu izostanka, potem skoraj gotovo nisi noseča. Kaj je vzrok, pa bo vedel ginekolog. Lahko gre za cisto, ali preprosto rahlo zmešnjavo hormončkov. Ali imaš drugače redne M?

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu AnjaLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 12:59:47   
enia
AnjaLu, tudi sama sem v taki situaciji. M bi mogla priti 1.3., ampak je od sedaj še ni. Prsi imam nabite in ogromne, da jih že komaj nosim. Po enem tednu zamude sem naredila test, ki je bil -. Klicala sem G in ji povedala, sedaj imam v naslednjem tednu preged. Mislim, da bo najbolje, da počakava in vidiva, kaj nama pove G. Je pa res varianta, da je ali cista ali hormonske motnje, lahko pa seveda tudi nosečnost in test ni pokazal (se je že zgodilo). Ampak priporočam, da se preveč ne obbremenjuješ, kaj je in zakaj ni, le počakaj do ponedeljka in vse bo jasno. Držim pesti. 

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 14:33:35   
Pingvinčica
Jaz sem naredila test CB pa je ravno tako pokazal -, sedaj pa jo imamo princesko.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 14:39:33   
Massa26
Ne morem verjeti, da ob takih znakih ne bi bilo nosečnosti user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 18:36:13   
KODA
Pojdi dat kri v laboratorij za ß-hcg.To je najbolj sigurno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 18:47:48   
AnjaLu
Saj vem - do ponedeljka moram počakati pa vendar bi rada vedela takoj...saj gotovo veste kako je user posted image

Hvala vsem ... morda sporočim kaj bo velecenjeni G povedal ...

Lp Anja

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 20:33:26   
Liona
Če test po enem tednu izostanka ne pokaže user posted image , potem je verjetnost, da si user posted image  izredno majhna. Meni je test 2x pokazal user posted image , nato -, šele 14 dni po izostanku sem user posted image  tudi dobila. Odvzem krvi je pokazal nizko vrednost hormona bhcg v krvi (prenizko za nosečnost) na ultrazvoku pa je bilo možno videt, da je šlo za zgodnji SS. Zdaj se podajamo novim zmagam naproti, upam le da čez dva dni user posted image  ne bo in da bom naslednji teden zagledala magični user posted image . To želim tudi vsem upajočim. Če ne bo zdaj, pa drugič, a ne? user posted image

Lep pozdrav,

Liona

(odgovor članu AnjaLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.