Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda je nevede pri samozadovoljevanju odkril da ima težave z erekcijo, pa se vas boji. Pogovorite se.
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:42:35
|
|
|
|
renan
|
mogoce se boji, da te ne more zadovoljiti...poskusi, da ti malo bolj pojasni svoj odgovor... lp, renan
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:43:07
|
|
|
|
Vilma
|
Mislim, da ve, zakaj mu ni do seksa, samo povedat noče. Pišeš namreč, da mu je želja po seksu splahnela. Torej nekaj časa je štimalo, zadnje čase pa ne več? Sicer verjamem, da po letih zveze ne seksaš glih več vsak dan, samo... Če bi že od začetka vajine veze imela probleme v seksualnem življenju, bi rekla, ja ima zavore, moogče ima slabe izkušnje iz preteklosti, tako pa...
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:44:23
|
|
|
|
cukerček
|
vsekakor se lepo pogovori z njim mogoče ga muči kaj in se enostavno na takšen način zapira pred tabo.
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:48:13
|
|
|
|
MarijaPo
|
Anonimnino mnenje ni za zamet, mogoce se res boji tvojega razocaranja ob nesposobnosti erekcije. Probi ga mal izprasat v tej smeri. Sicer je pa odgovor: ne vem vedno sumljiv. Po moje ve zakaj nic vec ne seksata, pa ti iz nekega razloga noce povedat. Da ne bos kr neki ugibala, ga prijazno vprasaj, tko nevsiljivo in mogoce mal na hec obrni zadevo. Srecno, drzim ti pesti, saj zivljenje brez seksa ni pravo zivljenje!
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:49:13
|
|
|
|
Maleal
|
Ja z leti se mi zdi čist normalno,da malo usahnejo želje po sexu.Nisi povedala kako dolgo sta skupaj,kako dolgo se vleče ta suša,..Zakaj pa nebi bila ti tista,ki bi dala povod za sex?Jaz tu ne vidim nič slabega.Ne vem zakaj ti noče povedat kaj je njegov vzrok za nezanimanje,mogoče je preutrujen,ima težave v službi,mogoče ne uživa s tabo,mu je preveč enolično,...možnosti je še pa še. Kaj narditi,ne vem,ker nisi povedala kako dolgo že nista in na kolk časa se lotita akcije.Vsekakor pa je dobrodošel kaki pripomoček,kake nove poze,sprememba okolja,..
< Sporočilo je popravil lmarcel -- 29.6.2006 15:51:39 >
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 15:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Skupaj sva 5 let, in leto dni starega otroka imava. Od poroda nekako naprej ni sexa.. mogoce sva do zdaj sexala samo ene 10 krat. Nevem da bi imel kake probleme pri erekciji, ker takrat KO sexava je vse v redu. Sem razmisljala da bi popestrila sex s kakimi pripomocki in to bom tudi naredila. Zakaj nezacnem jest sexa.....??? Zato ker sem bila pogosto zavrnjena ko sem zacela, in ker bi bila rada tudi jaz zazeljena ... rada bi da me sam prime kdaj pa kdaj, da ne zgleda da sem samo jest tista ki bi sexala.
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:06:49
|
|
|
|
Primoza
|
A je otrok v svoji sobi?
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja otrok ma svojo sobo.
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:15:33
|
|
|
|
Maleal
|
Anonimna popolnoma te razumem,saj mojemu tudi ni vedno do pika poka,jaz pa prevzamem pobudo in se ponavadi omehča,če pa vidim,da mu še vedno ni,pa ne drezam v njega,pustim ga na miru dokler ni sam pripravljen in si me on zaželi,včasih traja tud kak teden,a je potem slajše.
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Morda ga moti kaj telesnega (kilogrami ipd) na vas?
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:45:02
|
|
|
|
marcela
|
Pred kratkim sem v eni reviji prečitala zanimiv članek. Piše, da je partnejema po 4 letih veze toliko do sexa z drug drugim kot do jogurta, ki mu je potekel rok.
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 16:49:18
|
|
|
|
arabela*
|
Draga anonimna.Jaz sem zaradi enakega problema bila čist na dnu,vse dni jokala,pa nisem vedela kaj storiti.On je to vedel ampak enostavno ni nič spremenil.Pol sva en da skoraj šla zarad tega čist narazn,ker sem imela vsega dovolj.Pa sva se lepo prvič odkrito pogovorila in sem ugotovila da je njemu še vedno dost do seksa,da me neizmerno ljubi,ga noro privlačim.Problem je bil v meni,ker sem se vedno,ko sde me zvečer ni dotaknil,mulila in delala scene glede tega,kot da je to obveza,ki je človek nikakor ne sme spustit iz misli ,dan za dnem,noč za nočjo.Zdaj je vse ok,pusti da se telesi med sambo enostavnoZAČUTITA,nič ne pričakuj vsak dan,pa boš videla,še preveč rad bo seksal.Sploh pa nič ne omenjaj seksa,samo PREPUSTI SE.,kot na začetku.Pa poročaj kaj in vso srečo ti želim
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 17:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, za začetek slaba tolažba - nisi edina, veliko nas je takih, ki se skrivamo za anonimnostjo in se o tem ne znamo pogovarjati s partnerji. Najslabše je to, kar trenutno počneta. Njemu je splahnela volja, tebi se ne da dajati več pobud. Začaran krog, če pogovor ni mogoč, pa po tej tiricah neizhoden konec. Verjetno je odgovor predhodnice se najblizje temu, kar sem tudi sama razmisljala, poskusaj odmisliti in se prepustiti. Za seks je potrebna kemija, ki ne vzplamti skozi pogovor, neprestana pricakovanja, ampak je treba preprosto ziveti, biti zadovoljnen v svoji kozi, zivljenju in s partnerjem. Dokler bos gojila crne misli, da se mu ne da, bos oddajala to energijo ...in ne bo AKCIJE. Je tezko. Meni tudi ne rata. Ampak se trudim vsako jutro znova...
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 18:35:24
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A je bil partner pri porodu zraven? Vem za pare ki so imeli problem z sexom prav zaradi tega kar so videli pri porodu in so jih ženske odbijale.
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 19:03:44
|
|
|
|
pot
|
BLAŽIKA, tudi jaz sem to nekje prebrala. Anonimna, a je bil zraven? Upam, da bosta kmalu po njegovi pobudi .
|
|
|
|
RE: Neve, zakaj mu ni do sexa 29.6.2006 19:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
tut midva nič ne sexava in nobenemu sploh ni do sexa..tudi meni ne..ne vem zakaj? hormonske motnje zgleda. ker res se na sex spomnim samo takrat ko dobim slabo vest da nič ne sexava
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?