ronja
|
Kar je tebi ogabno, nekomu drugemu ni. Po moje se splača pogovort. Če je to edini problem, ki ga imata (ga imaš!) in če se imata z možem rada in vse klapa na drugih področjih, ni hudič, da bi se znala zment tud glede vajine spolnosti. Nima veze, a je drugim ogabno ali ne. Važno za par je to, kako je njima. In tako kot na drugih področjih, imaš tudi v seksu "deal brakerje", kot bi rekla mateyka. Nima smisla pristat na nekaj, kar ti res ni, to je preveč lep del življenja, da bi si ga človek kvaril. jaz zagovarjam da se v kake ekstreme nikoli ne smemo silit na podlagi argumenta vse je sprejemljivo, samo navadit se je treba. pa kaj še.. Se strinjam. Seks mora bit obema fajn, kar delata, mora bit obema fajn, ne glede na to, kaj se zdi drugim. Ok, če se odločita, pa probata nekaj, kar si je samo en zamislil, samo ne pa da drugi dela nekaj, česar noče. To pa ni ok. v začetku najine veze mi on sploh ni povedal za svoje spolne fantazije oz. želje. To je nekako uspel dat iz sebe šele čez nekaj mesecev No, to je logično, take fantazije itak niso ravno prva reč, ki bi jo omenil. Malo sta se preveč navezala vmes, pa pozabila, da igra tole vseeno velik del... Te štekam, tudi meni ne bi to sedlo, kakšni pa sede (sicer redkim, baje - pač v naravi so moški bolj dominantni in je ta ekstrem redkejši pri ženskah). Smotana situacija, upam, da se uspeta lepo ločit. 10 let poizkusov je res dolga doba in ja, verjamem, da tega pač ne moremo razumet, če pač nimamo take želje... NIč ni narobe s takimi željami, vendar pa ni vsak seks za vsakega. Fajn je, če se najdeta dva s podobnimi željami, saj nas je dovolj, da vsak najde koga;). men tud ni do tega, da bi na RR razlagala, kako midva z mozijem seksava. Ziher kaj ekstremno čudnega, če nočeš povedat