|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neujemanje v spolnosti
13.6.2012 10:32:53   
Anonimen
Zanima me vaše mnenje; skupaj sva že skoraj 10 let. Vzponi in padci, kot povsod pač. Problem je pri spolnosti; ima čudne sexualne navade, ki mi jih je na začetku prikrival, potem delno razkril/priznal.
Ok, najprej šok, potem sem vse skupaj sprejela, se trudila, za naju, zanj........... sedaj pa ne morem več :-(
Njegove sexualne navade me motijo oz. mu jih jaz ne morem nudit, ker se mi gabijo. Kako naj tako živim še nadaljnih 40 let?
Po svoje se mu ne upam povedat, da ga ne bi prizadela, po drugi strani ne prenašam, da se me dotika.
Potešitev išče po spletu..........nekaj dni nazaj sem gledala te vsebine in mi je postalo dobesedno slabo zraven (ko njega ni bilo doma, sem šla gledat history na compu).

Že itak ni vse idealno, ampak imam občutek, da je tole pika na i za konec.

Bojim se mu povedat. Na nek način ga imam še vedno rada, ampak prave ljubezni pa ni več, že davno.

Ok, sicer vem, da mi bo večina od vas povedala, da naj se pač ločim, kar se zelo verjetno tudi bom, ampak kako nardit prvi korak?? Prekleto težko je.

Mal se se morala skašljat user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neujemanje v spolnosti
13.6.2012 11:29:26   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bojim se mu povedat. Na nek način ga imam še vedno rada, ampak prave ljubezni pa ni več, že davno.

Kot prvo... Sebe moraš imeti bolj rada, kot njega. To ti verjetno vse pove, kaj si mislim user posted image

Drugo... BOJIŠ se mu povedati... Ni mi všeč, ko ljudje uporabljajo besedo BOJIM, ki označuje strah, ob totalno neprimernem dogodku. Če se bojiš, da te bo vdaril ali karkoli podobnega naredil, ko mu boš to povedala, potem je ta strah upravičen.
Če pa tega ne bi naredil... ne vem potem, česa bi se bala? Prej se mi zdi, da bi morala napisati... Ne želim biti iskrena z njim... Ne želim sploh več biti z njim...
Sta dovolj skupaj, obe odrasli osebi... ma ni vrag, da se ne moreš vsesti z njim in mu neposredno povedati v obraz... Čuj, to se mi pa gabi, me moti... Pa saj ne more svoboden človek nekaj delati proti svoji volji z partnerjem, s katerim bi ti naj bilo najlepše... zato ga imaš, da ti polepša dan in noč.
Jaz ti predlagam, da takoj to rešiš, če tudi mogoče ne misliš z njim ostati, ... ker ga imaš rada, mu to daj na znanje, da je malo čudno (za tebe), da bo se tega zavedal. Mogoče niti ne ve, da je kaj narobe. Za naslednje ženske, ki jih bo imel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.6.2012 13:24:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2012 15:32:01   
notkar
Draga anonimna, ogabne stvari so v seksu relativna (subjektivna) stvar. Bi hotela napisati, ka je to za tebe in kaj mož sploh od tebe želi. Mislim le, da nista kompatibilna. Pa lep pozdrav od Notkarja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2012 15:39:29   
Tippi
Se strinjam z notkarjem. Kar je tebi ogabno, nekomu drugemu ni.
Po moje se splača pogovort. Če je to edini problem, ki ga imata (ga imaš!) in če se imata z možem rada in vse klapa na drugih področjih, ni hudič, da bi se znala zment tud glede vajine spolnosti.

(odgovor članu notkar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2012 17:41:46   
mateyka
sumim da je kaj ekstremnega. dozdeva se mi da bojazen izvira zaradi prikrivanja z njegove strani. če človek prikrije velik del svoje intime pred partnerjem in šele ščasoma to postopoma razkrije, se zgodi da partner podzavestno zasluti da je to občutljiva tema zanj in ZATO bojazen - na reakcijo ko ne po pozitivna (s stališča partnerja ki je prikrival); skoraj kakor potrditev, češ: ni čudno da sem prikrival, če me ne sprejmeš.

ampak to ni nujno tako. dandanašnji se dostikrat forsira da je treba vse deviacije prejet kot ok. pa ti ni treba. če je tebi ogabno, ti pač je (tudi če drugemu ni, to ne spremeni dejstva da tebi to ne sede). jaz zagovarjam da se v kake ekstreme nikoli ne smemo silit na podlagi argumenta vse je sprejemljivo, samo navadit se je treba. pa kaj še.. user posted image user posted image

metulj je lepo napisala - če si si postavila vprasanje, ce si zelim ostati v takem odnosu naslednjih **** let in ni pozitivnega odgovora, you know what to do. in srečno user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.6.2012 17:43:13 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2012 9:00:10   
Anonimen
v začetku najine veze mi on sploh ni povedal za svoje spolne fantazije oz. želje. To je nekako uspel dat iz sebe šele čez nekaj mesecev, ko sem bila seveda že kuhana in pečena ob njemu in sem seveda rekla: ok, bom poizkusila. Skozi vsa ta leta sem poskušala zadevo sprejet, vedno bolj pa ugotavljam, da mi gre vse skupaj blazno na živce in me moti.
Jaz bi sex, da si me on vzame, da me zgrabi, da me po.%&#"#, on pa bi ravno kontra, da sem jaz "glavna", šefica............ štekate na kaj ciljam??
In ko vem kaj vse gleda po netu in vem, da mu jaz tega ne morem nudit se počutim grozno, po drugi strani pa nesrečno, da ne bom nikoli več doživela sexa - odnosa, ki mi je všeč, ki me rajca, v katerem zares uživam.
Posledično si ne želim veliko sexa, ker mi je že v naprej bedno kako bo; on se kar pomehkuži med odnosom.

Njegov odgovor na vse skupaj je, da jaz tega ne razumem. In prav ima. Jaz tega ne razumem! Sem poskušala, pa ne gre. user posted image

V bistvu sem prav zamorjena zaradi vsega skupaj. On misli, da sem jaz frigidna, v bistvu pa bi rada samo sex, v katerem uživam.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 11:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.6.2012 12:50:39   
Anonimen
Saj ti pravim; rekel mi je, da jaz tega ne razumem.
Njemu je težko o tem govorit, prav nerodno mu je. Ja, imava majhnega sinkota. On bi kamot živel do konca "najinih" dni tako kot je, mene pa to ubija.

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.6.2012 12:51:20   
mateyka
dost dolg si se trudila - 10 let ni malo..

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2012 12:52:31   
mateyka

Saj ti pravim; rekel mi je, da jaz tega ne razumem.

vsak ekstrem je težko razumet, če nisi "notri".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2012 13:27:22   
josephine27
Že itak ni vse idealno, ampak imam občutek, da je tole pika na i za konec.

Meni je najbolj padel v oči ta tvoj stavek in mislim, da pove vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2012 14:28:31   
notkar
Draga anonimna, še vedno nismo izvedeli, kaj bi mož konkretno rad od tebe. Če ti je to tako težko napisati, potem imaš v spolnosti res velike težave. Pa lep pozdrav od Notkarja

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2012 14:37:51   
uškinamama
Notkar, pa saj je napisala....on želi domino ona pa bi bila rada ****%$....to pa ne gre. Oba ne želita dominantne vloge. Imam prav? No vsaj jaz tako razumem njen odgovor...

Še malo šale : Anonimna na dan , ko boš odšla se obleči v kakšno sado varjanto, bič pa to, pa ga premlati, da mu ne bo več kaj takega padlo na pamet user posted image . Hec.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu notkar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2012 14:39:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Notkar, pa saj je napisala....on želi domino ona pa bi bila rada ****%$....to pa ne gre. Oba ne želita dominantne vloge. Imam prav? No vsaj jaz tako razumem njen odgovor...

ja

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2012 14:51:38   
diana 28

Posledično si ne želim veliko sexa, ker mi je že v naprej bedno kako bo; on se kar pomehkuži med odnosom.

Njegov odgovor na vse skupaj je, da jaz tega ne razumem. In prav ima. Jaz tega ne razumem! Sem poskušala, pa ne gre. user posted image

V bistvu sem prav zamorjena zaradi vsega skupaj. On misli, da sem jaz frigidna, v bistvu pa bi rada samo sex, v katerem uživam.

Tudi meni bi se verjetno zagabil takšen . Ne vem zakaj, ma takšni naredijo pri meni prav kontra učinek (kot verjetno tudi pri ostalih), kot bi si sami želili. Če je to  pri sexu pa je toliko huje.

Če pač nisi za takšen ''način'' in ga ne sprejemaš se v to nikakor ne boš mogla prisilit in je razumljivo. Njemu pa ni, ker mu je to všeč. Tudi njega se lahko razume, da ima takšne fantazije vendar na dolgi rok verjetno ne bo šlo, kot si že sama povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 14:52:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu notkar)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2012 16:01:41   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28
Tudi meni bi se verjetno zagabil takšen . Ne vem zakaj, ma takšni naredijo pri meni prav kontra učinek (kot verjetno tudi pri ostalih), kot bi si sami želili. Če je to  pri sexu pa je toliko huje.

jaz tud ne bi mogla - bi se počutla ko ena mama ki zlorablja sina. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
men tud ni do tega, da bi na RR razlagala, kako midva z mozijem seksava. user posted image

enako.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2012 14:03:25   
ronja
Kar je tebi ogabno, nekomu drugemu ni.
Po moje se splača pogovort. Če je to edini problem, ki ga imata (ga imaš!) in če se imata z možem rada in vse klapa na drugih področjih, ni hudič, da bi se znala zment tud glede vajine spolnosti.

Nima veze, a je drugim ogabno ali ne. Važno za par je to, kako je njima. In tako kot na drugih področjih, imaš tudi v seksu "deal brakerje", kot bi rekla mateyka. Nima smisla pristat na nekaj, kar ti res ni, to je preveč lep del življenja, da bi si ga človek kvaril.

jaz zagovarjam da se v kake ekstreme nikoli ne smemo silit na podlagi argumenta vse je sprejemljivo, samo navadit se je treba. pa kaj še..

Se strinjam. Seks mora bit obema fajn, kar delata, mora bit obema fajn, ne glede na to, kaj se zdi drugim. Ok, če se odločita, pa probata nekaj, kar si je samo en zamislil, samo ne pa da drugi dela nekaj, česar noče. To pa ni ok.

v začetku najine veze mi on sploh ni povedal za svoje spolne fantazije oz. želje. To je nekako uspel dat iz sebe šele čez nekaj mesecev

No, to je logično, take fantazije itak niso ravno prva reč, ki bi jo omenil. Malo sta se preveč navezala vmes, pa pozabila, da igra tole vseeno velik del...

Te štekam, tudi meni ne bi to sedlo, kakšni pa sede (sicer redkim, baje - pač v naravi so moški bolj dominantni in je ta ekstrem redkejši pri ženskah). Smotana situacija, upam, da se uspeta lepo ločit. 10 let poizkusov je res dolga doba in ja, verjamem, da tega pač ne moremo razumet, če pač nimamo take želje... NIč ni narobe s takimi željami, vendar pa ni vsak seks za vsakega. Fajn je, če se najdeta dva s podobnimi željami, saj nas je dovolj, da vsak najde koga;).

men tud ni do tega, da bi na RR razlagala, kako midva z mozijem seksava.

Ziher kaj ekstremno čudnega, če nočeš povedatuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2012 15:43:51   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
v začetku najine veze mi on sploh ni povedal za svoje spolne fantazije oz. želje. To je nekako uspel dat iz sebe šele čez nekaj mesecev

No, to je logično, take fantazije itak niso ravno prva reč, ki bi jo omenil. Malo sta se preveč navezala vmes, pa pozabila, da igra tole vseeno velik del...

veš kaj zdajle razmišljam - mogoče pa bi ravno to moral narest. it na en websajt ali pa najt kako društvo na to temo in tam iskat že od začetka TO kar želi. men se zdi mal naivno kar eno zapecat, pol jo pa vržt v mrzlo vodo, zdej pa plavi; nato pa pričakovat da bo vse super dandy in se bo že ufurala če me ma dost rada? ne vem no, mal ego imo..
se mi zdi boljši plan da greš tja kjer so podobni da najdeš podobnega. npr. jaz tud ne bi šla v bar iskat tipa, ki ne pije alkota user posted image

men tud ni do tega, da bi na RR razlagala, kako midva z mozijem seksava.

Ziher kaj ekstremno čudnega, če nočeš povedatuser posted image

ja, metulj, povej nam - izlezi se vendar iz bube in se razkrij v vsem svojem ekstremu. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2012 15:44:29 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2012 18:36:21   
ronja
veš kaj zdajle razmišljam - mogoče pa bi ravno to moral narest. it na en websajt ali pa najt kako društvo na to temo in tam iskat že od začetka TO kar želi. men se zdi mal naivno kar eno zapecat, pol jo pa vržt v mrzlo vodo, zdej pa plavi; nato pa pričakovat da bo vse super dandy in se bo že ufurala če me ma dost rada? ne vem no, mal ego imo..
se mi zdi boljši plan da greš tja kjer so podobni da najdeš podobnega. npr. jaz tud ne bi šla v bar iskat tipa, ki ne pije alkota

ja, pametno bi bilo to ziher - ampak ne iščejo vsi partnerjev po pameti:D. Verjetno se to enostavno zgodi - sta se zaljubila in seveda to težko zaupaš osebi takoj... zato ji ni takoj povedal - in po nekaj mesecih se meni zdi še vedno kar sprejemljvo - drugo če bi ji prikrival nekaj let. Problem je v tem, da sta si sicer pač zelo kompatibilna in sta si zelo želela bit skup - zato sta oba to zadevo malo dajala na stran - češ, saj bo šlo... Saj to se dogaja pogosto, samo pač razlog je različen. Ne iščemo vsi partnerjev s pildkom vsem dealbrakerjev na prsih;). Navsezadnje tudi ona ni vedela, da je to deal braker, dokler ni bila že globoko v tem odnosu. To je težko, ker pač tega ne moreš zvedet že takoj.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
15.6.2012 20:26:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2012 0:32:00   
muco

Še malo šale : Anonimna na dan , ko boš odšla se obleči v kakšno sado varjanto, bič pa to, pa ga premlati, da mu ne bo več kaj takega padlo na pamet user posted image . Hec.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Takile heci so meni zelo všeč. ...ščepec črnega humorčka in tako .....user posted image user posted image

..anonimni pa ne vem kaj svetovati. V glavnem, če ta stvar ne steče.....

Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2012 7:10:56   
Tippi
Ronja absolutno se strinjam s tabo. Če ti nekaj ni, ti enostavno ni. Želela sem le povedat, da če jima klapa na drugih področjih, se bosta zmenila tud pri intimi. In tale "zment" ne pomeni nujno, da se mora ona podredit in ugodit njegovim fantazijam. V partnerstvu je tako, da je poleg zaupanja, tud razumevanje dokaj visoko na lestvici pravih temeljev ljubezni. Obojestranska, se ve. Ampak kot sem uspela kasneje prebrat iz komentarjev, očitno ne laufa tud drugje ne, spolnost je le še ena stopnica nižje pri njima.

Če bi se jaz znašla v tej situaciji? Že v štartu (oziroma takoj takrat ko bi izvedela za njegove, meni nesprejemljive fantazije), bi to razčistila. Zagotovo ne bi mogla bit v taki vezi celih deset let... ja, moj scenarij bi bil po vsej verjetnosti drugačen...

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2012 9:27:21   
Anonimen
Fora je v tem, ker enostavno misliš, da ti bo nekaj zneslo, šlo skozi, pa ti na koncu ne gre. Na začetku razum premaga srce, sčasoma pa se to obrne. Na dolgi rok
se ne obnese. user posted image

Nekako moram naredit naslednji korak..........bo težko, bo bolelo (predvsem njega), ampak bom morala dat to čez.

Hvala vam za vaša mnenja.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?