|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neučakana in zaskrbljena
24.2.2010 9:04:21   
Sunny77
Pozdravljene punce!

Vem, da je bilo že nešteto debat na to temo, a sem tako neučakana...prosim za vaš nasvet!
Danes zjutraj sem naredila test, ker mi zamuja, sicer 1 dan (navadno je vedno točna - na 28 dan user posted image )..in test je bil negativen...nič mi ni jasno, ker mislim (??) da imam vse znake nosečnosti... (pravim, misim...user posted image ) kakšna je možnost (po vaših izkušnjah), da sem kljub negativnemu CB noseča? A je možno, da sem kej narobe naredila pri testiranju - ker se po 5 sek držanja palčke v urninu ni pokazala spremembe barve v okencu za +/- sem po par minutah še enkrat namočila....no pobarvalo se je in pokazalo -...

lep dan vsem, S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neučakana in zaskrbljena
24.2.2010 9:27:03   
Tejči
Meni so trije testi pokazali negativno, ko sem bila noseča že 5 tednov, potem mi je G naredila UZ in videla plodekuser posted image
Priporočam ti, da še mogoče kak teden počakaš, če M še ne bo, narediš še en test in če bo pokazal negativno, greš k G. Vso srečo za ugled user posted image !

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2010 9:30:07   
Sunny77
Hvala Tejči...kot pravijo "iz tvojih ust v božja ušesa" :)...user posted image
Res si mi povrnila malo veselja...to "čakanje" je nekaj najbolj neprijetnega...

Lep dan ti želim,

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2010 17:01:36   
Anonimen
Cisto tako tejci je mogoce en primer, na tisoc... Kolikor imam jaz izkusnje s testi, ce je bil negativen, je bil negativen. Skoda gojit prazno upanje. Pa tudi jaz sem imela 1000 znakov nosecnosti.

Za prihodnje, ce ti ne uspe v tem krogu si zacni meriti BT, in ko bos tocno vedela kdaj je bila O, potem bos lahko tudi vedela kdaj ti M zamuja. Ker da ja M naceloma tocna, ne deluje, ker je vse na psihi... Verjemi vsak mesec, mi M zamuja, testov pa ne delam vec, ker je skoda €.

(odgovor članu Sunny77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2010 8:50:50   
Sunny77
Hvala!
Ma sej v sebi skrito vem...ampak delava na tem otroku že kar nekaj časa (2 x s slabim izidom) in še nikoli mi ni kar tako M zamujala...odkar vem sem le 1x imela zamudo in bilo je zaradi stresa (takrat pa sploh na otroku nisva delala)...nekako čudna se mi zdi ta zamuda... zakaj je bilo do zdaj vsaki mesec isto (torej M na 28 dan), danes pa že 3. dan zamuja...
Vem, da si ne smem dajat lažnih upanj in v sebi skrito tudi vem, da verjetno ta krog ne bo nič...me pa bega ta zadeva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2010 9:09:35   
spominčica
Sej mislim da tud na listku CB ja piše da je test lahko lažno negativen in nikoli lažno pozitiven, tko da... ja.....čisto možno da si noseča.
Kar se pa čakanja in neučakanosti tiče nas je pa večina tukaj že doktorat iz tega naredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vemo da ne pomaga nič drugega kot.....čakanjeuser posted image

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2010 10:22:34   
Sunny77
Punce hvala!
Kupila sem še en CB in danes popoldan ponovim....
Me mal skrbi, ker v primeru nosečnosti moram takoj pričeti z jemanjem Prometr. tablet (zaradi predhodnih splavov)....
Se javim....vem, ja tudi to da nas je polno neučakanic :)
Lep dan vsem!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2010 9:30:03   
Sunny77
...v vednost...po 3 dneh zamude prišla....

akcija naprej :)

(odgovor članu Sunny77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

nosecnost
bybyka_1987

koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?

manj kot 18 (4%)

19-25 (41%)

26-30 (39%)

vec kot 30 (16%)

Število vseh glasov: 1168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!