|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neučakana
19.5.2008 21:49:19   
ANEJ01
M bi morala dobiti 21.5.,me pa že malo špika v jajčnikih in dojke imam kar povečane pa še bolijo me.Kaj mislite?Vsak mesec pred M me dojke bolijo ampak niso večje?Naj počakam do M ali naj naredim test prej?Zelo sem že nestrpna.

< Sporočilo je popravil ANEJ01 -- 19.5.2008 21:50:19 >

20.01.2009 se nam je pridružil Gal
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neučakana
19.5.2008 21:51:21   
boma2
počakaj, dva dni po dnevu za user posted image user posted image ... Takrat boš bolj točno vedela...
držim pesti ... ;)

če pa je ne bo in boš videla na testu user posted image pa čestitam.. :)

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 22:14:15   
ROŽICI
ja lahko da se pripravlja na mens. svetujem da pocakas če pa ti bo zamujala pa hitro po testuser posted image
pa veliko srece in upam da cimprej zagledasuser posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2008 6:54:12   
spps
ti se kr mal potrudi in počakaj na zamudo,do takrat pa pridno čvekaj z nami na RR,da ti čakanje prej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image navijamo zateuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2008 21:14:36   
ninchi9
Jaz sem tudi bila tak neučakana. Teste sem delala pred menstruacijo. user posted image To je brezveze. Zdaj lepo čakam na zamudo, ampak se še ni zgodilo, da bi mi zamudila. Menza pride vedno 32. dan ciklusa. Sem včasih tako jezna. user posted image Načeloma je tako, da če je ženska noseča, ji tudi že kakšen dan pred pričakovano menstruacijo pokaže plusek. Načeloma seveda, obstajajo izjeme. Najbolj sem pa jezna, ker nama je  v enem letu že v dveh mesecih uspelo user posted image VSAK DAN (ampak to zaradi tega, ker nama je pasalo user posted image , ne toliko zaradi bebija). Pa še vedno nič ni ratalo. Je zelo dosti na psihi. Samo je pa problem ne-obremenjevati se. Še posebej, če si zelo mlad in naj bi potemtakem bilo vse lažje. Pa sem ugotovila, da to ni merilo. Mi je pa marsikdo rekel, da so se dolgo trudili, pa ni nič ratalo, potem pa so se pojavilo neke spremembe v življenju, pa je nepričakovano ratalo. Na primer, če greš na dopust, menjaš službo,...

No, upam da bomo čimrej vse po vrsti ugledale user posted image .

Želim nam, da bi bilo čimprej čiimveč srečk user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?