|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nestrpnost narašča
3.4.2006 10:57:42   
Barbk
Ojla punce moje,

spet jaz težim...Do moje user posted image  je še nekako 9 dni.No seveda močno upam, da bo za 9 mesecev šla na zasluženi dopust.Nič posebnega ne občutim razen pekoče bradavičke(ne skoz) in pa nabrekajo non stop(kot da me zebe), joškice pa ne bolijo-sam malce več jih je.Sicer ne vem kaj je to, da me že dva dni mal v nožnici špika...Bradavičke mi pa upanje vlivajo, ker tko me je zadnjič dajal.Punce upam, da nas bo vse ta mesec
user posted image obiskala... Barbk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nestrpnost narašča
3.4.2006 11:41:16   
barby113
Joj pri meni je isto. Do menstruacije je še cca 6 dni, me pa šika v jajčnikih in imam totalno boleče bradavice.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 12:25:19   
SM10
Holja,
Barbk krasno, da si odprla to temo, ker bomo lažje dočakale prihod datuma.
Tudi jez je ne pričakujem čez pribl. 12 dni in sem full nestrpna. Kar se pa tiče mene imam malo boleče prsi na zunanji strani pod pazduhom-na dotik. Občasno se me loti malo neka čudna slabost. Ne vem, kaj pa je to, da ko se popolnoma umirim, sploh pred spanjem začutim utripanje oz. kot nekakšno bitje srca v trebuhu. Kot bi žila utripala.Malo hecno kaj!
Držim pesti, da nam uspe.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 13:08:18   
SM10
Sem pozabila omeniti, da me kar naprej sili na vodo.
Kako je pa z vama glede tega?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 13:21:07   
čveka
Ojla,

pridružujem se vsem nečakajočim v tem tednu.
user posted image  ne čakam čez vikend..
Občutki tut ta mesec niso nič kaj drugačni kot prejšnje mesece....apetit je povečan, prsa so prav lepo porejena:))))...mozoljčki se delajo....Skratka.....prišla bo...jo že kar čutim.....Nesramnica....če bi vedela, kolk jo nč ne maram!!!!!! in kolk je nezaželjena.....

LPČ

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 14:07:27   
Anonimen
jaz bi jo morala pa dobiti včeraj pa je še ni. testa si ne upam naresti ker mislim da bom razočarana, ker itak mislim da mi zamuja, čeprav je bila skoraj vedno točna. znakov nimam nobenih razen tega da me včasih špikne v trebuhu, ampak to je lahko tudi znak da bo prišla user posted image . v soboto me je tako trebuh boli kot da bo prišla pa je še ni. sem si obljubila da ne bom delala testa do sobote, ker pa če do takrat ne pride potem pa zihr nekaj bo. saj se težko zadržujem, samo boljše tako kot da razočarano gledam v tisti tester.

Lp, pa vsem želim da nam rata ta mesec

(odgovor članu čveka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 14:30:32   
Grizo
Hoj.
Jaz pa sem se odločila, da danes naredim test. Zamuja mi 4 dni, če gledam prejsnji mesec (nimam namrec rednih user posted image ).
Pa sem se že kar lepo nečakala, sem v 43. dnevu ciklusa. Ampak upam, da bom na user posted image  čakala se 8-9 mesecev! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 14:52:20   
SM10
Grizo
Iz mojih izkušenj ti lahko svetujem, da ga naredi z jutranjim urinom, ker meni s popoldanskim  ni pokazalo. Vendar smo si različni.
Drugače pa držim pesti, da zagledaš user posted image , ki te bosta popeljali v neizmerno srečo.

Sporoči rezultat.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2006 17:53:05   
Anonimen
Zdravo Barbk!

Jaz jo tud ne čakam 12.4., pa bomo videli kaj bo. Nimam pa čisto nobenih znakov. Nič, ampak upanje umre zadnje... Če pa že ima za prit, pa me lahko preseneti kakšen dan prej (in ne kasneje kot ji že kr v navado prišlo), da bomo potem čimprej zopet stopili v akcijo. Upam, da nam uspe!

Lp, jjasna

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2006 21:15:27   
daisy23
ojla punce,
jaz se vam tudi pridružim, ker je ne pričakujem...te dni imam  ovulacijo, tako, da pridno user posted image user posted image user posted image ,...držimo skupaj in želja se bo le uresničila.Srečno vsem vamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2006 23:12:52   
KODA
Držim pesti za vas.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2006 23:47:28   
kasija78
Jaz se tudi pridružujem nečakajočim in nestrpnim. Pričakujem M v tem tednu. No, znakov pa nimam nobenih posebnih, morda napihnjenost in rahle bolečine, kot da bo user posted image  vsak čas tu.

Barbk, sem hotela že parkrat reči, pa je sedaj prilika - ful si pogumna. Da si bila pripravljena govoriti o prejšnji nesreči s pikico v 5. tednu (če se ne motim) in da vseeno pogumno vztrajaš! Pa morda bo tvoja odkritost kateri od nas v pomoč, ko se bomo same spopadale z ovirami na poti. Hvala!

Vsem želim čimprejšnje user posted image !!!   kasija user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 7:48:01   
SM10
Včeraj sem na poti domov začutila, kot da se je nekaj ulilo. In res sem doma opazila malo svetlo rjavega izcedka, ki pa se kasneje ni več pojavil. Glede na to, da je moja zadnja M bila 17.3. bi lahko bila vgnezditev-upam in da ni kakšno vnetje. Malo sem na trnih.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 8:20:19   
karina
ojla...
Sedaj se tudi jaz pridružujem vsem nestrpnim.M ne pričakujem 8.4, pa sem nabavla test pa nimam poguma ga naret.Vem da bi morala počakat do prvega dneva zamude, pa sem vseeno kupla najcenejši test v lekarni zgolj iz radovednosti.Sicer me ta teden skozi nekaj špika in mam občutek čist tak da bom jo ravno kar dobila M user posted image .Vendar sem tak občutek imela tudi pri obeh prejšnji nosečnosti.
Si zelo želim da bi čimprej zanosila, letos januarja sem morala it na čiščenje v 8 tednu nosečnosti.Zdaj me je pa prav strah, ravno v tem mesecu sem prebolela gripo z pet dnevno vročino...pa še kup tablet sem pojedla in antibiotik(azibiot)ki je baje full močen, noter pa so samo tri tablete.....a katera pozna? škodljive vplive?
Sicer nisva tako pridnouser posted image , sva pa ravno v tistih dnevih, čeprav nisem opazla pravih znakov ovulacije ta mesec, mogoče se mi je zaradi gripe vse prestavlo? 

No tak zaj sem malo zatežila in se razpisala...
Vso srečo vsem ostalim.....da bi le zagledale magične user posted image aliuser posted image
Lep sončen dan želim

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 8:54:21   
Barbk
Dobro jutro punce moje,

kaj bi jaz brez vas...Res je lepo čvekati z vami, včasih malo pojokati in se večkrat nasmejati ko vidim, da nisem zrela za v "Polje" ko takole vsak mesec samo tuhtamo in nestrpno odštevamo dneve.SM10 tole pa rs zna biti vgnezditvena krvavitevuser posted image .Držim pesti za tvoj user posted image .Na vodo me ne tišči tako pogosto, me je pa včeraj začel mal v bušiju tiščat (kot pri user posted image ), v jajčnikih pa včasih čutim tako topo bolečino.Bradavičke še kar štangirajo in pečejo...kar naj samo, da je to znak za pikico.Punce zdej je pa res že čas, da se vse preselimo na forum srečk nosečk.Kasija78 res hvala za tako lepe besede.Mislim pa, da se moram jaz vam vsem zahvalit ko ste me tako tolažile in vlile pogum.Tudi brez vas bi težje šla naprej.Res je težko ko doživiš kaj takega, a moramo biti močne in pozitivne za naše pikice, ki bodo rasle pod našim srčkom.

user posted image Rada vas imam. Barbk

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 21:54:01   
Anonimen
Barbk je napisala:
me je pa včeraj začel mal v bušiju tiščat (kot pri )

Ne, boš verjela, ampak mene tudi. Včeraj me je malo, danes je pa že kr kriza. Tko čudno me tišči v sp. delu trebuha, pa v križu, prav tako kot da bi se zdaj zdaj ulila (pa je še kr nekaj dni do M). Pa še nekaj sem ugotovila, da obe ne pričakujeva M na isti dan! Kje je šele 12.4.!?!

Lp, jjasna

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 22:10:45   
Barbk
Ojla,

ma kar ne morem brez vas.Jjasna ja ene bolečine se pojavljajo-pa mal v jajčnikih (kot bi me nekaj cukalo), pa mal pod popkom...Ma res ne vem...Kje je res šele 12.4.Upam, da bo za naju to res srečen dan obsijan z user posted image ...Oh punce moje res to vsem iz srca želim.

user posted image Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.4.2006 8:15:05   
SM10
Dobro jutro,

Kako ste kaj danes?
Drugače pa čutim rahlo bolečino v spodnjem delu in vsako delo me nenormalno zmatra. Saj ne vem ali je krivo vreme, ker mi res ni do nobenega dela.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.4.2006 11:06:51   
kasija78
Kako ste kaj?

Berem tole in se kar moram še jaz oglasiti. Mislim, da je tudi moj fant vam vsem hvaležen, ker potem jamram vam in ne njemu user posted image .

Ja, posebaj po branju tegale foruma me še bolj špika in tišči pod trebuhom. Ampak si ne upam spet česa domišljati, ker potem sem kar nekam potrta, ko M le pride. Zadnja se je začela 12. 3. Na user posted image  delava šest mesecev. Najprej sem imela tri mesece cikluse kr neki, potem pa 21, 25 in 19 dni. Tako, da bi morala M priti zdaj enkrat v tem tednu. Joj kako upam, da je ne bo!!! Če pa bo, bomo šli pa v nove boje, a ne?

Koliko časa pa se ve trudite?

lp vsem,   kasija

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.4.2006 11:15:00   
teira
No sej bo..... kmalu bomo vse na vrsti za user posted image . zakaj nisem vedno tak optimist user posted image
Tudi midva vsak mesec čakava in trudiva se že 2 leti. Zdaj bi bilo dovolj kaj? user posted image
Lep dan poln optimizma vsem vamuser posted image .

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.4.2006 11:22:20   
SM10
Glede na to, kako se zna vse skupaj zavlečti je pri nas kar hitro ratalo. Pri prvi zanositvi že v tretje ampak mi ni bilo usojeno donositi - 16.2.2006 ss. Optimistično smo šli takoj v nove boje in sedaj v drugo čakamo in po mojih občutkih je ratalo. Bomo videli  konec naslednjega tedna kakšen bo realen rezultat.

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.4.2006 11:27:08   
Barbk
Ojla,

oh punce meni se pa že meša.Danes me je popadla taka nestrpnost da je kr joj.Valda imam test doma in me že cel dopoldne neki vleče k njemu.Ne, ne in pika....Se zavedam, da ne more še nič pokazati 6 dne pred dnevom D pa me še kar matra.Res sem že čist usekana.Joškice ne bolijo(mislim, da je to pozitivni znak po izkušnjah) nič-razen okrog bradavič-v njih imam še vedno en čuden občutek ščemenja(pekoče), skoz imam občutek da so nabrekle....Bolečine (bolj pritisk) pod popkom, ki pa niso čist podobne tistim user posted image , križ boli že od včeraj....ma sej men se bo še res zmešal...
user posted image za user posted image ....Za vse nas. Barbk

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.4.2006 13:37:17   
SM10
O Barbk sma pa čisto na enakem. Tud jaz imam doma že test, ampak je malo prehudo, da bi ga delala že 10 dni prej. Vem pa kako je čakati v nestrpnosti in z občutki, da je ratalo. 
Prva zanositev in ss se nama je dogajal približno enak čas in bi bilo zelo zanimivo, da obema ponovno uspe ta mesec in zaključi v 9 mesecu.
Srečno tudi vsem ostalim.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.4.2006 13:48:56   
hati
user posted image user posted image user posted image  O babe, de se vam še jaz pridružim. Tudi jaz je ne čakam. Priti bi mogla 2.4., ampak je še ni. Je pa res, da imam že od sobote vse znake, kot da se bo vsak čas ulila. Meni je tudi že dovolj vsega tega čakanja. Ta mesec bo mislim da 31-ič, ko jo bom dočakala. Aja vem da pride, ker se nisem mogla več vzdržat in sem zjutraj naredila test, ki je pokazal en debel minus. Tekom dopoldneva sem se sestavila nazaj in nehala tolči po svoji usodi in zvezdi pod katero sem se rodila user posted image . Sedaj si želim da pride takoj, ker me v maju čaka laparoskopija in bom zamudila datum. To bi pa pomenilo spet dva meseca čakanja.... ufffff....

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.4.2006 14:16:43   
kasija78
Jaz tudi user posted image  in user posted image  in user posted image . Cela hormonska vojska me je napadla in namesto, da bi kaj postorila, me kar naprej vleče k preverjanju, če je že user posted image  in oh, je še ni, je pa en majhen krvav madež, kaj je zdaj to, a je prvi znak ali ni nič... v glavnem se mi meša. Vsaj vidim, da nisem edina user posted image . No, se bo treba sprijazniti, da do user posted image  ne bom naredila nič pametnega, potem pa se lahko spet vržem na delo. Že itak sovražim čakanje in mislim, da mi tale situacija počasi načenja živce. No, vsaj tukaj na forumu se lahko izkašljam.

lp sotrpinkam user posted image   kasija

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.