|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesramnost
13.6.2007 21:15:51   
Anonimen
Skupi sva dlje časa...Vedn sva poudarjala iskreno komunikacijo, se znala vse zmenit. Vse lepo in prov, dokler on kej potoži. Če pa je obratno, pa da samo prijazn povem, kaj me moti, kaj bi rada (čeprov me neki ful razjezil, ker ni držal obljube), pa znori, govori, da mu tega ne rabm govort, da naj pozabim, da nima smisla se ment, ker bo naredu kar je reku. Če pa padem v jok je lohk kamot tolk ignorantski da kensla pogovor.
S tem sm pršla do druge točke- nkol me ne zna potolažit; sedim v sobi, jočem, potem pridem čez pol ure ven objokana in šele nato mal spregovori, da sm itak jst kriva...user posted image
Po takih dogodkih se vedno drug dan opravičuje, dost mam tega. A ni možn, da bi to preprečil, pa neb rabla poslušat 'sori' vsak tedn????user posted image
Tretja finta: govori, jutr bom pa šel nardit to in to. Nič iz tega. Za drug tedn oblub neki, spet nč. In ko mu rečem, da mu ne morm verjet, se tko razkuri, da če mu ne zaupam in verjamem....pa ne morva funkcionirat...Halo.
Zadnja stvar- oblubu je, da z neko punco ne bo več pijačk, ker bil zatrapan več mescov v njo. Letos pa se dogovarja za drink. Spet sm prjazno načela, da me to moti in da oblubo mora držat... Pa teži če mislim da mora stike prekint z njo?? Da ne smem ukazovalna bit. user posted image Jaooooooo.user posted image Drug dan pa spet 'sori'.

A mu naj vrat zavijem al kaj?? Dejte plis mal komentirat. Da vidim druga mnenja.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesramnost
13.6.2007 21:19:33   
F*S*M
Stran pejd od njega, ker če sta že dolg skupi ne bo nikol nič drgač

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 21:20:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A mu naj vrat zavijem al kaj??

Ne, zaradi takega otroka in egoista, se ti ne splača leta sedet v arestu. Pusti ga in si poišči moškega, ne pa razvajenega otroka in vase zagledanega prepotentneža.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 21:20:34   
Dream
Dobra si, da lahk tolk časa prenašaš. Js bi že zdavnaj obema njegovima glavama zavila vrat... Sej se grdo sliši, sam s takimi stvarmi tut sama nimam glih potrpljenja. Dejansko sem v zgodovini takega tipa skenslala, ker vem, da ne bi zdržala z njim celo življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 21:22:54   
Anonimen
user posted image od user posted image

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 21:23:16   
Anonimen
Zberi pogum, spoštuj se, IDI!!

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 21:54:46   
Slončica
Stran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 22:11:49   
lelaval
A vaju veže kak otrok? Če ga imata, ga vzami in pusti tega "večnega otroka", naj kar hodi s prijateljicami na drink.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 22:46:22   
Anonimen
In kaj še delaš z njim?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 22:57:23   
Anonimen
Glede starosti; ne bi rada, da me na govorilnih urah zamenjajo za babico (ne me zdej starejše mamice napadat), vedno sm želela bit mlada mamica, pa tudi več otrok želim.
Imam pogosta vnetja in mama je imela težave z zanositvijo. Pač ne bi rada odlašala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 22:59:33   
Anonimen
Zgornji odgovor sem želela dat pod temo 'Kaj to pomeni'...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 23:00:47   
Anonimen
Sej ne vem, če prav razumem zadnji post. Si še precej mlada, nimaš otrok, si jih pa želiš? No, vsekakor upam, da si prej bolj zrelega tipa najdeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 23:01:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zgornji odgovor sem želela dat pod temo 'Kaj to pomeni'...user posted image

Aha, pol sem mim pihnila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 7:17:39   
*lea*
Niti enega razloga nisi napisala zakaj si še kr z njim... zakj ustrajaš pri mučenju sebe...če bi se želel spremenit bi se že..tako da čimprej stran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 7:25:43   
jade1
Toliko je fantov na svetu in ti jokaš zaradi enega s katerim ti ni lepo. Škoda tvojega časa in živcev.

(odgovor članu *lea*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2007 8:52:52   
Naty*Taja
Ja, dej zber pogum in ga pust za seboj. Vem da je težko naredit prvi korak, je pa potem nadaljna pot dosti lažja!!!!!!!! Kot je razvidno iz posta, res nimaš vzroka za ostat!

MONTIGNAC

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2007 9:05:47   
Anonimen

Ampak opravicit se pa zna a ne?! user posted image

Evo.. ena pozitivna tocka :) Sam verjeten en bo prevagala a ne?

Drugac pa njegova reakcija je tudi posledica tega... na kaksen nacin ti nekaj zatezis..

Dobis tko fuul odgovorov.. stran... stran.. stan..

Cist izi j to rect drugmu.. sam ce bi pa ble na tvojem mestu.. pa isto ne bi vedle kaj nardit.. tko da.. ne vem..

Razjezi ga.. ce mu poves, da ni drzal obljube.. Ja.. itak.. ker to ze itak sam ve.. in zakaj mu mors pol se ti s tem tezit?
Rajsi reci.. A rabis pomoc.. da nardiva to in to.. kar sva se zmenila.. in bo zlo hitr fertik.. verjeten brez tvoje pomoci..

ce pa reses.. Se zdej nisi to neredu.. in itak nikol ne nardis kar obljubis.. to pa je tipicno tezenje.. in potem ni sans.. da bi v naslednjem tednu to naredu..

Sam to je tko.. pri biznisu je pomembna komunikacija.. v ljubezni nikoli.. takrat so pomembne UCKE!! v prvi vrsti.. potem pa itak.. ce govoris al pa ne.. vseeno je..

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2007 9:19:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sam to je tko.. pri biznisu je pomembna komunikacija.. v ljubezni nikoli.. takrat so pomembne UCKE!! v prvi vrsti.. potem pa itak.. ce govoris al pa ne.. vseeno je..

ves, sem svojga skor pol leta tko lepo v UCKE gledala, pa predal se kar ni bil popravljen...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2007 9:23:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ves, sem svojga skor pol leta tko lepo v UCKE gledala, pa predal se kar ni bil popravljen...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ha ha.. sej moja bi tud neki podobnega komentirala..

Ja ocitni se mu ni zdel pomemben.. user posted image

Bolj pomembno se mu je blo s tabo ukvarjat.. a ne?! He he.. a ni to pohvalno? user posted image
Kako bi pa sicer bla nosecka.. ce bi predala popravlu.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2007 9:26:45   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Ja ocitni se mu ni zdel pomemben.. user posted image

seveda ne, sej ni imel on sp.gat in stumfov v skatlah zlozenih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2007 9:27:52   
Anonimen
ajaa hehe sem pozabla dodat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2007 9:31:43   
Anonimen

seveda ne, sej ni imel on sp.gat in stumfov v skatlah zlozenih he he user posted image

Poglej 2 argumenta.. zlo mocna.. user posted image user posted image

1.)  Iz skatkle je velik lazje vzet sp gate kot iz predala.. in se zlozit jih je lazje.. kar pa jih itak noben na tem svetu ne zlaga..

2.) Mogoce je hotu, da si brez sp. gat.. pa tega pac nisi razumela.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2007 10:09:43   
Anonimen

seveda ne, sej ni imel on sp.gat in stumfov v skatlah zlozenih he he user posted image

2.) Mogoce je hotu, da si brez sp. gat.. pa tega pac nisi razumela.. user posted image user posted image

jaaaa to bo to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2007 10:30:37   
Anonimen

Nooo zdej ves..  ukrepaj! he he.. user posted image

A predal pa je ze popravljen?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2007 10:33:37   
Anonimen
jep...ce je pa zenska zadeve v svoje roke vzela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......