|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesproščenost
12.6.2008 20:02:10   
Anonimen
 Mi lahko kdo pomaga? Prosim, ker si ne znam več sama. Tako sem razočarana nad svetom, nad seboj. Občutek imam, da nič ne naredim dovolj dobro, samozavest na psu. Kako premagati ta strah pred komunikacijo z drugimi. Kako se prepustiti in začeti sproščeno živiti. V sebi me skoz neki grize in mori, težko spim, ....

Hvala za razumevanje in objavo na tem forumu. Preprosto si težko poiščem sama neke možnosti za razvoj in osebno zadovoljstvo.
Če želite temo prestaviti na drug forum, jo pač pobrišite. A kje lahko človek dobi pomoč, ko je v stiski. Težko pa se razpre.

Hvala za razumevanje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesproščenost
12.6.2008 20:09:32   
Anonimen
Priporočam ti knjigo L.L. Hay- Življenje je tvoje.
Meni je rešila življenje.

V primeru hujše stiske se pa obrni na osebnega zdravnika- on bo že vedel, kam te napotit.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 20:11:40   
Anonimen
Punca, kaj te tako teži?user posted image

Lahko mi pišeš na ZS(ostane med nama!)- lahko se pogovorima, če ti bo lažje.

Daj to tesnobo iz sebe...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 21:13:48   
Anonimen
Jaz bi ti predlagala homeopatsko zdravljenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2008 21:46:16   
*žaži*
Moje mnenje je, da je za tovrstne probleme najbolj primeren psiholog. Resnično! Dandanes imamo vsi probleme...tudi tvoje kolegice, sorodniki...kdorkoli že...vsi imamo neke obveznosti in je mogoče komu (ne vsem) odveč, da jamraš. Psiholog pa je strokovnjak na tem področju in se boš po mojem mnenju bolje počutila. Bolje kot če boš stresla vse težave neki kolegici, ki ti morebiti naredi še več škode kot koristi. Veš kaj mislim??
Premisli...mogoče imam pa prav user posted image

Ps. Poleg tega pa nihče ne bo vedel s kakšnimi problemi se ubadaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 10:49:22   
mojamura
tudi jaz sem mnenja, da si poišči strokovno pomoč. ko ljudje ne vemo več naprej, ko nam je samozavest čisto nekje na dnu, takrat so oni zato tu, da nam pomagajo. govorim iz lastnih izkušenj, saj sem ga sama potrebovala in mi je odkrit pogovor zelo pomagal.

pa ne se zdaj opret na tisrti kliše, češ, ne boš šla valda k psihologu - saj pa ja nisi nora?!?
po moje so nori bolj tisti, ki tako razmišljajo in si nočejo poiskati pomoč. če greš do strokovnjaka, zato še nisi nor, naredil si pa prvi in najbolj pogumen korak na poti k rešitvi.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 11:22:27   
natasarobi
Jaz bi ti tudi svetovala obisk pri psihologu, ker je to le njegovo delo in ve kako te odpeljati na pravo pot. MOje mnenje je, da prvo boš verjetno morala najti vzrok, ki ti povzroča težave. Kot ti je napisala predhodnica pred mano - mojamura, ni nič sramotno, da greš k psihologu - to še ne pomeni, da si nor. Sama sem imela tudi težave, pa sem se upirala in nisem hotela k psihologu, češ, da bi mi dal zdravila in me proglasil za noro. Bila sem tam samo enkrat in mi je zelo dobro delo, predvsem to, da mi je povedal, da doživljam nekaj normalnega in da nisem nora. Povedal je tudi kaj sledi in kaj naj storim, da bo boljše. 

Lahko se bolj podrobno razpišeš tudi tu ali pa pošlješ zs, pa ti bomo skušali pomagati z nasveti. Čeprav vseeno mislim, da je bolje, da poiščeš strokovno pomoč.

Pa srečno! user posted image user posted image

p.s. Baje v Ljubljani obstaja tudi urgentna psihološka ambulanta - to sem zasledila na  MONU, forum psihiatrija (mislim, da je tako).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2008 18:17:00   
Anonimen
Glede samozavesti.
Jaz sem sklenila: od novega leta naprej, bom bolj zaupala vase, se pogovarjala z drugimi, ne bom se sekirala za napake, ki jih naredim. Saj smo konec koncev vsi le ljudje.
In mi uspeva. Veliko bolj se pogovarjam z drugimi, med seboj se veliko bolj zafrkavamo, ker so ljudje spoznali, da sem se spremenila. Na BOLJE! Nisem več tako zategnjena, in pazi! Imam več prijateljev. Med ljudmi sem bolj priljubljena, kot prej.
Prej, ko sem kdaj naredila kaj narobe, sem se zelo sekirala. Zdaj pa poiščem rešitev na zdrav način, in probam rešiti težavo.
Ne veš kako zelo pomaga!
Probaj!

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2008 23:03:44   
Anonimen
Anonimna pred mano, hvala lepa. Ja reči storiti. To me muči. Razbijam si glavo, kr spala bi, nimam nobene volje do življenja. Mori me vsako jutro odhod v službo... Bremenim si glavo. Res motiv so mi otroci!

In še nekaj. Kako se pride do psihiatra. Greš do osebnega zdravnika. Bila sem tam, a mi ni šlo od ust. Vem ja v razsulu sem!

Hvala vsem za vsako pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2008 8:20:29   
*žaži*
Ni ti potrebno iti k psihijatru...psiholog bo čist ok. Naroči se pri svojem splošnem zdravniku in mu povej, da imaš kr nekaj časa težave, da se ti zdi da si depresivna in da si večino časa brez volje in energije. In, da lepo prosiš, če ti da napotnico za psihologa, ker misliš, da se boš po terapijah bolje počutila....da ti bo pogovor dobro del. Mislim, da boš napotnico sigurno dobila.
Lepo bodi.....in vse bo še dobro
  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.