Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nespoščeno modo - operacija 22.2.2010 9:05:49
|
|
|
|
madela
|
Sem ti dala en link,ko sem že odgovarjala na podobno temo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Nespoščeno modo - operacija 24.2.2010 18:34:19
|
|
|
|
busklca
|
Hvala za link, zelo koristno. Čeprav sem veliko stvari prebrala na netu, pa vseeno nisem nikjer zasledila, koliko časa mora biti otrok pred operacijo brez hrane. Če mogoče kdo ve ... Ker se prav bojim, kako bo naš to prenesel, ker zna biti zeeeeeelllllooooo zahteven, ko kaj hoče.
|
|
|
|
RE: Nespoščeno modo - operacija 24.2.2010 20:27:11
|
|
|
|
madela
|
Dan pred operacijo dobi vse obroke,vključno z večerjo. Poje lahko še kaj,tja do polnoči,potem pa nič več. Operacija je naslednji dan,nekje v dopoldanskem času. Imajo pa mali otroci prednost. Hrano je naš dobil potem pri večerji,še prej pa samo malo juhice,vendar itak ni mogel jest,ker ga je narkoza zdelala,tako da je v veliki meri spal do naslednjega jutra,ko sva šla domov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otroki za noč čarovnic 2024? Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.