|
RE: Nespanje dojenčka starega 2,5 tedna 5.1.2008 16:19:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Mogoče krči..? Če ti kupčka ne podre, ga potem položi na posteljo pa ga spet daj nase... Mogoče ga bo takrat podrl, tako sem pri mojem delala...Kaj pa, če kak dodatek daš, da vidiš, če pri tebi dosti poje? Oprosti, sam daj nehaj take klatit. Otroci ne spijo tudi iz drugih vzrokov, veš? Saj je napisala, da ima dosti mleka . Ni čudno da potem vsaka druga neha dojit, če vse tako hitro dajo adaptirano mleko. Pa večina dojenih otrok ne spi cele noči, ampak se večkrat zbujajo in hočejo zizo, ampak to je pač treba vzeti v zakup, glavno je da doji, s tem otroku največ da. Lahko da so krči, če fejst joka, al pa pač še nista ujela ritem spanja. Naša je tudi prva dva meseca spala kr neki, hodila je spat ob polnoči ipd. Potem pa sva nekako ujeli ritem in se je navadila ure, in je celo poletja hodila spat že ob sedmih. Cele noči pa še vedno ne prespimo. se strinjam. nek ritem bosta že ujela. recimo Ožbeju je precej pomagalo, da ko se je zbudil, in ga je začelo črvičiti, da se je znova podojil, ker je potem lahko se fino zrigal. kot da bi mo to pomagalo potisnit zrak naprej. prav tako mu je pasalo, da sem ga dala preko roke na trebušček, no takrat je pa prdkal kot za stavo drugače pa smo tudi mi potrebovali kakšen mesec, da se je vse skupaj uskladilo - dojenje, spanje, dojenje, spanje, malo bedenja, pa spet spanje, vmes previjanje; ker kaj drugega 1.5tedenski otročki ne počenjo.
|
|
|