|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nespanje!!!
8.4.2005 7:24:47   
AnBan
Ja temu kar se pri nas dogaja bi lahko rekli 'nespanje'. Moj 11-mesečni škrat se ponoči zbuja od 3-6x :muca:in hoče pit:kava:, če mu ne dam oz. če mu dam vodo se pa dere:((:((, kot bi ga iz kože dajali.

Kaj naj naredim??? V službi sem čista crka in tudi za popoldanske aktivnosti nimam več energije!

Hvala za vse predloge in lep vikend!

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nespanje!!!
8.4.2005 7:45:33   
dory
Oi anitka...lepo te je brat tud tukej :)...smo pa na istem...jaz sem nad nasim ze obupala in se pac ravnam po njegovih zeljah...kronicno neprespana sem pomoje se preden se je tamal rodil,tko da sem se ze kar mal navadla...se dober da mam podaljsano porodnisko,ker ne vem kaksna bi bla moja funkcionalnost na delu :)

Pametnega nasveta ti ne znam dat,vedi pa,da te se kako razumem..

Lupcka Eriku :)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nespanje!!!
8.4.2005 8:12:20   
taj2004
Mi se tudi zbujamo in tezimo:((:((:((

LP:sloncek:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nespanje!!!
8.4.2005 8:28:45   
Pajaca
Mi smo se pa navadli in si postrežemo sami.... flaška zataknjena za rob postelje.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nespanje!!!
8.4.2005 9:22:25   
puncica
No takole smo mi prakticiral in ker se mi ne da že nevem kolkič pisat ti prilimam od ene druge teme, ti pa poberi kar te zanima:

Forum:Dojenček in otrok
Tema: Zopet spanje, nasvet prosim!
Avtor:natasa78

Ja vem kako je to, sicer ne v tako grozni obliki a tudi pri nas je bilo podobno.
Lahko ti rečem le to USTRAJAJ USTRAJAJ USTRAJAj in bodi potrpežljiva, ko se začne jokat sedi zraven postlce ga božaj, poj, nežno govori, skratka ne ga jemat ven.

Najprej pa seveda ukinitev nočnega dojenja, pri 14 mescih mislim da je to čist nepotrebno in razvajanje, po moje se otrok po pol ure prebudi in ne zna več zaspat kot da mal pocuza. To je napaka. Še enkrat preber knjigo in poskusi s kakšnimi predlogi Ne obupaj in bodi ustrajna, to je cilj. Morda ti boš zmatrana nekaj dni ko hudič a povem ti splača se.

Naša tamala je imela neko fiksno idejo da mora ob 11 ko se zbudi k nama v postlo spat in ni hotla zaspat v svoji postlci, pa se je pri nama prebujala tud po večkrat na noč do jutra, grozno je bilo. Sicer je nisem dojila a kr naprej je neki telovadla. Pa sem rekla konec in sem začela z vzgojo, se je začela ob 11 dret in hotla k men, sem ji dala čaj, mlek, jo božala, tolažila, za rokce držala 100 x položla nazaj ležat, ker se je kr naprej ustajala in držala za ograjco, je hotla k men na vsak način. Trajal je eno uro, pa se je končno umiril, res je da je ful težko zaspala a uspelo mi je, drugi dan je bilo isto spet ura drenja, tretji dan je bilo že bolje, ti povem samo pol ure je ustrajala in zaspala nazaj. Danes po 14 dneh spi sama v postlci, res se ponoči prebuja in se usede, pa joče a jo položim nazaj pobožam in spi naprej. Ponoči se ne zbuja več toliko veliko bolj mirno spi, res da laufa po postli ko nora, očitno ji noben položaj ne ustreza a vsaj pri nama ne spi več. Ti povem da se počutim odlično ko vem da mi je to uspelo.

Tudi jaz nisem mogla gledat da se bi sama drla, mi je bilo grozno pri srcu, ko sem vidla kako je zmatrana a ko uspe ti povem da čutiš le eno olajšanje in uspeh.

A ja še to, čez dan sem jo vedno uspavala tako da sem jo položila v postlco, ji pela in božala pa za roke me je seveda držala in je zaspala. Prej sem ležala z njo in spala z njo, ker sem pač bila utrujena, zdaj pa nič več, ker tudi čez dan mora vedet da ni edino uspavalno sredstvo mamica ki leži zraven nje, tako moraš ti dat vedet svojmu otroku da zizi ni edino uspavalno sredstvo.

Kaj pa dudo? Upam da vam čim prej uspe spat, ker je verjetno res muka da se zbujaš cele noči potem pa še služba, vem da je moj dragi bil ko zombi zjutraj.

Držim pesti.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nespanje!!!
8.4.2005 9:36:56   
kaja11
Mi se že 14 dni zbujamo n krat na noč. Nič ne pomaga razen zize:( Ker sem mislila, da je lačen, sem mu začela za večerjo dodajat rižolino.. nobenega efekta. Ko pa sem se odločila, da bom zadevo končala in mu nisem dala zize..... je tok cajta jokal, da se je čisto zbudil in naslednji 2 uri zabaval mamico in očija:( Sploh ne vem več kaj naj naredim... če mu ustrežem takoj nazaj zaspi... če pa ne, se zbudi in je konec spanja za naslednji 2 uri. V bistvu nimam nobenega nasveta zate, ker sem sama v isti kaši.... hotela sem ti samo povedati, da je bilo pri nas po uvedbi odrekanja še slabše.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nespanje!!!
8.4.2005 11:03:53   
majčica
Tudi mi se zbujamo na eno uro ali pa na dve..ne poznam recepta ...sem že čist hin, upam da so to zobki...stari smo pa dobrih 6 m. Držmo pesti da mine!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nespanje!!!
8.4.2005 11:29:14   
AnBan
Saj midva sva se nehala dojit ze 2 meseca nazaj, zdaj pa tanka caj....tudi pol litra na noc...pol si lahko predstavljas kaksna je plenica oz. kolikokrat je tudi moker in ga moram ponoc preoblact:(

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nespanje!!!
8.4.2005 12:57:29   
puncica
Kaj pa če imate v sobi presuh zrak, naša je tud neki časa ful čaja pila, pa midva sva bila nonstop žejna, pol smo pa dal brisačo na peč pa je bilo ful boljše.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?