|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nerodno mi je v lekarni...
23.5.2005 7:36:36   
fionaP
No, ta mesec še nisem šla po test. Bom šla le v primeru, če mi bo M zamujala vsaj en teden.

Ker mi je že kar nerodno v lekarni, kjer mesec za mesecem farmacevtki za pultom naročam eno in isto.

A si misli, da sem čisto obsedena s temi testi ali pa da jih jem ??!!:)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.5.2005 7:47:47   
ZARA
Kupi jih 10 pa ne bo treba skoz tam viset 8)!!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2005 7:48:27   
mala važička
men je bilo tud že ful zopr hodit v isto lekarno pa še vedno sem naletela na isto farmacevtko, tako da sem potem enkrat šla v lekarno blizu službe enkrat blizu doma včasih pa ko sem bila v BTC-ju pa kar tam.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2005 7:48:44   
Anonimen
Zara ima prav:)-problem rešen
:bravo:

(odgovor članu fionaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2005 7:51:39   
Maša26
Meni je bilo tudi že nerodno en čas, ko sem jih ves čas kupovala, potem sem se enkrat zapeljala v en drug kraj in jih kupila na zalogo :) In od takrat jih sploh več ne delam, ampak čakam na M. Mi je prehudo videti negativen test pa še pol imam popadke pa z lupo gledam tisto eno črtico ;)

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2005 7:57:57   
mala važička
maša26 ti si pa karakter. Jaz sem si tud vedno rekla da ne bom probala pred izostankom M pa mi ni nikoli uspelo. Jaz sem probavala teste že en teden prej preden bi morala dobit M. Tko da sem se potem vedno tolažila da je negativen zaradi tega ker sem ga naredila prezgodaj in da imam še vedno možnosti da je uspelo.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2005 8:19:12   
Nyah*
:)-:)-:)-:)- kolk smo smesne punce ane!

Jest sm sicer delala test le dvakrat in pa sedaj v tretje :bravo::bravo::bravo:, ampak tudi mi jih je bilo nerodno kupit in sem sla v drugi kraj ponje:ups:!

Pa kaj potem, ko bodo pa rasli :nosecka: bomo pa vazicke, da bo le kaj:)-:)-!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2005 8:23:58   
koala
Poznam to štorijo, jaz sem v tistem času, ko sem imela fazo, da moram narediti test, šla vsakič v drugo lekarno, hvala bogu, da jih je v MB veliko. Ah, kaj vse ne počnemo, sicer pa če niste iz kakšnega majšega kraja, a mislitie da si nas zapomnijo pri tolikih ljudeh? Nimam pojma.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2005 8:29:01   
Linda25
.....

kaj ti bo nerodno. Če nima drugega dela, pa naj opravlja. Jaz se s tem ne bi obremenjevala.
Bodi samozavestna in se ne oziraj ozrioma ignoriraj.

Naj jih bo sram, če so opravljale. Obstaja pa tudi verjetnost, da sploh ni letelo na tebe.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2005 8:29:03   
Nyah*
Obup, :grrr::grrr::grrr:, opravljivke nagravzne!

kaj jih pa briga, babe smotane:grrr::grrr:!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2005 8:54:13   
kofetek2010
v Šparu tud prodajajo neke teste za ugotavljanje nosečnosti :)

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2005 9:49:19   
Anonimen
Mam rešitev zate:
ko boš pred pultom rečeš: en clear blue prosim. Ko ti ga da, pa rečeš: pa ste mi dali takega, da bo tokrat zagotovo pokazal plusek? Potem se nasmejiš in bo poštekala farmacevtka, da se trudiš met otročka, pa te bo potem vedno lepo gledala :)

(odgovor članu fionaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2005 9:59:08   
marrusa

Meni je tudi že nerodno iti v lekarno.Me že vsi poznajo.Pred enim tednom sem šla po zdravila za mamo in ko sem stopila k pultu,me ja farmacevtka vprašala preden sem ji pomolila recept, če da tester.
Bilo mi je tako nerodno,da sem se odločila,da ne grem nikoli več,če mi ne zaostane :hudicek: vsaj en teden,pa še takrat bom poslala fanta.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2005 10:06:48   
tinkamiška
Meni je blo tudi nerodno pa sem šla enkrat v eno, drugič v drugo, pa še v avto sem se usedla, pa v tretjo:)-:)-:)-pol sem si pa rekla pa kaj me briga in sem hodila še samo v eno, pa je tista za pultom že kr vedla kaj bom rekla, ko sem stopla v lekarno:)-

..., mene bi tut razkurlo, če bi si tam začele kej šušljat une za pultom, ja kaj si pa mislijo, da so, bi jim verjetno kako zabrusla, če pa to ne, bi pa nardila en tak fris, da ga sigurno se ne bi pozable, packe:grrr:

Tinka

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2005 10:07:57   
ZARA
aja,še to sm pozabla povedat...men je blo tud nerodno in sem vedno mojga :love: poslala...problem solved!!!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2005 10:11:09   
tinkamiška
Jst sem ga tut enkrat in to v nedeljo, v dežurno lekarno:)-:)-:)- Bogi mu potem niklo več ni blo treba it:)-

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2005 14:25:07   
Mijavček
Ko sem jaz še delala teste... sem tud mal zardevala tam,:ups: potem mi je pa čisto vseeno ratalo... Naj si misli, kar si če, njen job je jasno določen, če si pa dela ene predsodke, pa tok slabše zanjo... taki ljudje niso vredni niti da jih v oči pogledaš.
ZA UNO, KI SE NI PREDSTAVILA... a ne velja za farmacevtke nekaj takega kot za dohtarje... varovanje zasebnosti pa to? :zmeden2: kakšna kura... očitno raznorazne kokoši kokodakajo že v vseh poklicih! Moj primer: sestra pri moji osebni zdravnici me je sred polne čakalnice spraševala, če sem že noseča :bravo::bravo:

Lep dan,

Mijavček:muca:

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2005 16:21:11   
SOONka
Jaz sem sla v tri razlicne :)-, ker so me lekarnarke sprasevale kaj je test pokazal in zakaj rabim se enega. Preklete firbcne babe. :grrr:

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2005 21:46:26   
PiaM
Punce, v Intersparu jih imajo zraven kondomov - Test Yes Or No, okoli 1.300 sit.Tam pa te noben ne vidi tako osebno.Kakšni so, pa ne vem, bomo probali.
:rozica:

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!