|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nerodna situacija
27.3.2012 13:44:36   
frucko
Torej punci zamuja menstruacija, povečalo se ji je materino znamenje vendar spolnega odnosa sploh nisva imela, bilo je v igri le malo predigre in samo enkrat sem se na njen intimni del naslonil z svojim intimnim delom, vendar vse kar se je pri meni zgodilo je bil predizliv pa še oba sva imela spodnje hlače oz. boksarce na sebi. Ali je možno, da je zanosila?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nerodna situacija
27.3.2012 13:49:05   
kimica86
Če sta imela gate gor, ni možno, da je zanosila..

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2012 13:50:54   
frucko
sej to se tud meni zdi čudno, ampak tole povečanje materinega znamenja me totalno zmedlo

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2012 14:03:30   
Anonimen
user posted image In kakšno ima veze z zanositvijo materino znamenje

(odgovor članu frucko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2012 14:05:18   
frucko
Jah na enmu forumu sem zasledil, da se med nosečnostjo poveča ali ča do tedaj ni bilo opazno se prikaže

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2012 14:07:39   
kimica86
Jaz imam precej materinih znamenj in se mi nobeno ni povečalo user posted image user posted image Tisti, ki ti je to povedal, klati neumnosti!!!!

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2012 14:12:13   
djosla
Nej si punca mal pregleda to materino znamenje, ki se ji je povecalo.
Materino znamenje se nic ne poveca med user posted image .

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2012 14:13:14   
Anonimen
ha ha ha, kaj vse ne.....

otroc se spravlajo sexat...

(odgovor članu djosla)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2012 14:18:36   
frucko
u bistvu sploh nism tko mladi, v bistvu samo neizskušeni ;) nevem no sem vseno mislim, da se lahko na tem forumu vpraša kar se želi in ja mogoče sem bil malo paničen čeprav še sam nevem zakaj ampak preverit sem pa vseno mogel, ker preventiva je bla verjetno še zmer bolša kot kuretiva :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2012 14:21:25   
frucko
Ja no sej to sem zasledil kar na enem x forumu, zato pa je bila taka panika :D Sej dons gre preverit h osebnem zdravniku, k baje da je lahko tudi rakavo, no upam da ni, če pa že je, je pa dovolj zgodaj opazila tako, da ne bi smelo biti nič hudega

(odgovor članu djosla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2012 15:58:37   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Jaz imam precej materinih znamenj in se mi nobeno ni povečalo user posted image user posted image Tisti, ki ti je to povedal, klati neumnosti!!!!

ni res. se lahko zgodi. meni so se nekatera povečala, celo nekaj novih sem dobila. hormoni lahko svašta naredijo. ene majo nosečniško črto, druge ne - to pa ne pomeni da une ki jo imajo klatijo neumnosti samo zato, ker je npr. ti nisi mela.

je pa res da ni to nujno povezano z nosečnostjo, lahko je en kup drugih razlogov za povečanje materinega znamenja..

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2012 16:03:00   
Anonimen
mateyka jaz mislim,da tebi v real lifu ne gre dobro.Kolikor te zasledim vedno nekam v stran pota pišeš.V nosečnosti se seveda lahko materina znamenja večajo. ZANOSITEV pa nima veze z materinim znamenjem.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2012 16:18:28   
Izabelina
mah sej ni reku, da ma znamenje veze z zanositvijo ampak z nosečnostjo in to ma... zaradi rastnega hormona se lahko zgodi, da se kakšno bolj izbočeno znamenje poveča... tko je rekla men dermatologinja, ko sm bla med nosečnostjo pri njej zarad povečanega materinega znamenja...

kar se pa tiče avtorja teme: vse je možno, nej naredi test nosečnosti pa bosta vidla pri čem sta... upam samo, da če sta se že šla "mamice in očije" da bosta v primeru pozitivnega testa znala prevzet odgovornost in ne bosta stisnla repa med noge...

srečno!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2012 16:23:02   
Paštetka
Prav imaš. Boljša preventiva, kot kurativa.
Najboljša preventiva so vama bile oblečene gate. Tako preventivo ne zmore niti kondom.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.3.2012 16:36:47   
frucko
In po koliksnem casu nosecnosti se materino znamenje poveca? Pa drugace seks lih ni biu v planu, v planu je blo bolj igranje zato so ostale gate gor

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2012 16:42:50   
Paštetka
Ma daj, ni šans, da zanosiš skozi dvojne gate.
Če je, potem je že kje drugje ulovila plavalce.

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2012 17:10:35   
frucko
hehe paštetka te šanse pa nima, da bi jih ujela drugje :D isti faks oba sošolca, isto stanovanje... nevem no če sva po cele dneve skup če že ne prou prou skup pa vsaj v sosednjih prostorih :) Tako, da upam da sem samo jaz zapaničaril za bezveze in da ni nič, ker mislim da bi bil čas za otroke šele po končanem faksu :) ampak če pride pač pride bova že poskrbela zanj :) no čeprav se tud men zdi izredno nemogoče skozi dvojne gate kaj nardit :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2012 17:15:19   
frucko
aja pa ta incident se je zgodil že pred dvemi tedni tko da do zdele ni blo še nobenga druzga simptoma nosečnosti kot povečano materino znamenje

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2012 17:18:44   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ni res. se lahko zgodi. meni so se nekatera povečala, celo nekaj novih sem dobila. hormoni lahko svašta naredijo. ene majo nosečniško črto, druge ne - to pa ne pomeni da une ki jo imajo klatijo neumnosti samo zato, ker je npr. ti nisi mela.

je pa res da ni to nujno povezano z nosečnostjo, lahko je en kup drugih razlogov za povečanje materinega znamenja..

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mateyka jaz mislim,da tebi v real lifu ne gre dobro.Kolikor te zasledim vedno nekam v stran pota pišeš.V nosečnosti se seveda lahko materina znamenja večajo. ZANOSITEV pa nima veze z materinim znamenjem.

Se strinjam kar je napisal/a Anonimen/na.. V nosečnosti se lahko poveča, ker se celo telo spreminja, širi.. Ne pa v času zanositve, ko je plod star npr. 1 teden..

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.3.2012 17:22:44   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: frucko

aja pa ta incident se je zgodil že pred dvemi tedni tko da do zdele ni blo še nobenga druzga simptoma nosečnosti kot povečano materino znamenje

Kako ni drugega simptoma, če si napisal, da ji menstruacija zaustajauser posted image

A sem jaz v tej zgodbi blontuser posted image

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.3.2012 17:27:55   
frucko
Ups pardon, razn tega ja. In v dveh tednih bi se tud zihr kej pritozila nad slabim pocutjem itd.

< Sporočilo je popravil frucko -- 27.3.2012 17:36:15 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.3.2012 17:55:13   
kimica86

Ups pardon, razn tega ja. In v dveh tednih bi se tud zihr kej pritozila nad slabim pocutjem itd.

Ni rečeno.. Meni je npr. postalo slabo šele nekje slab mesec po zanositvi..

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.3.2012 18:43:34   
Anonimen
Za zaostajanje M je veliko razlogov in ne samo nosečnost.

(odgovor članu kimica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.3.2012 20:20:17   
Smotkyca

Torej punci zamuja menstruacija, povečalo se ji je materino znamenje vendar spolnega odnosa sploh nisva imela, bilo je v igri le malo predigre in samo enkrat sem se na njen intimni del naslonil z svojim intimnim delom, vendar vse kar se je pri meni zgodilo je bil predizliv pa še oba sva imela spodnje hlače oz. boksarce na sebi. Ali je možno, da je zanosila?

Hvala za odgovore

Te lahko vprašam kok si star, ker imaš vprašanje na njivoju 5letnika!? predizliv na spodnje hlačke pa te zanima če je noseča? NI...če pa je, pol pa ne more bit s tabo...

(odgovor članu frucko)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.3.2012 21:18:16   
frucko

IZVIRNO SPOROČILO: Smotkyca

Hvala za odgovore

Te lahko vprašam kok si star, ker imaš vprašanje na njivoju 5letnika!? predizliv na spodnje hlačke pa te zanima če je noseča? NI...če pa je, pol pa ne more bit s tabo...

skor 25 :D drugač je bil pa še kr velik predizliv tko da je premočil moje spodnje hlače ja

(odgovor članu Smotkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?