|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neredna menstruacija in test
29.11.2009 23:43:59   
Monstera
Najprej naj vas vse lepo pozdravim!
Sem nova na forumu, nisem ga še uspela kaj veliko pregledati, ampak vidim, da bom tukaj našla še kar veliko informacij.
Z zaročencem sva začela delati na tem, da bi zanosila :D Seveda sem takoj vesela pritekla za računalnik in začela brati razne forume o vaših težavicah, izkušnjah, nasvetih... Imam pa seveda tudi sama vprašanje. Namreč, imam neredno menstrucaijo. KT ne jemljem sedaj že eno leto, vendar moram mentruacijo vedno sprožiti, ker je ni in ni. Tako mi sedaj že zamuja, ampak midva sva začela delati na otročku že v tem obdobju zamujanja. Zanima me kako je s testom nosečnosti v takem primeru. Vem, da pokaže pozitivno že prvi dan, ko ti zamuja. Kako pa je, če mi že zamuja (nisva pred tem še delala na zanositvi) pa bi zanosila? Kdaj opraviti test?
Bom seveda še pobrskala po forumu, kakršna koli izkušnja je dobrodošla, nasvet...
Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neredna menstruacija in test
30.11.2009 15:48:46   
PC Baby
Čez palec: 31.dan po prvem dne zadnje menstruacije bi ti moralo že pokazati, ne glede na to ali je redna ali neredna.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Neredna menstruacija in test
30.11.2009 16:02:51   
Monstera
Super, hvala PC Baby :D

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?