|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nerešljivi problem...
22.2.2007 10:16:09   
Anonimen
A ga ve tudi imate? Vsako jutro pred omarami... In tisto klasično večno vprašanje: Kaj si naj oblečem....

Vsak dan eno in isto. Že od SŠ naprej.

Ampak sedaj imam še problem št. 2: Kaj imam danes? Kaj si naj oblečem?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nerešljivi problem...
22.2.2007 10:18:00   
Maxica
Sedaj na porodniški sicer neuser posted image , drugače pa ja, te čist razumem.user posted image  Sem že enkrat rekla sama pri sebi, da si bom začela zvečer pripravljati obleke, ki jih bom imela za v službo, sicer gre preveč časa v nič zjutraj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2007 10:19:11   
kofetek2010
priporočam ti, da si v pisarno odneseš en cel komplet za preoblečt in če res zagusti in v službi ugotoviš, da bi morala bit bolj "urejena" se pač preoblečeš user posted image   (pa na nogavice in čevlje ne pozabi user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2007 10:24:40   
facka
Tudi sama imam ta problem, potem pa že v postelji  razmišljam, kaj vržt naseuser posted image . Tamalemu pa vedno zvečer pripravim.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2007 10:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

priporočam ti, da si v pisarno odneseš en cel komplet za preoblečt in če res zagusti in v službi ugotoviš, da bi morala bit bolj "urejena" se pač preoblečeš user posted image   (pa na nogavice in čevlje ne pozabi user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najboljše bi bilo imeti eno garderobno omaro v službi (sam glede na to, koliko omar imam že sedaj v pisarni, je to še en nerešljiv problemuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2007 10:37:39   
Anonimen
Meni gre pa najbolj na živce, ko se zvečer česa finega spomnim, kaj bi oblekla, pa potem zjutraj seveda nimam več niti malo pojma, kaj sem že mislila ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 10:39:39   
Anonimen
Leta Splišni letauser posted image  A nisi včeraj nekje napisala,da greš kmalu v penzijo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 11:00:07   
bebica
Pri meni je to že večerni problem, ker si vedno zvečer naštimam. Zjutraj moram že ob 5.30 vstat in ne morem po sobi letat, ker dragi še spi. Ampak si še vedno kdaj zjutraj premislim in nato brskam in letam po bajti. Ali pa če je slabo vreme in si moram samo zaradi čevljev spremeniti komplet garderobo user posted image
Za user posted image pa tudi zvečer naštimam, ker če ne bi ga moj večkrat verjetno malo hecno oblekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2007 12:33:43   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

da si bom začela zvečer pripravljati obleke, ki jih bom imela za v službo, sicer gre preveč časa v nič zjutraj.

To jaz delam že od svojega prvega dne v službi. Zvečer si naštimam, kaj bom naslednji dan oblekla in probmel je rešen. Res škoda tistega časa, ki bi ga preživela pred omaro, rajši pet minut dlje spim

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2007 12:52:58   
amalija
Jaz si več ali manj pripravim vse zvečer, samo kaj, ko je hudič potem zjutraj, pa mi tisto ni več všeč? user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 13:06:42   
mika
Vsako jutro pred omarami... In tisto klasično večno vprašanje: Kaj si naj oblečem....

neuser posted image . vsakič ko se vprašam, kaj bom naslednji dan oblekla, takoj vem. tudi prej, ko sem hodila ven(ponočevat) sem bila v 20min zrihtana, ker sem vedno vedla kaj bom oblekla. mi je pa ena sošolka spila živcev, ker je zaradi svoje neodločnosti glede oblačil veeeeedno zamujala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2007 14:02:04   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: raho

A ga ve tudi imate? Vsako jutro pred omarami... In tisto klasično večno vprašanje: Kaj si naj oblečem....

Vsak dan eno in isto. Že od SŠ naprej.

Ampak sedaj imam še problem št. 2: Kaj imam danes? Kaj si naj oblečem?user posted image

vedno istouser posted image user posted image user posted image user posted image
zgleda da imamo to v genihuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2007 14:29:24   
Strawberrie Cherrie
Jaz imam pa en drug nerešljiv problem (ok, moj možek ga imauser posted image ), v 10minutah se mi uspe 10x popolnoma preoblečt!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2007 14:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz imam pa en drug nerešljiv problem (ok, moj možek ga imauser posted image ), v 10minutah se mi uspe 10x popolnoma preoblečt!

To mi je pa znano...
Moj pravi: ko sem se poročil s tabo, sem vedel, da te bom moral pol življenja prečakatiuser posted image  

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2007 14:53:07   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

te pa je tako kot jazuser posted image user posted image user posted image
in na koncu sem oblečena vedno v ta istih cunjahuser posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2007 21:23:42   
muška
na srečo, sem očitno ena redkih,ki se s tem problem sooča zelo zelo poredko. user posted image user posted image user posted image

Ponavadi takoj vem kaj bom oblekla še preden odprem omaro, oz. se odločim v tistem hipu,ko jo odprem user posted image

je pa moj možek kontra ponavadi. samo tarna, kaj naj si oblečem, pa saj nič nimam, nobene pametne majce, .... user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2007 21:26:52   
Anonimen
Samo ob čertkih zvečer user posted image .

Drugače pa za take dneve rulajo temno modre hlače in bela srajca ali pa krilo iz džinsa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2007 21:31:03   
Anonimen
Jst si vecinoma prpravm ze zvecer, ce na pa vsaj si zmislm, kater sp. del bom mela in zjutraj kaj skombiniram. Vcasih se mi pa ne da, pa potem zjutraj neki na hitr skupi zmecem.

Sem mela bolj v OŠ s tem probleme .. ze tko sm spala kolkr se je dal, pol sem pa 10min vsa zalimana pred omaro stala in miljon stvari probala.

Aja, obvezno pa prej pogledam, kolk stopinj in kako vreme bo ...

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2007 21:34:29   
Anonimen
zvečer si nikoli ne štimam, ker se mi zjutraj ko sem vsa zaleplena gotov tistega ne bo dal občečt. za na šiht so ble itak najbolj vedno kavbojke pol pa že eno majco zravn natakneš

zanimivo je da ponavadi je tako da več kot imaš cunj težje se je zjutraj oblečt. preveč cunj imate babe user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!