Pia73
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka82 Hm, tudi medicinske sestre so samo ljudje. Ne poznam nikogar, ki bi bil nasmejan 365 dni v letu in poln elana. Sploh pa, ko cele dneve poslusas tarnanje in pedenas paciente od spredaj in zadaj, se srecujes z vsemi moznimi nalezljivimi boleznimi, po moznosti si se vsak dan najmanj enkrat pobruhan, ker pacientu "uide" na koncu pa dobis usivih 400 EUR place.... ma brezveze. Ne se cudit. Tole kar sem citirala je najbolj boso,... Malo je tako občutljivih poklicev kot je poklic medicinske sestre. To so osebe, ki so se zato šolale vedele že prej,... Sama delam na čustveno veliko manj občutlijvem področju pa se "lepše" obnašam kot marsikatera medicinska sestra,.... Večina pacientov ne jamra vsaj medicinskim sestram ne,.... Še nikoli nisem videla pobruhane medicinske sestre pa sem ležala tudi na infekcijskem oddelku pa na pediatričnem,...., verjetno se tudi to kdaj zgodi ni pa stalnica,... plačo imajo pa krepko čez 400 EUR, dokazano!!! skratke same bedastoče,.... Sama sem v zadnjih 2-3 letih bila zeeloo veliko po bolnicah, tudi v KC sem bila pogosta gostja. Veliko sem hodila na obiske pa tudi sama sem ležala po bolnicah, zase in s sinom,... moje izkušnje so take, da se vedno najde kaka sestra, ki bi jo bilo treba milo rečeno odpustiti. Moram pa povedati ,da večina pa je v redu. Hvala bogu. Veš Volga ti tudi govoriš neumnosti, ko praviš, da to kar daješ dobiš ( sorry, če tega nisi napisala ti) To sploh ni res. Govorim spet iz izkušenj,.... moj oče je umiral, ko nekaterim osebkom, ki naj bi bile medicinske sestre to ni bilo jasno,.... Pa še nekaj morate vedeti; veliko lažje je tale post komentirat, ko si zdrav, kot pa takrat, ko se tiče tebe. Pa človek je kadar je bolan sam ali njegovi najbližji, veliko bolj ranljiv kot kadar je zdrav,.... Spet govorim iz izkušenj,... Meni je velikokrat zelo pomagala lepa beseda in topel nasmeh,.. ampak vsi tega ŽAL niso sposobni,.... Zdaj pa udrihajte naprej,... predvsem zdravi!