Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 6.8.2009 21:07:37
|
|
|
|
bskrle
|
Seznam dobiš v porodnišnici, pri prvem obisku patronažne izveš vse.
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 6.8.2009 21:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče pikantna? in izogibaj se alkoholu. vsekakor ni priporočljiva tista, ki tebi ne ustreza! če bo napenjalo tebe bo po vsej verjetnosti tudi otročka. jaz jem vse, kar sem jedla prej... zdrava prehrana + slaščice sem še dodala.
|
|
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 6.8.2009 22:11:00
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja mogoče pikantna? in izogibaj se alkoholu. vsekakor ni priporočljiva tista, ki tebi ne ustreza! če bo napenjalo tebe bo po vsej verjetnosti tudi otročka. jaz jem vse, kar sem jedla prej... zdrava prehrana + slaščice sem še dodala. Tudi jaz se podpišem pod to.
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 7.8.2009 11:30:21
|
|
|
|
Majuska
|
Huh, ne vem če bom znala vse našteti - mene so opozorili, naj se izogibam morskih sadežev, stročnic, svinjine ...
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 7.8.2009 14:08:31
|
|
|
|
šrimpf
|
čokolada in oreščki, sploh arašidi (patronažna rekla)
|
|
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 8.8.2009 15:45:48
|
|
|
|
PC Baby
|
Jaz sem v dobti veri, da so ribe zdrave jedla hobotnico in mali je bil 1 mesec čisto flekast, revček.
|
|
|
|
RE: Neprimerna prehrana med dojenjem 9.8.2009 21:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Jaz sem v dobti veri, da so ribe zdrave jedla hobotnico sori, sam tole mi je pa tok smešno... drgač pa jst sem pri obeh jedela vse ubistvu, tud pikantno, mogoč mal manj, ajd...izogibala sm se res alergenih stvari(arašidi, jagode, med...), drugač pa normalno, pa ni blo problemov nobenih, edin pri prvi sem mela brezmlečno dieto, ke je mela alergijo, sam to je drugo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?