Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 2:44:03
|
|
|
|
Nasy
|
kako se ga znebiti? Nič nisem zažgala, zračim pa tudi vsak dan, stalno so odprta okna, vrata. Je pa težava v tem, da je pohištvo starejše, po stenah pa še ta hudič od tapet. Mnogo let so tu kadili, vpilo se je vse v les, tapete.. Kolegica mi je rekla, naj s kisom probam-pač v vodo kis, zavret in s tem po stanovanju
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 6:52:57
|
|
|
|
paris
|
Kaj pa ionizator? Pri nas ga imamo še s tistih časov, ko sem še kadila. Je zelo pomagal, da ni preveč smrdelo po čikih. Zdaj po dveh letih nekajenja, pa je zrak popolnoma v redu, pa tudi nismo menjali pohištva. Edino tapet pa res nimamo.
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 6:54:28
|
|
|
|
AKP
|
Si sprobala kakšne dišave, ki se dajo v vtičnice. Vsak, ko pride na obisk reče, da ful lepo diši hiša.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 7:48:36
|
|
|
|
Lunca1
|
prebelit in tapete zamenjam, ne vem, ugibam
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 8:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tapete dol, prebelit in pustit prazno steno, brez novih tapet.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 9:01:21
|
|
|
|
Nasy
|
sva podnajemnika tako da tole s tapetami ne pride v poštev, drugače sploh spraševala nebi
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 9:08:34
|
|
|
|
Marogica
|
Če sta podnajemnika, je res malo problematično. Pohištvo operi in ga namaži s kakšnim Prontom ali podobnim....vonj je malo "boljši", drugače pa si pomagaj z dišečimi svečami. Drugega pametnega se ne spomnim-glede na to, da sta podnajemnika. p.s. Najbolj "dišeča" sveča, ki resnično drži do onemoglosti in fejst diši, stane ca 300 starih SIT se dobi v Eurospinu. Je v steklenem "lončku" in na kartonu piše "Candela profumata". Mislim, da obstajajo 2 ali trije vonji. Jaz vzamem vedno vanilijo.
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 11:32:09
|
|
|
|
urška
|
operi zavese če jih imaš. pa če je možno tudi prevleko od kavča in foteljev. uporabi mehčalec. pa dober prašek.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 13:52:13
|
|
|
|
Nasy
|
Zavese ja, preginjalo za kavč je oprano večkrat, nič ne pomaga. Kaže, da bo ta vonj vztrajal. Prej ga nisem čutila, zdaj pa je grozno, ko sem
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 14:15:14
|
|
|
|
urška
|
ma kaj pa če rečeš land lordu da ti naj potegnejo tapete dol pa prebeljo
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 14:23:43
|
|
|
|
Nasy
|
nima smisla, ker se bova verjetno kmalu selila, sem mislila kakšno začasno rešitev, za kratek čas, toliko da lahko malo lažje zadiham
|
|
RE: Neprijeten vonj v stanovanju 18.8.2007 15:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz neprijeten vonj preganjam z Eucasolom od Justa. Nič do zdaj ni tako pomagalo kot to. Samo je pa res, da nimamo problemov zaradi starega pohištva s takim vonjem. Samo vonj po cigaretih, ki ga prinese od zunaj, pa pokakane plenice, postan zrak, od kuhanja kdaj prav smrdi...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.