Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik 5.4.2011 8:38:27
|
|
|
|
m_o_i
|
mogoce gre v dolzino... 7o cm je nas mel pri 9ih mesecih :)
|
|
RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik 5.4.2011 9:46:29
|
|
|
|
Ninchy
|
A je to rekla pediatrinja oz. pediater? Moja je bila tud med bolj drobnimi pri pol leta je imela 6.200g in velika je bila 70 cm, prav tako full malo pridobivala pa ni nič komplicirala.... je pa bila full aktivna pri 4 mesecih se je že full obračala na trebušček... jaz ne bi paničarila pač ne morejo imeti vsi pri pol leta 8 kg... pač ima dobro prebavo in se mu nič ne pozna ... Mislim da je vsaka skrb odveč, drugi imajo pa probleme, ker so otroci pretežki... nikoli ni vse v mejah in idealno glavno da je zdrav.
|
|
|
|
RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik 5.4.2011 10:22:12
|
|
|
|
bibaleze1
|
Ja pediater..sej v bistvu ni blo zarad tega, ker je pač suh (nima po kom bit debel ;) samo zarad tega,ker njegova teža kr stoji..No,sej jst sem razmišljala da dokler on zgleda vesel in zadovoljen dojenček mislim da nima kaj bit!?Vrjetno če bi blo kaj bi ga kej bolelo al pa bi bil siten!?Samo sej veste mamice kake smo... ;) Zato sprašujem če ima katera kakšnje izkušnje oz. pozna koga itd...
|
|
|
|
RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik 5.4.2011 10:52:49
|
|
|
|
Ninchy
|
nevem... v bistvu si že sama ugotovila, da dokler je vesel in zadovoljen mu nič ne manjka in se ne sekiraj... sem bila pa jaz tud nesrečna, ker ni pridobivala tako na teži kot je v grafu ... ampak noben ni po grafih in merilih nekateri pa zgleda še toliko manj morda mu ponudi bolj redilno hrano... pa morda malo manj mleka ... pa saj v bistvu tudi sama nisem vedela kaj narediti tko da težko rečem... moja ima trenutno najraje kruh in navadni jogurt (9 mesecev), drugih stvari skoraj ne mara... no pa kakšna banana še pride v poštev... in tako rekoč je vsak dan skoraj isto ker drugega noče... pa kaj vbo pač zrasla ob tem
|
|
|
|
RE: Nepridobivanje na teži - 6 mesečnik 5.4.2011 11:12:48
|
|
|
|
bibaleze1
|
Naš zelo rad je..sploh gosto hrano,za kosilo ima zelenjavo+meso(piščanc,puran,teletina) in dop.in pop.malica sadje..poje ene 200mlX 3 goste hrane na dan, mu moram čist spasirat..plus aptamil in joško ;) Kaj to se ti zdi dovolj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?