|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprestana nožnična vnetja :(
3.2.2008 16:23:54   
Anonimen
Jaz imam pa drugačen problem glede spolnostiuser posted image .
Odkar uporabljam zaščito mireno imam neprestana vnetja in to tako huda da si skoraj do krvi vse spraskam in to tik pred menstruacijo, da potem še 3 tedene ne pridem k sebi.user posted image . Niti spolnih odnodov ne morem več imeti. Zaščito imam slabo leto vsa leta prej nisem imela nobenih problemov. In nimam časa vsak mesec sedeti pri ginekologinji, ko sem bila nazadnje tam je rekla da je res videti hudo. To je bilo 2 meseca nazaj sedaj pa spet.user posted image Čeprav je rekla da se je mirena lepo vsedla kot je temu rekla ona in je super zaščiza ampak tale vnetja so pa groza. mi kakšna lahko kaj svetuje razen to da bi so jo dala ven-to ne pride v poštevuser posted image  sem preveč sklerozna za jemnaje tabletkuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neprestana nožnična vnetja :(
3.2.2008 16:59:00   
Blueberry
Meni pomaga Multi-Gyn gel. Kupi pa se v lekarni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 17:05:37   
* Mateja *
Jaz bi si dala mireno ven, ker ne moreš biti stalno "bolana tam doli". Kaj imaš raje, zaščito al lastno zdravje?
Moja tašča se pravkar tudi s podobnimi stvarmi srečuje. je imal pa vnetje maternice tudi zaradi mat. vložka, stara je 51 in si ga noče dat ven.  jaz je ne zastopim, če ne gre pač ne gre.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 17:29:31   
Anonimen
se moram malo posvetovat z mojo g. ker očitno ve le ni ok. samo sem mislila da lahko kako drugače rešim zadevo

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 17:30:08   
Anonimen
mislila sem napisati ker vse le ni okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 17:54:08   
Anonimen
Jaz pa sem si mislila dat mireno ravno ta mesec.user posted image user posted image Ja sam,če se res to dogaja potem nebom,ker do zdaj nisem imela nobenga vnetja še.

Pa pravijo ene,da je tale zadevca super.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2008 17:56:13   
Anonimen
Imela sem enake težave. Vedno vnetja, vedno me je peklo, srbelo... doli. Zdaj pa sem menjala ginekologinjo in moram priznati da je veliko boljše. Naročila mi je da se naj mažem z MUlti-gyn gelom, umivam se samo z intimnim milom, vložke uporavljam bombažne VIR in nobene druge (so res debeli in ful dragi ampak se potrpi), tampone pa natracare (enako so zelo dragi ampak jih tak ali tak ne uporabljam vsak dan).
In od takrat ko to delam je dobro. Ni nobenih vnetij in nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2008 18:06:05   
willma
Uf, ko se tega spomnimuser posted image

Tudi jaz ti svetujem za Multi-Gyn gel.

Meni je sicer najbolj pomagal produkt, ki se prodaja preko enega mrežnega marketingauser posted image
Je tašen prozoren gel za intimno nego. Cena je 50eur za 15ml, dnevno pa porabiš kakšne pol kapljice.
Mislim pa da je Multi-Gyn gel cenejši, morda ti bo že on pomagal!

Želim ti, da se čim prej rešiš tegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2008 18:46:15   
altati
Meni so se vnetja končala tisti trenutek, ko sem začela uporabljati izključno 100% bombažne vložke (Tosama, VIR), intimno milo Higyia (upam, da sem prav napisala, kupi se edino v lekarnah in specializiranih trgovinah) ter seveda izključno bombažno spodnje perilo.
Pred tem sem vedno imela vnetja (sploh ko sem uporabljala dnevne vložke Alldays, pa Allways vložke itd....).

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2008 18:49:47   
Gina
Jaz sem na začetku uporabe mirene tudi imela te težave. In mi je G napisala Beloderm + borovo kremo. To zmešajo v lekarni. je pa res zelo močna reč. Vendar zanesljivo pomaga. Ne ponavlja se več.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2008 8:39:20   
Moyca_
jaz sem jih imela ves čas, sedaj pa že 2 leti ne, od kar uporabljam intimno milo

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2008 9:52:20   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz imam pa drugačen problem glede spolnostiuser posted image .
Odkar uporabljam zaščito mireno imam neprestana vnetja in to tako huda da si skoraj do krvi vse spraskam in to tik pred menstruacijo, da potem še 3 tedene ne pridem k sebi.user posted image . Niti spolnih odnodov ne morem več imeti. Zaščito imam slabo leto vsa leta prej nisem imela nobenih problemov. In nimam časa vsak mesec sedeti pri ginekologinji, ko sem bila nazadnje tam je rekla da je res videti hudo. To je bilo 2 meseca nazaj sedaj pa spet.user posted image Čeprav je rekla da se je mirena lepo vsedla kot je temu rekla ona in je super zaščiza ampak tale vnetja so pa groza. mi kakšna lahko kaj svetuje razen to da bi so jo dala ven-to ne pride v poštevuser posted image  sem preveč sklerozna za jemnaje tabletkuser posted image

Vnetja ali glivice??

Jaz sem imela probleme z glivicam predno sem se zaščitila z mireno. Kajti KT so mi spremenile PH. Če imaš probleme z glivicam, potem ti priporočam, da nehaš uporabljati (če jih) dnevne vložke. Imej samo hlačke, ki jih večkrat zamenjaj. Ko je zadeva najhujša, si v trgovini kupi navadni jogurt, vanj pomoči tampon in ga menjaj na cca 2-3h. Zadeva smrdi, ampak pomaga. Ne umivaj se s šamponom ali navadnim milom, prav tako je fajn, da to ne počne tvoj partner, saj je on lahko tudi prenašalec. Oba se umivajta z milom za intimno nego (jaz imam Chili gel in je meni osebno bolj pomagal kot Higiya, kupiš pa ga v navadni trgovini). Tega uporabljaj vsak dan. Ni pa se potrebno umivati "100x/dan", saj tudi pretirana higiena lahko škoduje. Izpiraš namreč PH. Največje spremembe PH pa se dogajajo ali pred menstruacijo ali po menstruaciji, zato imaš vrjetno tudi največ problemov takrat.

Najpomembnejše pa je ... da omejiš vnos OH (ogljikovih hidratov). Glivica Candida se namreč izredno rada "hrani" s cukrom.

Jaz osebno sem jih imela (glivice) tudi po 3 mesece skupaj ... Vse me je srbelo, bolelo in peklo. Upam, da ti bo tole kaj prav prišlo.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2008 12:07:51   
Anonimen
Hvala za nasvete.
prvo moram povedati da je mirena super in da je nebi zamenjala za nič na svetuuser posted image .
probala sem že s tamponi in lca jogurtom ter kremo canesten in mi zadeva ni prav nič pomagala le omilila je srbenje. Očitno pa res nimam druge izbire kot, da grem k ginekologinji in da mi napiše kremo kot mi jo je že pri prejšnjem vnetju in jo zmešajo v lekarni baje da je precej draga zadeva ampak meni je takrat zelo pomagalo, samo mi gre že na živce, ker se neprestano ponavljauser posted image

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2008 17:39:20   
Anonimen
Jogurt pa cansten tudi meni ni nič pomagal. Uporabljaj bombažne volžke pa bo boljše user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2008 16:19:14   
tinčica
a ta multi-gyn gel je za v nožnico al se samo namaže okol spolovila...

Jah takle mamo za tale dnar....

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2008 18:40:09   
anarabarbara
DoederleinMed kapsule (dobijo se v Avstriji), izmenično z Vagisanom.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2008 23:14:59   
arabela*
probaj čim manj agresivna mila uporabljat,najboljše je intimno.Pa hladna voda,ne pretopla.Sicer pa tud tist gel pomaga,se dobi v lekarni

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2008 23:18:32   
Anonimen
Draga anonimna.saj veš da ima potem tudi partner isto težavico kot ti.
In ne bo NIČ pomagalo,če se ne bo tudi on zdravil

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2008 21:41:24   
anarabarbara
Tole je pa FUL res.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2008 21:59:47   
MOJCA 56
Draga moja pred leti sem imela hude probleme z vnetjem nožnice. Več kot 4 mesece sem imela tako vnetje ,da sem skoraj znorela.Imela sem 1cm velike rane ,ki so pekle kot ogenj in nobeno zdravilo ni pomagalo.Prišla sem do enega g. in je rekel ,da se mi je spremenila kislost in bazičnost v nožnici zaradi uporabe tamponov, ki so mi posrkali preveč tekočine.Dobila se antibiotike 4 tab. in mazilo locacorten,po dveh dneh se mi je stanje popravilo, do tedaj pauser posted image user posted image Kasneje  se je pekoča bolečina pojavila takoj ko sem uporabila tampone ali vložke  alwajs. Ne obupaj in vedi ,da se to da pozdraviti ,samo bodi vztrajna ker gin. ne boli.

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.2.2008 22:15:26   
kukvasje
Imela sem enake težave. Vedno vnetja, vedno me je peklo, srbelo... doli. Zdaj pa sem menjala ginekologinjo in moram priznati da je veliko boljše. Naročila mi je da se naj mažem z MUlti-gyn gelom, umivam se samo z intimnim milom, vložke uporavljam bombažne VIR in nobene druge (so res debeli in ful dragi ampak se potrpi), tampone pa natracare (enako so zelo dragi ampak jih tak ali tak ne uporabljam vsak dan).
In od takrat ko to delam je dobro. Ni nobenih vnetij in nič.

Kje se ga pa da dobit? A je na recept?

(odgovor članu MOJCA 56)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.2.2008 22:16:23   
kukvasje
MUlti-gyn gel
Ta gel mislim.

(odgovor članu kukvasje)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.2.2008 21:35:18   
Vrtnica79
Dobiš ga v lekarni- brez recepta.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu kukvasje)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.2.2008 20:05:46   
Anonimen
Diflucan one.
taka kapsula, "antibiotik" proti gljivicam, eno pojes ti, eno pa tvoj partner (po ena je v skatli). Sam mislim, da je na recept.
Pa partner se mora obvezno tudi "zdravit".
Pa cim manj neprijetnega cohanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?