|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprehodni jajcevodi
30.11.2007 14:00:28   
šemalo
Punce, pozdravljene...

mene pa zanima, koliko vas ima to diagnozo, kot jaz in kako se kej borite, zdravite?
Jaz imam za sabo prvi neuspešen IVF poskus.....sedaj bom malo počivala pa čajčke pila (ali res pomagajo user posted image ) potem pa drugo leto spomladi v nove boje..

Predvsem me zanima, kako ste izvedele za to, mene ni nikoli nič bolelo, le M prvi dan....pa so mi rekli G da je bilo to veliko vnetij in po SS in dveletnem matranju za zanositev sem šla laparo, so mi pa rekli, da so jajcevodi poraz in da jih je treba ven vzet.
sem bila seveda proti, mislim pa, da me to še čaka....

a ma kera podobne izkušnje?

pozdravček vsem borkam

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.12.2007 0:19:02 >

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEPREHODNI JAJCEVODI
30.11.2007 15:17:47   
tassi1
pred skoraj 10 leti sem imela IZM in so mi odstranili desni jajcevod,po laparo pa so mi dejali,da bom zelo težko naravno zanosila(polno brazgotin tudi na drugem),pa mož ima ful slab spermiogram,..
pa je še 2* ratalo spontano,enkrat pa po IVF-ICSI-sicer so sledile user posted image  user posted image ,vendar prav zdaj sem med trepetalkami-borima se pa že skoraj 10 let!!
Ne obupaj!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NEPREHODNI JAJCEVODI
10.12.2007 12:53:10   
gugu
Lep pozdrav, sem ena izmed vas ki imam smolo, da ne morem zanositi. Z mojim dragim se že matrava 4 leta in to neuspešno! Za diagnozo so mi postavili neprehodne jajcevode s tem, da imam tudi povišan fsh oz. mi niha je pa vedno čez 10. Bila sem že 3 krat na ivf neuspešno nato pa sem se dogovorila za ponoven pregled pri drugi zdravnici in mi je ugotovila da imam tudi pregrado user posted image , nato smo se odločili da to tudi odstranimo (bila je 1,5cm velika)  saj je brez pregrade večja možnost da mi pri naslednjem ivf- u le uspe!!!! Šemalo tudi jaz nisem čutila nič posebnega razen to da sem imela boleče menstruacije in tudi meni so rekli, da se je to zgodilo ker sem imela veliko vnetij! A kaj hočemo imamo pač smolo, sedaj moramo le pozitivno misliti in upati na najbolje. UPAM DA NAM VSEM USPE DA ZAGLEDAMO ČUDEŽNI user posted image . Jaz sem se prijavila za 4 ivf in konec meseca začnem z inekcijami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!