|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nepravilna oblika gestacijske vrečke
28.5.2008 8:48:20   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Včeraj sem bila pri ginekologu, sem dobrih 7 tednov noseča, plod je velik 13,2mm in srček bije, vendar mi je rekla, da gestacijska vrečka ni prave oblike in da to poveča tveganje za splav. Mi zna katera kaj več povedati oz. ima kakšno vzpodbudno besedo in pozna primer, ki se je srečno končal. Ne znam povedat kako zelo, zelo me je strah in kako sem žalostna! user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nepravilna oblika gestacijske vrečke
28.5.2008 9:48:48   
Polynesia
Veš, velikokrat bi bilo boljše, da bi G zaprli usta in ne govorili takšnih stvari nosečkam na začetku nosečnosti. Potem naredijo paniko, slabo voljo, jok in stok.

Predlagam ti, da se čimmanj sekiraš in gledaš pozitivno na svojo nosečnost.

Pa čestitke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2008 10:28:39   
kristinaj
ne obremenjuj se s tem, čeprav je težko, daj času čas, potrpi, še mesec te loči, pa bo kritično obdobje za tabo.....

ne bodi žalostna, saj si vendar srečka nosečka.......če bi kaj bilo narobe bi že šlo, ne bi čakalo 7tednov....

srečno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 11:02:43   
Prvosonce
Ojla!

Tudi jaz mislim, da moraš samo pozitivno misliti. G te je pač opozorila, ne vem a ti je rekla, da moraš kaj bolj počivat ali kaj podobnega (?), ampak o še nič ne pomeni. Veš kolikokrat rečejo, ali povejo kaj pa se pol sekiraš, na koncu pa je vse v najlepšem redu!!!

Mogoče bi blo res dobro, da bi bili kdaj tiho, čeprav po moje morajo povedati, ker če gre res kaj narobe, pa spet ne bi bilo prav, da ne bi vedela ...

Je pa odvisno kako ti je povedala: mislim, da bi te morala zraven tudi pomirit, ti dati kak uporaben nasvet. Sicer ne vem kaj pomeni, č e je nepravilne oblike, ampak verjetno ti je razložila. Če pa ti ni pa jo naslednjič vprašaj, ker ti mora dati vse odgovore, ki jih želiš!!!

Včasih so kakšni bolj molčeči, ampak če vprašaš ponavadi vse razložijo, tko da ti kar bodi tečna in sprašuj, če ti ni točno razložola, jo mogoče tud pokliči in povej svoje skrbi in vprašanja ...

No, pa kot že rečeno bo tko al tko najbrž vse v redu, samo čim bolj sproščena bodi ...

Vse dobro,

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 12:15:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Prvosonce)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2008 11:33:18   
Anonimen
Joj hvala! Ne znam ti povedat kako zelo sem pomirjana in kako sem ti hvaležna za te informacije. Res so čudni nekateri zdravniki. user posted image  Pa v takšnih situacija, mislim ej. Meni na izvidi piše nekoliko nepravilne oblike, torej ni ekstremne razoblikovanosti - kot je napisal dr. Pušenjak. Še enkrat HVALA!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2008 11:35:50   
Anonimen
Še to: VSEM NAM ŽELIM LEPO IN MIRNO NOSEČNOST IN ČUDOVITE TRENUTKE Z BABY-OM!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?