|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nepotrjena alergija na KM in Allernova
4.3.2012 13:20:28   
neli365
Po pregledu pri alergologinji smo dobili diagnozo atopični dermatitis, alergijo pa nam na km pa ni pokazalo, čeprav je zdravnica rekla da je km izzvalo izpuščaje user posted image . Ali katera daje Allernovo otroku pri katerem obstaja samo sum na alergijo km ni pa potrjen? Sedaj pije Beba Ha, koža se je uredila, mi pa grozne krče takoj po obroku.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
8.3.2012 15:08:10   
Kristi_30
Oj,

po moje nas je veliko, ki dajemo to mleko pri nedokazani alergiji na kravje mleko. Mi nismo meli izpuščajev, pač pa težave s prebavo, imamo gerb ... težave pri alergijah so pač lahko različne. Enako smo na dieti, čeprav so bili testi negativni. Lažje je to storiti zdaj, kot potem, ko je otrok večji in so težave lahko hujše.

Sicer pa testi pač niso zanesljivi pri tako majhnih - lahko le potrdijo alergijo, izključiti pa je ne morejo. Mi drugače dajemo Aptamil ADC. Alernove ni hotela piti pa pika.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 9:01:59   
mojcakk
zdravo..mi mamo isti "problem"..hranimo se z allernovo,ker je naš mali brual v loku(preobremenitev želodčka,ker smo ga morali hranit na 2 uri),in smo pristali v bolnici,tam so mu vmes zamenjali mleko-sum na alergijo na KM,in predlagali,da ga hranimo z allernovo.trikrat so mu delali teste na alergijo,ki pa so bili trikrat negativni,ampak,ker oni menijo,da je imel še preobčutljivo črevesje,ga sedaj hranimo z allernovo..na ZZZS so nam odobrili 30 škatl allernove za obdobje 3 mesece(zavarovalnica plača polovico),sedaj jih imamo še 5,ne vem pa,kako bo,ko bo še to mleko pošlo(ali bojo podaljšali,ali ne),ker je to mleko nenormalno drago..

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 9:44:30   
Kristi_30
mojcakk - kolko je pa star zdaj?

Ja, drago mleko je. Aptamil je ene 15 evrov škatla. Mi dobimo financirano polovico. Vmes nam je zamnjkalo mleka, sem klicala in dobila novi recept za naprej. Zdaj mamo kontrolo, pa bomo vidli kako bo. Upam, da podaljšajo, če ga moramo še dajati. Res je, da alerfija ni dokazana, imamo pa potrjen gerb (bolezen), tako da moramo videti, kaj bodo rekli.

Dajete že kaj drugega za jesti? Iščem kakšne piškote ipd., da bi ji dala poleg sadja popoldne. Za kakšno idejo, hvala. Naša je sicer stara šest mesecev.

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 20:04:08   
mojcakk
28.3. bo star 5 mesecev..kam si pa klicala to,da so podaljšali?ne vem,a bi,ker nismo meli nič dokazanega..kontrolo v lj mamo pa šele 12.4.

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 20:13:15   
julijka11
sem videla v Baby centru, da imajo veliko izbiro piškotov za alergike

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 20:14:44   
Kristi_30
Aham. Ja, klicala sem na gastro, ker pač mora otrokov zdravnik dati potrdilo. Odvisno najbrž. Kaj pa vem - jaz bi sigurno poskusila.

Poklicala sem na oddelek, sestre so rekle naj kličem zdravnico. Je nisem dobila, tako da sem spet klicala ... pa so mi pomagale in sem dobila recept. Res šparajo na takem mestu, da ne vem, no.

(odgovor članu mojcakk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
10.3.2012 20:31:46   
Kristi_30
julijka11 - hvala. Bom še tam pogledala. Rabim kaj brez mleka in jajc, pa je težko.

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nepotrjena alergija na KM in Allernova
11.3.2012 7:48:06   
mojcakk
Kristi_30..prijateljica je imela isto sina hudega alergika na KML,pa je kupovala "priboljške" vse v mullerju..čipse,smokije,čokoladke,piškotke,...

(odgovor članu Kristi_30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Premikanje v trebuhu.
пеперутка16

V katerem tednu nosečnosti ste začeli čutiti otrokove gibe?

Pred 12. tednom. (8%)

12. - 16. teden. (17%)

16. - 20. teden. (58%)

20. - 14. teden. (8%)

Po 24. tednu. (8%)


Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!