Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:24:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:26:46
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Kaj se bo pa tle delalo?
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:27:14
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Mene itaq kepa boli
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:27:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Kaj se bo pa tle delalo? Bomo videle.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:28:55
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Mene itaq kepa boli Verjetno zato, ker si nepotešena in nezadovoljena
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:30:21
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Mene itaq kepa boli Verjetno zato, ker si nepotešena in nezadovoljena Kaj predlagaš?
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:31:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Kaj predlagaš? En pošten *uk, maybe?
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:34:33
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Kaj predlagaš? Da greš likat
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:35:45
|
|
|
|
ajataja
|
no,pa dejmo......karkoli že
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:36:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja no,pa dejmo......karkoli že Glede na naslov... a po*ukat al'? Millerjevo fotko, prosiiim.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:37:26
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ajataja no,pa dejmo......karkoli že Glede na naslov... a po*ukat al'? Millerjevo fotko, prosiiim. Ventvorfovega?
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:37:36
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Kaj predlagaš? En pošten *uk, maybe? Porka Dio, sem ti že povedala, da ga ni doma.
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:37:41
|
|
|
|
rija
|
o hudo potešena včeraj, zadovoljena danes
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:38:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:39:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Ventvorfovega? Nešto slično, da. IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Porka Dio, sem ti že povedala, da ga ni doma Pokliči ljubimca.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:40:18
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Uscala se bom.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:40:20
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Kaj predlagaš? Da greš likat Hvala, za res izvirno idejo Glede na to, da je kepobol precej močan, mojega perila ne bo dovolj. Lahko pridem še k tebi
< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 26.1.2009 20:41:08 >
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:40:44
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Porka Dio, sem ti že povedala, da ga ni doma. Ja pol pa kar sama s sabo v akcijo, kaj še čakaš.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kje si pa tega nasla ?
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:41:55
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Lahko pridem še k tebi Komot, sem ravno s stojala pobrala.
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:42:28
|
|
|
|
srki
|
KL ima same opasne .
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:43:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sorry, pijem Pina Colado in ne sledim najbolje... katera ponuja likanje?
|
|
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:43:40
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kje si pa tega nasla ? narisala ga je
|
|
RE: Nepotešene & nezadovoljene 26.1.2009 20:44:21
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* .. katera ponuja likanje? srki
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?