|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neplodnost in Krvomočnica ter ...
17.11.2006 9:56:22   
tiaz
Pozdravljene !

Po dolgem času se javljam. Do danes mi še na žalost ni uspelo zagledati user posted image . No en velik plus je že to, da dobim menstruacijo brez tablet, ker sem prišla na svoje kg (prej sem jih imela 49-50 kg na 169 cm). Sicer prejšnji mesec šele na 38. dan. Bila sem tudi že v ambulanti za neplodnost v MB, kjer sem dala kri in opravila UZ maternice. Rekli so mi, da naj še malo počakam, da je vse v mejah in bomo videli. Kaj naj rečam. Nič, le trudim se lahko in odmislim željo po user posted image . Vem, da je veliko odvisno od psihe.
Sem malo brskala po internetu, kako do zanositve oz. do lažje oploditve. Sem zasledila sem čaj pod imenom Krvomočnica_Rdeča smrdljička (Geranium robertianum) in čaj Plahtica. Naj bi pomagalo pri uravnavanju menstruacije in lažji oploditvi. Kao. Ne vem. Zato prosim, da če je katera seznanjena s temi čaji, da kaj več napiše o njih.
Zanima me, kje jih lahko kupim (MB in okolica).

Prosim prosim za nasvet o teh čajih!

Hvala in lep dan !

Tiaz
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neplodnost in Krvomočnica ter ...
17.11.2006 10:43:25   
lana38
Tiaz!
Krvomočnico lahko kupiš v Sanolaborju v Ptuju. V bolnici je trgovina. Jaz sem jo pila 3 mesece, pomagala naj bi uediti user posted image  ciklus in odebeliti maternično sluznico. Zanosila pa še nisem.
LP

lana38

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 10:44:43   
tiaz
lana38,
Krvomočnico sem kupila v Sanolaborju na Ptuju, ampak ne piše ali je rdeča ali...!Tudi prodajalka ni vedela nič o tem. Kako naj vem, da je prava, ko pa pravijo, da mora bit rdeča. Nevem. Kaj pa ti praviš na to? V soboto sem jo začela pit in sicer enkrat na dan, mlačno. Pa ti?

Lp

Tiaz

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 11:52:09   
lana38
Moja je bila v plastični vrečki in mislim, da je bil gor narisan rdeč cvet. Pa zdi se mi, da je tudi pisalo rdeča smrdljička nekje zadaj. Pila sem jo tudi enkrat na dan mlačno. Mislim pa, da katere druge ne bi prodajali.
LP

lana38

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje_pogosto na vodo
21.11.2006 8:39:13   
tiaz
Pozdravljene !

Zanima me, kaj bi to pomenilo, da hodim pogosto na vodo. Sicer je danes 34. dan od prvega dne zadnje menstruacije in prejšnjič sem imela na 38. dan. Ampak ne vem, zakaj me tako dol tišči na vodo. Tudi kaka kapljica uide. Od sobote pa pijem tudi čaj Krvomočnica oz. Rd.smrdljička.

Prosim za nasvet !

Tiaz

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vprašanje_pogosto na vodo
3.12.2006 11:37:27   
Mišyka
Jaz sem nekje zasledila, da je treba to namočit v mrzlo vodo, pustit nekaj časa in potem spit, torej ne prelit z vrelo vodo... Kako je s tem zares? Kaj naj bi imelo večji učinek?

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2006 12:53:55   
florita
A ni tako, da jo morata piti oba partnerja? Koliko pa stane? Jaz sem jo šele sedaj zasledila, tako da jo grem kupit jutri?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2006 16:03:53   
*medi*
jest sem punce dobila ta čaj od starih mam...babice priporočajo da se to pije zjutraj na tešč...ne vem pa al ga namočiš al ga zaliješ z vročo vodo ..mislim pa da ima isti efekt...čaj je čaj ...user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2006 7:56:13   
PAMELA
Zdravo punce,

a katera morda ve, če se ta čaj lahko kupi po pošti?. Imate kakšen naslov, telefonsko, internetno stran,... pač karkoli?
Hvala

(odgovor članu *medi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2006 16:18:28   
kanarka
Draga Pamela
Mail preko katerega lahko naročiš "Geranium Robertianum" (rdeča smrdljička)  je majes@siol.net

Kontaktiral te bo verjetno g. Jože Majes. To je Zeliščarska kmetija Plavica. Cena vrečke (100g) znaša 2000 SIT. Prištej še cca 500 ali več SIT poštnih stroškov. Če mu naročiš po mailu, ti bo poslal po povzetju.

LP in uživaj v čaju. Je zelo dober.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2006 7:15:49   
PAMELA
Kanarka hvala.
Že naročam....
Bojni plan za naslednji mesec torej je pitje čaja in "norenje" pod rjuhami z mojim dragim.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2006 20:59:55   
lana38
Kaj vam pa je?user posted image   V Sanolaborju pride ena vrečka od 300 do 400 sit. To je pa pravo goljufanje 2000 sit. Kar ne morem verjeti.
LP

lana38

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2006 9:50:24   
kanarka
Hmmm, ne poznam sicer Sanolaborjevih cen in gramature. Je pa zelo pomembna teža. 100g je zelooooo velika vrečka, tako da predvidevam, da je za ta denar v sanolaborju kakšna majhna. Skoraj ne bi mogla verjeti, da bi neka Zeliščarska kmetija ustvarjala takšno razliko v ceni v primerjavi z drugimi. Je pa tudi možno. Tudi gospod, ko sem ga kontaktirala, je bil zelo prijazen in me skušal napotiti, da jo grem sama nabirati, ker bo ceneje. Torej mu ni šlo zgolj za neko prodajo.
Vseeno pa hvala za info. LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2006 13:20:25   
lana38
Ne spomnim se ravno koliko g je imela ena vrečka. Sem pa imela 2 vrečki dovolj za več kot 3 mesece, pa sem ga pila čisto vsak dan.
LP

lana38

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2006 19:12:54   
sbap
user posted image Pozdravljene!
Jaz sem si ravno danes v Sanolaborju na Koroškem kupila ta čaj. Prozorna vrečka, v njej je neto 70g zelišča za 500 SIT, na njej je napisano Krvomočnica, zadaj pa navodila za pripravo in sicer: Dve čajni žlički krvomočnice ali smrdljičke prelijemo s 1/4 litra vrele vode, pustimo pokrito 5 minut in odcedimo.

Jaz se bom držala teh navodil, bom pa še malo po knjigah o zdravilnih zeliščih pobrskala in javim, če najdem kaj.

Lp,

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2006 12:01:21   
lana38
To je ta, ki sem jo jaz imela. Torej je 70g za 500 sit. Tisti zeliščar pa za 100g računa 2000 sit. Se pravi, da v sanolaborju lahko dobimo 140g za 1000 sit, za 2000 sit pa bi imeli kar 280g. Ta pa kar fajn služi, res.
LP

lana38

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2006 16:55:14   
kanarka
Se strinjam. Prav ne morem verjet, kakšna razlika. Res, da sama nisem preverjala nikjer drugje, ampak sem kar na netu zasledila, kje se jo da kupiti...pa vendar od kod takšna razlika.
No, vsaj zdaj vemo kam po njo. V najbližji Sanolabor. Za razliko v denarju pa si lahko še kakšen dodaten test privoščimo:)

Vsem skupaj lepe praznike!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.12.2006 10:53:57   
daisy23
živijo,
za informacije in nabavo čajev ki pomagajo pri zanositvi se lahko obrneš tudi na gospo Agato, Drenov grič tel. 017552765. Ne vem, midva sva prejšnji mesec poskusila še tam. Bom poročala o rezultatih.
Lep pozdrav in srečno v novo leto 2007

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.12.2006 22:11:08   
pilotgirl
Lep pozdrav punce. Tudi sama imam probleme z menstruacijo od čiščenja naprej.Do prejšnjega meseca sem pila dabrostan,sam zgleda da nič ni nucalo saj ta mesec spet ni bilo hudičke. Tko da začnem zdej še s čajem pa bomo vidli kaj in kako bo. Sam meni na škatli piše tri skodelice na dan. A naj pijem eno?

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.12.2006 8:41:25   
lana38
Mogoče pa ti piše, da moraš manj čaja dati noter in je potem bolj blag, pa ga zato moraš piti 3 krat na dan.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2007 23:55:17   
pilotgirl
Boop.Kolko časa pa naj ga pijem?A ga ve kr non stop pijete?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2007 18:47:12   
lana38
Jaz sem ga pila 3 mesece vsak dan. Potem pa sem čez nekaj časa nekje zasledila, da se med user posted image  naj ne bi pil. Ne vem, v čem je finta.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.1.2007 17:52:36   
Crnitulipan
Malo pozno, pa vendarle....

Jaz sem krvomočnico (smrdljivčko) kupila v Ljubljani na glavni tržnici pri zeliščarci. Za eno merico sem plačala 800 ali 1000 sit se mi zdi...

Mi je povedala, da naj prelijem z vrelo vodo ščepec suhega čaja, malo pustim in pijem...
Trenutno čakam na pinkcijo v četrtek in jo tudi pijem.. vsak večer..
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.1.2007 17:54:44   
Crnitulipan
PS
Učinkovine v krvomočnici (že samo ime pove) naj bi odebelile sluznico maternice, tako da bi bila bolje pripravljena za vgnezditev..  se ne spomnim kje sem že to prebrala, strokovne literature pa nisem šla preverjat.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2007 20:59:08   
pilotgirl
Kolko pa daste te krvomočnice? Men piše dve čajni žlički?

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?