|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neplačevanje dodatkov
21.2.2011 13:49:49   
misa4
Kam se lahko obrnem, če mi agencija ne plačuje dodatkov za nočno delo v nedeljo. Ta mesec naj bi mi za nazaj nakazali, pa še za ta mesec nisem dobila spet. Delam v proizvodnji preko agencije(pač politika) imamo iste plače kot zaposleni tam, tudi počutimo se kot bi bili tam zaposleni. Agencije še videla nisem, vse papirje tam podpišem in od te agencije imam plačilno. Smešno je pa da od vseh ki smo preko tele agencije, čudežno izginejo dodatkiuser posted image  sicer smo že javili in nam je firma zagotovila in dokazala, da so njim pravillen izračun poslali. Agencija pa pokrade, ko pa kličeš, pa ni nobenegauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neplačevanje dodatkov
21.2.2011 15:34:54   
Pigy
Na inšpektorat za delo. Samo verjemi da dosegla ne boš nič. Jaz tudi delam preko agencije, pa imam mesečno plačo nižjo kot zaposleni preko agencije in tudi regres je manjši, recimo oni dobijo bruto 80 eurov za nadurno delo, jaz pa  bruto 30 eurov. Pa še druge stvari delajo, samo mi je inšpektor rekel, da oni dajo vse po zakonu (minimalno ) user posted image

To glede agencije mi pa ni jasno. Kako se ne javijo? Pojdi osebno tja. Jaz vsak mesec osebno tam podpišem pogodbo- no pošljejo mi na dom.

< Sporočilo je popravil Pigy -- 21.2.2011 15:36:19 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2011 14:28:38   
razglednica
no res ne razumem in zakaj potem delate preko agencije če pa za nos vlečejo. Meni te agencije smrdijouser posted image

upam da ne bom imela z njimi opravka, če tako gledaš itak delaš za minimalno plačo, nato pa še oni si vzamejo minimalno, saj potem čisto zastonj delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2011 16:50:57   
misa4
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica

no res ne razumem in zakaj potem delate preko agencije če pa za nos vlečejo. Meni te agencije smrdijouser posted image

upam da ne bom imela z njimi opravka, če tako gledaš itak delaš za minimalno plačo, nato pa še oni si vzamejo minimalno, saj potem čisto zastonj delašuser posted image user posted image user posted image user posted image

1. pa mi TI najdi službo ki NI preko agencijeuser posted image user posted image

2. plača ni minimalna (sicer te nič ne briga)

3. ja poberejo, samo bi bo firma nakazala

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2011 18:08:18   
Klemy82

Hmmm, morda zato, ker mnoga podjetja ne zaposlujejo drugače, kot preko agencij, sploh v proizvodnjah. In ti je to pač edina možnost, delat za mali denar, pa še njim malo donirašuser posted image , ali pa si doma in ne dobiš nič. Kakor komu paše. Sili pa nihče nikogar ne.

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2011 21:02:54   
zvezdica_1
eni so zelo hitri, ko gre za to, kajpa delaš tam. sicer sme mnenja, da če bi se vsi zaposleni pri agencijah uprli tega nadomestka študentskih servisov ne bi bilo. ampka neumno in neumestno je spraševati, zakaj se dela preko agencij. tstim, ki hodijo v službo na podlagi pogodbe za nedoločen čas, po možnosti v javni upravi, je lepo govoriti....

preveri, koliko % si agencija pobere za svoje storitve.... se spominjam pred leti, da dokler niso medijev vpletli, agencija ni vsega nakazovala. sicer ne vem, za katero je šlo, ampak potem je uradno agencija priznala napako pri izračunu. ki so jo odkrili šele, ko so že par dnevov polnili naslovnice
upam, da urediš. glavni inšpektor za delo pa je danes v odddaji dobro jutro izjavil, da oni vedo, da imajo težave z neplačevanjem prispevkov, in da na tem delajo že več kot leto dni....da ne boš preveč razočarana, ko ga boš klicala....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2011 1:33:41   
Pigy

Verjemi, da nikoli ne bi delala preko agencije. Vendar je danes tako, če hočeš zaposlitev ti edino agencija ostane. Da se razumemo, to govorim za proizvodni sektor- pač v tem delam trenutno. Lej jaz ne delam za minimalno plačo, ampak vseeno dobim okoli 200-250 eurov neto manjšo plačo, kot zaposleni v tem podjetju, sem pa vesela da sploh zaposlitev imam, kok jih je samo brezposlenih.
Sicer je pa od agencije do agencije različno koliko provizijo uzamejo, samo jaz se tolažim s tem, da me prihodnje leto, ko se vrnem iz porodniške vzame podjetje pod sebe.

Sicer pa pri nas v podjetju nas je od 1900 zaposlenih mogoče 500 slovencev a ostali so iz bivše juge in njim je vseeno koliko dobijo, pač pravijo da so tukaj da delajo ne pa da se prepirajo z agencijami glede plač- tko da itak v tem podjetju pri nas ne bi dosegli nič, smo pa zelo znano podjetje.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?