|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neoplojena jajčna celica
16.1.2007 11:35:54   
Anonimen
Zdravo!

Se je kateri zgodilo, da se nobeno jajčece ni oplodilo, torej da po punkciji ni mogla na transfer? Kaj je temu krivo, če že pride do te situacije? Te kaj obvestijo prej?

Hvala.
Lp

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 16.1.2007 23:57:16 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NEOPLOJENA JAJČNA CELICA
16.1.2007 11:47:35   
Anonimen
3X  sem ostala brez ET. Če si ti samo enkrat, potem še ni hudega, ker se večkrat  tako zgodi. Če se ti pa ponavlja, pol pa je že kriza in odgovora ne pozna noben. Vsi ti bojo dali odg, treba je vztrajat in poskušat, vedno znova in znova in znova, enkrat bo že ratalo. Drugače pa je lahko vzrok v slabi kavaliteti celice, slabi kvaliteti semenčeca, v napačni delitvi že tako zgodaj..... ni da ni vzrokov. V lj te ne obvestijo. Prideš tja in čakaš med ostaimi srečkami dokler te ne pokličejo not in povejo, da nimaš nobenega zarodka za vstavit. V postojni te zanjo obvestit, v mb pa ne vem. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NEOPLOJENA JAJČNA CELICA
16.1.2007 11:51:24   
Elysabeth
Anonimna, tudi mene jutri čaka transfer (upam!!!) in res imajo slab sistem user posted image , da te prej ne obvestijo, če se nobeno jajčece ne oplodi. Pred pol leta, ko sem bila prvič v postopku, si lahko poklical in povprašal po zarodkih, sedaj pa teh informacij mislim da ne dajejo več (govorim za GK v Lj.)

Zakaj se pa jajčece ne oplodi, pa nimam pojma. Če ti na kliniki ne povejo, lahko sama še bolj ugibaš, verjetno pa je, da še sami ne vejo pravega vzroka zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?