|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenormalno
14.10.2007 20:39:22   
Arual
Pozdravljene!
Mene zanima če mam lahko ovulacijo med user posted image . Namreč že celih 5 dni mam user posted image vendar ni neka močna. Sedaj že mam vmes neko sluz in user posted image  je zelo rahla, pa še križ me tako boli da joj..
Ne vem, kaj naj bi to pomenilo?  Strah me je da sem mogoče splavila, kr sama od sebe, pa sploh ne vem, če sem bla noseča.

Punce hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenormalno
14.10.2007 20:46:29   
pikica36
user posted image težko ti rečem karkoli. nekatere punce pravijo , da so zanosile meduser posted image , torej so morale imeti takrat 0.user posted image bolj konkreten odg. ti bo lahko dal gin. ali pa katera punca ki ima s tem izkušnje.

upajmo, da tvoja zadnja domneva odpadeuser posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2007 21:57:48   
Anonimen
Nobene ne poznam, ki bi tako zanosila, niti slišala, da je med user posted image  ovulacija. Tak da si zame medecinski fenomen.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2007 22:33:11   
Lea2007
Ja popolnoma možno je, da si imela med user posted image ovulacijo. In sicer če imaš zelo kratek cikel okoli 20 dni. So punce o tem že kar nekaj pisale. Skratka popolnoma možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 8:19:28   
MARTINŠČICA
Morda si pa noseča in samo misliš, da imaš M.

200% MAMI

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 8:24:49   
Anonimen
Če je ženska user posted image , nima nikoli user posted image . Ima samo izcedke, ki so lahko krvavi. Sigurno pa ne trajajo tolk časa in v taki količini kot prava user posted image . Za vse nejasnosti punce naredite test, pa bo rezultat jasen.

Ampak zdej je pa že preveč s temi vprašanji no. Ko pogledam še temo upamo skupaj, me kar mine, da bi odgovorila, ker imam občutek da sodelujejo tukaj najstnice, ki nas sprašujejo vse mogoče. In nisem edina, ki tako misli. Na različnih čvekih se tole omenja. In vsi zavijajo z očmi. user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2007 9:06:10   
Lea2007
Sem še enkrat prebrala vprašanje...

Hm, ja pa res, sam to, ovulacija, user posted image in pa splav, pa nosečnost. Jou, tole je vse mal pomešan, ne moreš na enkat splavit in met ovulacije.

Kar sem zgoraj napisala drži, samo ko pa omeniš splav...Pol se pa vse zmeša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 11:16:27   
Arual
Jaz se opravičujem res sem preveč zabluzila (glede splava), vse je ok. ginekolog je rekel, da so to pač hormoni in je vse ok, naj samo lepo delam na user posted image , in da je možno da mam ovulacijo. Tak da veselo na delo. Res se še enkrat opravičujem, mi je kr nerodno kakšne sem napisala, upam da razumete.

lp

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 17:34:39   
titi3
Taly prijateljica je imela med nosečnostjo 7x pravo user posted image , pa je kljub temu donosila. Tako, da je tudi to možno. 

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2007 17:37:30   
beyba
JA LAHKO IMAŠ O TUDI MED user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2007 17:44:19   
tincy82
to je pa tudi zame nova informacija, nisem vedela da je lahko O med samo user posted image . Ne vem, no jaz sem se odločila in opazujem sluz, in moram rečt da mi kar dobro uspeva to prepoznavanje ( se resnično pozna razlika v sluzi - barvi in gostoti ) Vendar pa do user posted image  zaenkrat še ni prišlo. Je pa res tudi da sva ornk začela čele prejšni mesec.

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?