Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 11:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno zadnjič sem brala eno raziskavo, da ribe čutijo in so sposobne biti depresivne, žalostne itd. tako da, jaz bi jo kupila
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 11:24:47
|
|
|
|
m76
|
Ej hvala za podporo. Men se pa smejijo, ker tudi tako mislim. Prej sta tako luštn obe skupaj plavali, zdaj pa ta ki je ostala kar nekako žalostno lebdi na enem mestu..
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 11:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja ti ji kr kupi novo družbo, sam da nauš take kupila da bo tastaro požrla :) ja tut to se zgodi :)
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 11:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zlate ribice rabijo družbo. Pa kupi isto vrsto rib. Ker drugače se rade "tepejo". Pa ne kupovat rib v tukanu ipd..... Je pa odvisno kolikšen akvarij imaš. Mene so želeli prepričat da v 60l akvarij lahko dam 4 ribe(zlate) . Lahko si še tukaj malo več prebereš o ribah: http://www.mojpes.com/forumbb/viewforum.php?f=25&sid=b95d5d6e59d0aeee8de96f8081b2c65e
< Sporočilo je popravil karin24 -- 13.7.2007 11:29:09 >
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 11:35:22
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Vsak otrok si želi še družbo (bratca ali pa sestrco) ne...tako si tudi ostali želijo družbe!!!Noben ni rad sam!! Idi po ribico!
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 12:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo imeli 3, pa je najprej 1 poginila, potem druga, tretja pa je ostal in živela 3 leta sama. Najbrž bi še več, sam je filter crknu, nas pa čez vikend ni bilo doma .
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 15:00:53
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 mi smo imeli 3, pa je najprej 1 poginila, potem druga, tretja pa je ostal in živela 3 leta sama. Najbrž bi še več, sam je filter crknu, nas pa čez vikend ni bilo doma . glih hotla sem napisat.... kot je meni znano, ce sta ribici dve, se rado zgodi, da kar ena za drugo umreta... najprej prva, potem pa se druga zaradi zalosti....
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 13.7.2007 18:12:54
|
|
|
|
Anuška79
|
Pri nas imamo trenutno eno - že kake 2 leti. Ima pa ta ena na vesti kar precej novonaseljenih ribic (vsaj ene sedem). Dve je pa maček ujel in ... - preden smo akvarij pokrili.
|
|
|
|
RE: Nenavadno vprašanje... 16.7.2007 13:16:27
|
|
|
|
crci06
|
Jaz sem kar nekajkrat imela po dve zlati ribici, preden sem si nabavila 100 l akvarij. Fora je, da velikokrat, ko pride posoda premala, ena pogine, druga pa zadovoljno plava naprej. V tem naj bi bila tudi fora, da potem nove priseljenke spet poginejo, stara pa ostaja... Je dominantna in si izbori večjo pravico za svoj prostor... Če vprašate (nas) akvariste in ljudi, ki pošteno prodajajo ribice, ribe niso za v bučko. Kupite si neko večjo oglato posodo, pa bo notri dovolj prostra za 2 ali 3 ribice + pesek + kakšna živa rastlina. Računati morate, da odrasla riba potrebuje npr. 2-3 litra vode po komadu. Še bolj pravilno pa je, da se pogleda, koliko površine vode pripada ribici: Če je npr. zlata ribica velika 5 cm + repna plavut, potem ona potrebuje 80 cm2 površine vode. Kakšna je površina gladine vode v bučki? No, tukaj se gre že v detajle. Je pa res, da velik pes ni za v malo stanovanje in da rabi čimveč prostora za svojo svobodo. Riba tudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?