zaskrbljena*
|
Pozdravljene!!! Mogoče me bojo nekatere linčale, v smislu, halo, zaradi česa pa ti jamraš...ampak ok... Pred nosečnostjo sem imela 55kg, v nosečnosti pa se zredila za 11kg... Že med nosečnostjo sem opažala,da se moje telo spreminja,roke prsti,dlani so postajale bolj suhe,pa tudi zgornji del telesa in noge so postajale bolj vitke,samo trebuh je rasel Po porodu sem iz bolnišnice prišla z -7kg, sedaj v 8tednih po porodu sem shujšala še prbl. 4 kg,tako da sem nazaj na svoji teži pred nosečnostjo... kaj me skrbi??Da nisem s prstom mignila za to, da bi shujšala..Nisem manj jedla in nič..Je pa res,da morda kdaj do 12 ali 14:00 sploh ne dam nič v usta,ker še nisem lačna ali pa me miškica zaposluje Ko gledam svoje roke nisem imela nikoli tako koščenih kot sedaj-še prstan mi je na veliko,tudi noge in ritka so vitki kot še nikoli...Čeprav so kg kot pred nosečnostjo..Zaenkrat...In tu me je zaskrbelo...Vse nosečnice se borijo z odvečnimi kg in postavami,jaz pa "hiram" Tudi moje počutje je bolj tak tak..Utrujenost,slabosti tu in tam,pa boleče noge,pa boleč hrbet,brez energoje,interesa,omotičnost,itd... Sem bila pri zdravniku..Dala pregledati kri, RTG pljuč,gastroskopija, ORL, vse OK Strah me je,da se v mojem telesu kaj dogaja,ali pa je to zgolj psiha,zaradi katere pa ne bom zgubljala besed,ker mi pokvari marsikateri dan... Sem velik sekirant in v veliki meri hipohonder...Ampak to sem bila že prej in moje telo ni tako hiralo... Je možno,da je dojenčica prinesla toliko novih skrbi,ki se jih sploh ne zavedam??? Zadnje čase niti apetita nimam več, grem z odporom jest,ampak ko začnem,pojem normalno porcijo,kot prej... Strah me je,da je z menoj kaj narobe, po drugi strani pa se tolažim, da sedaj preživljam napor-najbolj psihični-kot še ga nisem nikoli v življenju... Za mnenja,pomoč ali podobne izkušnje se vam iskreno zahvaljujem...
|