|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenadoma JOK
20.3.2007 9:19:55   
damjan1
Naša hči ima 5 let in hodi v vrtec že drugo leto k večji skupini. Pred štirinajstimi dnevi se je nenadoma začel jok ob prihodu v vrtec. Kasneje (ko se potolaži) je v vrtcu v redu. Vzgojiteljica meni, da bo jok tako kot je prišel tudi prenehal - vendar zadeva traja že 14dni. Intenzivnost pa je od dneva do dneva drugačna. Včasih komaj kaka solza, včasih pa prava histerija.
Ni nam jasno kaj je narobe, saj nam sama pravi, da ji je v vrtcu lepo.

Je kdo imel podobno izkušnjo in predvsem koliko časa je trajala ?

Hvala in lep pozdrav,
Damijan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenadoma JOK
20.3.2007 9:22:40   
Anonimen
Nekaj se je moralo zgoditi, morda kakšno ustrahovanje s strani močnejših ali kaj podobnega. Punči naj vam kar lepo pove, kaj se dogaja, če že vzg. tega ne vidi. Nekaj mora biti, po moje, ker petletnik je pa ja že toliko, da pove kaj in kako. Razen, če se boji.

(odgovor članu damjan1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 9:38:01   
piščanc
tudi pri nas se je to zgodilo. čeprav je rada hodila v vrtec, se je en dan kar uprla, kar ni bilo v njeni navadi. pogovorila sem se z njo in po nekaj časa mi je rekla, da pogreša pozornost v vrtcu. je bilo treba pa kar vrtati. to sem potem rekla tudi vzgojiteljici (kar na vratih), pa se je še ona pogovorila z njo. potem je bilo vse OK. res pa je da je od začetka do rešitve minilo samo teden dni.

vzgojiteljica je rekla, da ker je bolj nezahteven otrok (se je sama igrala) niso polagala večje pozornosti na njo. pa še ena je bila na dopustu. potem so ji naklonile malo več pozornosti in crkljanja in je bilo OK.

pri vas se je sigurno nekaj zgodilo, mogoče kakšna krivica in zdaj tlači v sebi, mogoče je kakšna vzgojiteljica na dopustu, mogoče je morala pojesti kar ni hotela... saj je mogoče malenkost, ampak če jo žre se lakho to nadgrajuje. poizkusi izvrtati iz nje, kaj se je zgodilo. samo da pove in že ji bo bolje. pa omeni vzgojiteljici.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 13:07:28   
damjan1
Veliko smo se z njo pogovarjali in nikakor ne pridemo do vzroka. Vzgojiteljice nam zagotavljajo, da se ni zgodilo nič posebnega.
Tudi sama si želi v vrtec, vendar ko vstopi v igralnico jok.

Najhuje pa je to, ker nam sama pravi, da danes pa ne bo jokala in se tudi trudi, vendar v vrtcu zopet jok.

Se bomo poskušali še pogovrjati in res ugotoviti, kaj bi lahko bil vzrok.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 13:36:34   
pinki3
Vprasajte jo, ali jo je strah ostati sama v vrtcu, ali ji je tezko. Ali se boji, da cesa ne bo mogla povedati (kaj zeli npr.). S kom se cez dan igra? Vcasih se zgodi, da se dekleta "pregrupirajo", pri tem lahko kaksno izlocijo.

(odgovor članu damjan1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 14:31:05   
urška76
Ne vem kako imate doma, samo če je bila kaka velika sprememba je tudi to lahko vzrok. Tud naš tri letnik ni hotu v vrtec ko je ugotovil, da sem pa z dojenčico doma. Pa sva se pogovorila in sedaj je spet veselje. Mal podrezite, vzrok obstaja, pa četudi se nam ta "starim" zdi nepomembna malenkost.

(odgovor članu pinki3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?