|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih
20.11.2007 10:24:13   
malamalinca
Punce,
včeraj mi je kar naenkrat zvečer postalo močno slabo, začela sem se tresti, vrtelo se mi je in imela sem odrevenel jezik.Komaj sem prišla po stopnicah, da sem se ulegla.Po 15 minutah je bilo bolje.
Ima katera kakšno podobno izkušnjo?
Sem v 18tednu.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih
20.11.2007 10:26:50   
*zvezdica*
Nimam take izkušnje ampak na tvojem mestu bi šla k zdravniku.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 10:29:07   
Marogica
Pojma nimam, kaj bi to bilo. TAKOJ pojdi k zdravnku!!!

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 10:29:46   
Bingica
U, priporocam, da gres do zdravnika. Nikoli ne ves kaj se s tvojim telesom dogaja.

Vso sreco.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 10:31:13   
Anonimen
Punca, le k zdravniku. Srečno.

(odgovor članu Bingica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 10:34:52   
Šaki
lahko da ti je sladkor padel-al pa je pritisk..le pejt k dr!

♥ moja dva zaklada ♥

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 10:51:56   
Majabo
se strinjam, sladkor ali pritisk
seveda je zdravnik tisti ki je pravi naslov

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2007 12:24:51   
monja79
Meni se je to zgodilo večkrat v nosečnosti zaradi absolutno prenizkega pritiska (so se nekajkrat čudili, da sem sploh lahko še pokonci); sem se morala malo bolj paziti, da ne bi kje padla, pa vodo sem imela s sabo za pit in tako.

Kar k zdravniku, da ti pove, kaj je.

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 13:55:57   
mirabela
k zdravniku pojdi takoj user posted image

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 14:59:36   
portugalka
meni se je to zgodilo na sprehodu nekje v 7,8 tednu (brez odrevenelosti jezika)
pa nič več kasneje ...
ne vem, kaj je to,
te pa definitivno usraši, kr je občutek beden
ko da boš skup padla
torej -kar k zdravniku

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 19:11:07   
*erika*
men se je to naredilo v 34 tednu nosecnosti in pristala sem v bolnici,ker so ugotovili da so popadki in pritisk.mene je treslo  imela sem vrocino in zeblo me je ,v trebuhu pa neznosna bolecina(popadki).parkrat sem tud bruhala.ze isti dan po nekem antibjotiku mi je bilo bolje po dveh dneh sem bila ze doma vse je bilo v redu z mano in z otrokom vseskozi,.evo 14 dni nazaj sem rodila zdravo puncko.pjt k zdravniku in veliko srece in brezskrbno nosecnost ti zelim

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2007 19:43:33   
emina83
ja,tudi men se je to dogajalo v user posted image . mislim da od ene 12t naprej. so ugotovili da mi je pritisk fejst nihal, bila sem tudi hospitalizirana. skoz sem imela občutek kot da bom v nezavst padla, zato sem bila celo user posted image na bolniški.
le pejt zdravniku, pa poročaj kaj je bilo! upam pa ni nič resnejšega!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2007 23:13:23   
šnucika
Po opisu bi jaz najprej sklepala na panični napad....ker to so tipični znaki.
Ampak,če se ti ni to dogajalo pred nosečnostjo,potem verjetno ni to.
Možno je,da se zgodi zaradi dehidriranosti,padca pritiska...meni se je nenadoma zavrtelo,tla so se mi dvigovala,potila sem se,pa v ušesih mi je šumelo.To se mi je dogajalo med 16. in 28. tednom.
Pojdi vprašat zdravnika,da boš mirna.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 22:08:25   
.muki.
Malamalinca, takšen napad sem jaz doživela že pred nosečnostjo, ko sem imela cel kup problemov potem pa se je nekako pošlihtalo in lej mene zgrabi. Težko dihanje, vtroglavica, mehke noge prste na rokah mi je vleklo skupaj , srce pa mi je grozno razbijalo. Sem takoj letela k dežurnemu, me priklopijo na aparature ampak je bilo vse ok, izmerili so mi pretok kisika v krvi - ok. Samo utrip je bil zelo povečan in so mi predpisali pomirjevalo, da sem se umirila in se mi je znižal utrip. Nekaj časa me je še mučilo to potem pa je počasi splahnelo. Sedaj v nosečnosti pa se mi je spet ponovilo. Sem bila ravno danes popoldne pri G in sem jo vprašala glede tega in je rekla da se v nosečnosti to zgodi kar veliko nosečnicam. Če ni prepogost je ok, če pa je prehudo pa mi je rekla da me lahko da naprej na internistični pregled.  najbolje je da če te to zgrabi greš k zdravniku in ti bodo povedali kako in kaj.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.11.2007 8:07:50   
sonček balonček
Malamiamilca, to se je meni dogajalo poleti z viškom v 17 in 18, tednu. Le, da sem jaz še omedleal sedeč za mizo in se polulala. Nisem imela odrevenelga jezika, temveč desno roko. Imela sem hudo nizek pritisk, migrene... Pojdni k g. ker je moja nagnala hudo paniko in sem morala k nevrologu. Ampak nerolog pa itak reče, da v nosečnosti prav nobene preiskave ne more narediti, ki ne bi potencialno škodovala plodu. Verjetno ne bopš opravila nič! Ampak bodi raje doma, dokler se počutiš slabo. Jaz se tudi z avtom nisem mogla vozit, ker me je mućilo ravnotežje in sem kar naprej na desne robnike zapeljala...

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?