Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:26:50
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Nimam take izkušnje ampak na tvojem mestu bi šla k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:29:07
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam, kaj bi to bilo. TAKOJ pojdi k zdravnku!!!
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:29:46
|
|
|
|
Bingica
|
U, priporocam, da gres do zdravnika. Nikoli ne ves kaj se s tvojim telesom dogaja. Vso sreco.
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Punca, le k zdravniku. Srečno.
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:34:52
|
|
|
|
Šaki
|
lahko da ti je sladkor padel-al pa je pritisk..le pejt k dr!
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 10:51:56
|
|
|
|
Majabo
|
se strinjam, sladkor ali pritisk seveda je zdravnik tisti ki je pravi naslov
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 12:24:51
|
|
|
|
monja79
|
Meni se je to zgodilo večkrat v nosečnosti zaradi absolutno prenizkega pritiska (so se nekajkrat čudili, da sem sploh lahko še pokonci); sem se morala malo bolj paziti, da ne bi kje padla, pa vodo sem imela s sabo za pit in tako. Kar k zdravniku, da ti pove, kaj je.
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 13:55:57
|
|
|
|
mirabela
|
k zdravniku pojdi takoj
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 14:59:36
|
|
|
|
portugalka
|
meni se je to zgodilo na sprehodu nekje v 7,8 tednu (brez odrevenelosti jezika) pa nič več kasneje ... ne vem, kaj je to, te pa definitivno usraši, kr je občutek beden ko da boš skup padla torej -kar k zdravniku
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 19:11:07
|
|
|
|
*erika*
|
men se je to naredilo v 34 tednu nosecnosti in pristala sem v bolnici,ker so ugotovili da so popadki in pritisk.mene je treslo imela sem vrocino in zeblo me je ,v trebuhu pa neznosna bolecina(popadki).parkrat sem tud bruhala.ze isti dan po nekem antibjotiku mi je bilo bolje po dveh dneh sem bila ze doma vse je bilo v redu z mano in z otrokom vseskozi,.evo 14 dni nazaj sem rodila zdravo puncko.pjt k zdravniku in veliko srece in brezskrbno nosecnost ti zelim
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 19:43:33
|
|
|
|
emina83
|
ja,tudi men se je to dogajalo v . mislim da od ene 12t naprej. so ugotovili da mi je pritisk fejst nihal, bila sem tudi hospitalizirana. skoz sem imela občutek kot da bom v nezavst padla, zato sem bila celo na bolniški. le pejt zdravniku, pa poročaj kaj je bilo! upam pa ni nič resnejšega!!!
|
|
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 20.11.2007 23:13:23
|
|
|
|
šnucika
|
Po opisu bi jaz najprej sklepala na panični napad....ker to so tipični znaki. Ampak,če se ti ni to dogajalo pred nosečnostjo,potem verjetno ni to. Možno je,da se zgodi zaradi dehidriranosti,padca pritiska...meni se je nenadoma zavrtelo,tla so se mi dvigovala,potila sem se,pa v ušesih mi je šumelo.To se mi je dogajalo med 16. in 28. tednom. Pojdi vprašat zdravnika,da boš mirna.
|
|
RE: Nenadna slabost+tresenje pri 18 tednih 22.11.2007 22:08:25
|
|
|
|
.muki.
|
Malamalinca, takšen napad sem jaz doživela že pred nosečnostjo, ko sem imela cel kup problemov potem pa se je nekako pošlihtalo in lej mene zgrabi. Težko dihanje, vtroglavica, mehke noge prste na rokah mi je vleklo skupaj , srce pa mi je grozno razbijalo. Sem takoj letela k dežurnemu, me priklopijo na aparature ampak je bilo vse ok, izmerili so mi pretok kisika v krvi - ok. Samo utrip je bil zelo povečan in so mi predpisali pomirjevalo, da sem se umirila in se mi je znižal utrip. Nekaj časa me je še mučilo to potem pa je počasi splahnelo. Sedaj v nosečnosti pa se mi je spet ponovilo. Sem bila ravno danes popoldne pri G in sem jo vprašala glede tega in je rekla da se v nosečnosti to zgodi kar veliko nosečnicam. Če ni prepogost je ok, če pa je prehudo pa mi je rekla da me lahko da naprej na internistični pregled. najbolje je da če te to zgrabi greš k zdravniku in ti bodo povedali kako in kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?