|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nemirno spanje
12.7.2005 7:44:07   
alenkapk
Spoštovane mamice!

Imam en problem, pa mi boste morda vedele svetovati kaj praktičnega.
Naš :angel:je star skoraj 5 mesecev. Sedaj že kakšen mesec lepo sam zaspi v posteljici zvečer - nekje do 21. ure. Potem spi v najboljšem primeru do 2. ure zjutraj (včasih se zbudi tudi ob polnoči), nakar se začne zabava...Če imava veliko srečo spi po podoju do 4-ih, potem sva ga običajno vzela k sebi v posteljo. Zadnje čase pa zadeva po prvem nočnem podoju zgleda tako, da se zbuja na vsako uro, ali pa po podoju ne zaspi več v svoji posteljici in se samo premetava (z zaprtimi očmi) ali je celo buden. Seveda se konča tako, da ga vzameva v posteljo, a s tem je našega spanca skoraj konec. Nimam občutka, da ne bi hotel zaspat, ampak se mi zdi, da ne more zaspati v posteljici (vedno). Kaj mislite ve? Ali že izsiljuje spanje pri nama ali gre za tako obdobje ali je kaj drugega?

Hvala za nasvete in lepo pozdravljene!
:muca:
Aja! Pa polno je dojen, brez dodatkov.:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nemirno spanje
12.7.2005 10:59:59   
Taj
Hoj Alenka in ostale neprespane mamice in očki;)!

Naš mali:duda: je star 7 mesecev. Do nedavnega so bile noči,tam med 22.30 in 5.30, mirne.Zadnji teden pa mali hlaček nikakor ne more več mirno spati in se zbuja vsaki 2 uri. Uspavava ga edino tako, da se pri meni doji (čeprav ne je, temveč samo seslja) ali pa tako, da ga očka :love: stoje pozibava kakih 15 min.Dokončno se zbudi med 5.00 in 6.00 (čist prezgoaj za mamico:grrr:), potem pa jasno postae zaspan že okoli 11,12 ure.Doslej čez dan nismo spali več kot uro, zato je bilo nočno spanje toliko slajše, sedaj pa se ponoči slabo naspi in je čez dan bolj utrujen.Upam,da je to le začasna faza:grrr: (sovpada tudi z rastjo 3. in 4. zobka, s katerimi pa sicer nima težav).

Čim več mirnega spanca vsem skupaj!:kava:

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?