|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekomu moram povedati...
25.10.2005 12:00:40   
lana38
..., da se počutim drugače. Ne vem, če je samo psiha, ali je res kaj na temuser posted image . Od danes ponoči imam neki občutek ščemenjav prsih, trebuh je napet, BT je že 14 dni povišana. 14 dni še nič ne pomeni, ker mora biti najmanj 16, ampak ponavadi mi je padla med 12 in 14 dnem in potem je prišla Muser posted image . Sucer bi lahko rekla, da je v trebuhu občutek kot, da bo zdaj zdaj tu user posted image , samo višina BT pravi nasprotmo. Testa še nisem naredila, ker se mi zdi prezgodaj. Dragemu tudi ne bi rada dajala upov, če ni nič. Zato sem se odločila, da povem najprej vam. Evo pa sem nekomu povedala. Upam, da ne pride za tem še razočaranje.

lana38
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nekomu moram povedati...
25.10.2005 12:05:06   
Reja
Hvala, da to deliš z nami.

Želim ti, da bi bilo to TO!

user posted image

Obveščaj nas še naprej:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 12:21:29   
Anonimen
Lana38, tudi jaz upam, da je to to. Javi, ko bos kaj vec vedela. Srecno!

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 13:44:57   
hati
Lana...mogoče pa je... Ti stiskam pesti res močno, da ugledaš tisti tako željeni user posted image  user posted image . Če bo pa razočaranje, te bomo pač malce potolažile. Saj imamo vse sive dni, ko se spet pojavi user posted image . Upam, da tebe tokrat izpusti. Ne pozabi nam sporočit.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 16:15:56   
Andy
Držim pesti, da temperatura ostane povišana še naprej in si srečka user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2005 16:37:41   
nanina
Držim pesti, da bi zagledala tisti dve user posted image . Tudi sama se počutim čisto kotuser posted image , čeprav še ne vem ali je to to. Sporoči nam kaj ti bo povedal test!
Držim pesti zauser posted image  oz.user posted image . Pozdravček!

(odgovor članu Andy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 8:58:23   
lana38
Novica je, da je danes prišla Muser posted image . Sem zelo user posted image . Verjetno so bili vsi ti čudni občutki samo plod psihe. Škoda. Bo pa enkrat drugič bolje...

lana38

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 15:08:12   
DEJANA
Lana, sama sem si kar nekaj časa takole merila BT, upala in imela simptome, ki to sploh niso bili. Bil je povsem običajen mesec, kot vsi drugi, le da BT ni in ni padla in test je pokazal user posted image . Zato nikar ne bodi žalostna, enkrat se kar posreči!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 15:14:06   
lana38
Znakov pa tisti mesec nisi imela nobenih, ko BT ni padla in sta bili user posted image ? Saj vem, da znaki niso vedno prisotni. Pa tudi psiha me je že dostikrat "obrnila". Vsi ti moji znaki so bili verjetno psihičnega izvora. Pa kaj morem, če mi misli kar naprej uhajajo vedno v to smer... Enkrat mi bo že uspelo.user posted image

lana38

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2005 15:22:31   
cuckoo
Zivjo,
popolnoma te razumem, kako se pocutis. Tudi jaz sem dozivljala isto - do danes, ko je prislauser posted image . Sicer je res, da se sele dober mesec trudiva zauser posted image , ampak razocaranje in user posted image pa sta vseeno prisotna. Zdaj razumem vse tiste, ki pisete o svojih obcutjih ko prideuser posted image . Prej si nisem mislila, da je tako hudo, dokler nisem tega obcutila na svoji kozi. Prej se toliko let branis user posted image , potem pa si ga enkrat zazelis, pa pot do tega ni tako lahka. Ja, na zalost je tako, da dobiti user posted image  ni isto kot kupiti kruh v Sparu.
Lepe praznike vsem,

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2005 15:27:09   
lana38
Hvala vsem za podporo. Tudi lepa beseda včasih dosti pomaga, da se "pobereš".user posted image

lana38

(odgovor članu cuckoo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?