Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nekomu moram povedati... 25.10.2005 12:00:40
|
|
|
|
lana38
|
..., da se počutim drugače. Ne vem, če je samo psiha, ali je res kaj na tem . Od danes ponoči imam neki občutek ščemenjav prsih, trebuh je napet, BT je že 14 dni povišana. 14 dni še nič ne pomeni, ker mora biti najmanj 16, ampak ponavadi mi je padla med 12 in 14 dnem in potem je prišla M . Sucer bi lahko rekla, da je v trebuhu občutek kot, da bo zdaj zdaj tu , samo višina BT pravi nasprotmo. Testa še nisem naredila, ker se mi zdi prezgodaj. Dragemu tudi ne bi rada dajala upov, če ni nič. Zato sem se odločila, da povem najprej vam. Evo pa sem nekomu povedala. Upam, da ne pride za tem še razočaranje.
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 25.10.2005 12:05:06
|
|
|
|
Reja
|
Hvala, da to deliš z nami. Želim ti, da bi bilo to TO! Obveščaj nas še naprej:)
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 25.10.2005 12:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana38, tudi jaz upam, da je to to. Javi, ko bos kaj vec vedela. Srecno!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 25.10.2005 13:44:57
|
|
|
|
hati
|
Lana...mogoče pa je... Ti stiskam pesti res močno, da ugledaš tisti tako željeni . Če bo pa razočaranje, te bomo pač malce potolažile. Saj imamo vse sive dni, ko se spet pojavi . Upam, da tebe tokrat izpusti. Ne pozabi nam sporočit.
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 25.10.2005 16:15:56
|
|
|
|
Andy
|
Držim pesti, da temperatura ostane povišana še naprej in si srečka .
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 25.10.2005 16:37:41
|
|
|
|
nanina
|
Držim pesti, da bi zagledala tisti dve . Tudi sama se počutim čisto kot , čeprav še ne vem ali je to to. Sporoči nam kaj ti bo povedal test! Držim pesti za oz. . Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 26.10.2005 8:58:23
|
|
|
|
lana38
|
Novica je, da je danes prišla M . Sem zelo . Verjetno so bili vsi ti čudni občutki samo plod psihe. Škoda. Bo pa enkrat drugič bolje...
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 28.10.2005 15:08:12
|
|
|
|
DEJANA
|
Lana, sama sem si kar nekaj časa takole merila BT, upala in imela simptome, ki to sploh niso bili. Bil je povsem običajen mesec, kot vsi drugi, le da BT ni in ni padla in test je pokazal . Zato nikar ne bodi žalostna, enkrat se kar posreči!
|
|
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 28.10.2005 15:14:06
|
|
|
|
lana38
|
Znakov pa tisti mesec nisi imela nobenih, ko BT ni padla in sta bili ? Saj vem, da znaki niso vedno prisotni. Pa tudi psiha me je že dostikrat "obrnila". Vsi ti moji znaki so bili verjetno psihičnega izvora. Pa kaj morem, če mi misli kar naprej uhajajo vedno v to smer... Enkrat mi bo že uspelo.
|
|
RE: Nekomu moram povedati... 28.10.2005 15:22:31
|
|
|
|
cuckoo
|
Zivjo, popolnoma te razumem, kako se pocutis. Tudi jaz sem dozivljala isto - do danes, ko je prisla . Sicer je res, da se sele dober mesec trudiva za , ampak razocaranje in pa sta vseeno prisotna. Zdaj razumem vse tiste, ki pisete o svojih obcutjih ko pride . Prej si nisem mislila, da je tako hudo, dokler nisem tega obcutila na svoji kozi. Prej se toliko let branis , potem pa si ga enkrat zazelis, pa pot do tega ni tako lahka. Ja, na zalost je tako, da dobiti ni isto kot kupiti kruh v Sparu. Lepe praznike vsem,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?