eva1
|
Draga hugolina...jaz imam razliko med tamalima 22 mesecev-sedaj sta stara 3 leta in 3 mesece(Luka)in alja 17 mesecev (alja)! razumem tvoje težave! In ja izčrpana si od vsega, rabiš time out! Vem, da nimaš nikogar, ampak ko je mož doma, pojdi na sprehod-pomaga, pojdi nekam, vsaj za eno uro da odklopiš vse! Jaz sem se spraševala, kako potem naj najdem še energijo zase, če padem tako rekoč s tamalima dol...ampak ko sem začela delati nekaj zase, se je stanje izboljšalo...pomagalo mi je ful, da ko sta tamala zvečer zaspala, da sem šla na en sprehod, pa da nisem slišala nobenga..čist sama...najdi nekaj kar te bo zrelaksiralo! Aja pospravljanje lahko počaka, pusti, sej ne bo hudič, če bodo igrače bile razmetane pol dneva...usedi se in spij kavo... tavelko daj v vrtec, da boš imela vsaj tistih nekaj uric da boš bila sama z malčkom...naredi to, za malega in zase! jaz sem bila tudi za vse sama, zat sem si naredila tako, da sem res sebi olajšala življenje-konec koncev, kaj pa bosta imela otroka od zmatrane , depresivne mamice! Ja vrjamem da si zmatrana, nebi trada pametovala, ampka večji ko je drugi otrok, bolj je vse skupaj zahtevno-ampak po drugi strani tudi ful lepo! kar se tiče uboganja..meni te dni oba tako nagajata, da je za znort...vrjetno posledica slabega vremena, tamala je bolna...ampak kot prvo pri vzgoji ne popuščam..če mami neki reče, bo tako in pika...spi tudi tavelek pri nama v poslji, ampak mene to ne moti, pride sredi noči, se vrže med naju in včasih sploh ne vem kdaj pride, tok sem ga že navajena! Se pa zadnje dni kr naprej prčkata med sabo, pa cukata, pa ščipata...še najbolje je če me ni zraven, pa se vse lepo zmenita..ko mi pa pokrov vrže, pa vsakega v svojo sobo pošljem pa je ok, vsaj za nekaj minut Pridejo pa trenutki, ko bi najraje kr zbežala, hvala bogu je takih bolj malo, ker res, ko zaupijem(vem da se grdo sliši), takrat pa vesta da sta prekočila vse meje in data mir...morem reči, da pri nekaterih stvareh ne popuščam, ker če bi pa oba delala kar bi si želela, pa bi lahko jst šla samo še via polje(psihiatrija)..ampak vem,a se mi bo vse skupaj 1x obrestovalo(no sej včasih se mi že), zato red mora bit...ampak sej bo, je pa lepo jih gledati ko se skupaj igrata, se imata rada...pa en drugega ližeta po obrazu (izkazovanje ljubezni )...
|